Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Optaki insanların fiziksel güçleriyle yaptığı saldırılar çok küçümseniyor gibi geliyor bana.Mesela Marco.Adamın asıl gücü iyileşme normal tekmesi o kadar iyi değil deniyor.Yani sanki illa G4 Luffy tarzı özel teknikle yapılan saldırılar çok iyi de adamın biri tekniksiz salt yumruk ya da tekme attı mı güçsüz oluyor.Yav doruki dediğimiz bir kavram var arkadaş.Garp'ta salt yumruk atıyor,Vergo'da.Biri Roger'ın canını acıtıyor diğeri Sanji'nin.İlla özel teknikler görmeye gerek yok bence.Dorukin yeterliyse tamamdır.

Marco'nun o tekmeleri mesela amirallere az hasar veriyodu.Marco'nun güçsüzlüğü değil bu amiralin hayvanlığı.Marco'nun karşısına Pica'yı koyduğunda tekmeleye tekmeleye parçalar.Pica diye bir şey kalmaz ortada.

Bir de aklıma gelmişken söyliyim.Fiziksel olarak ne kadar büyüksen o kadar güçlüsün diye bir şey yok.Bu algı hala var gibi geliyor bana.Yok Pica çok büyükmüş vs. vs.Seride bu algıyı yıkacak 32 bin tane örnek var halbuki.En başta ana karakter var.Yani demek istediğim şu.Bana göre Jack,Marco,Dof gibi belli seviyeye ulaşmış adamlar Zunisha'ya tek yumruk ya da tekme atsın inletir.Zunisha'nın o büyüklüğüne yetmez gibi şeyler yanlış düşünce bence.Luffy'nin Hajrudin'e attığı yumruk Hajrudin'in vücudundaki mikrop büyüklüğünde falandı heralde.

Neyse uzun olsu biraz.Genel olarak böyle bi algı var gibi geldi yazayım dedim.

Optaki insanların fiziksel güçleriyle yaptığı saldırılar çok küçümseniyor gibi geliyor bana.Mesela Marco.Adamın asıl gücü iyileşme normal tekmesi o kadar iyi değil deniyor.Yani sanki illa G4 Luffy tarzı özel teknikle yapılan saldırılar çok iyi de adamın biri tekniksiz salt yumruk ya da tekme attı mı güçsüz oluyor.Yav doruki dediğimiz bir kavram var arkadaş.Garp'ta salt yumruk atıyor,Vergo'da.Biri Roger'ın canını acıtıyor diğeri Sanji'nin.İlla özel teknikler görmeye gerek yok bence.Dorukin yeterliyse tamamdır.

Marco'nun o tekmeleri mesela amirallere az hasar veriyodu.Marco'nun güçsüzlüğü değil bu amiralin hayvanlığı.Marco'nun karşısına Pica'yı koyduğunda tekmeleye tekmeleye parçalar.Pica diye bir şey kalmaz ortada.

Bir de aklıma gelmişken söyliyim.Fiziksel olarak ne kadar büyüksen o kadar güçlüsün diye bir şey yok.Bu algı hala var gibi geliyor bana.Yok Pica çok büyükmüş vs. vs.Seride bu algıyı yıkacak 32 bin tane örnek var halbuki.En başta ana karakter var.Yani demek istediğim şu.Bana göre Jack,Marco,Dof gibi belli seviyeye ulaşmış adamlar Zunisha'ya tek yumruk ya da tekme atsın inletir.Zunisha'nın o büyüklüğüne yetmez gibi şeyler yanlış düşünce bence.Luffy'nin Hajrudin'e attığı yumruk Hajrudin'in vücudundaki mikrop büyüklüğünde falandı heralde.

Neyse uzun olsu biraz.Genel olarak böyle bi algı var gibi geldi yazayım dedim.
Zunisha konusuna katılmıyorum. Ne kadar güçlü olduğunu Jack karşısında gördük.

Marco konusunda ise Pica ile karşılaştıranlara cevap yazmana bile gerek yoktu. Marco'nun seviyesi belli işte hemen hemen amiral, az biraz altı. Millet Pica ile karşılaştırıyor. Zoro gibi aramaz bile Pica'yı deler geçerdi.

İchiji Niji Yonji ve Sanji arasında sadece Sanji'nin sakalı var. Normalde 1 ile 2 nin de olması lazım.

4 ile 2'nin pelerinleri siyah ve kemerlerinde kuru kafa ve ying yang işareti var. İchiji'de pelerin beyaz ve sadece artı işareti var. İchiji'nin hayat verebilme veya başkasının üzerinden kendini iyileştirme gibi bir yeteneği çıkabilir. Reiju ile İchiji hayat da kurtarabiliyor - Yonji ile Niji sadece öldürme.

Manga 001 - Romance Dawn
Manga 601 - Romance Dawn for the New World
Manga 1200. sayıda final yapabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık