İlk başlarda itachiyede sövüyodukDurduk yere İtachi'ye ne diye sövüyorsun![]()

İlk başlarda itachiyede sövüyodukDurduk yere İtachi'ye ne diye sövüyorsun![]()
Konu dağılmasın diye buraya aldımSenin kime oy verdiğinin bi önemi yok ki ben onu yargılamıyorum.
Koka seviyesi nedir yav :S Kafamızdan garip seviyeler uydurarak bunu tartışmalarda beklentilentilerimize göre meşrulaştırmak bi hastalık herhalde.
Bence Bellamy Luffy'nin savunmasını deldiği yımrıhla Hajrudin'i de teklerdi![]()
Yoo yenmedi. Sandersonia'nın kıyafeti yanınca attıkları yalan ortaya çıkmasın diye maç Hancock tarafından durduruldu.Konu dağılmasın diye buraya aldım
Luffy'e öyle ya da böyle yenilmedi mi yılan kardeşler 2 yıl önce ? Ama aynı Luffy o zaman 1 pasifista yenecek seviyede değildi.
Koka dediğin şey hakinin üst versiyonu, Sandersonia ve Marigold 2 yıl önceki Jet bazuka ile hakileri delinip geriye savruluyorlar, kullandıkları hakinin seviyesi ortada.
Ama armament vücutlu Luffy'nin kokasını aşan kim? Bellamy. G2 + Koka darbesiyle yenilen kim? Bellamy . Luffy 2 yıl sonra kokasız normal g2 darbesi ile Px yeniyor, aradaki seviye farkı ortada
Luffy 2 yıl sonra her darbesi kokalı değil, Ceasar örneği var elimizde, Hody'de aynı şekilde hemde bir sürü daha.Yoo yenmedi. Sandersonia'nın kıyafeti yanınca attıkları yalan ortaya çıkmasın diye maç Hancock tarafından durduruldu.
Koka dediğin şey hakinin bir kullanım çeşidi. Hakinle bir yerlerini sertleştiriyorsun ki Marigold ve Sandersonia'nın kuyruklarını ve saçlarını çelik gibi sertleştirmesi buna örnek kullanım. Geri uçmaları G2 nın şiddetini gösteriyor ve uçtukları halde hasar almamaları sence neyi gösteriyor? Aynı saldırıyı Tekkai yaptığı halde yiyen CP9 ajanından hasar almayan var mı söyle?
Luffy orda haki kullanıyor ama koka yapıp yapmadığı muallakta. Yani kokasız devirdi demen senin yorumun olur ki iki yıl sonra neredeyse her atağında koka yapan Luffy'nin orda yapmamış olması saçma ki bu da benim yorumum.
edit: Kardeşler bile yenildiklerini kabul etti dersin şimdi. O sözler hep mahcupluktan kendilerini kurtarmış olan Luffy'e.
Her atakta demedim zaten neredeyse her atak yazdım.Luffy 2 yıl sonra her darbesi kokalı değil, Ceasar örneği var elimizde, Hody'de aynı şekilde hemde bir sürü daha.
Armament Koka budur ;
![]()
Normal darbe budur ;
![]()
Px sıradan bir jet pistolle giderken, Bellamy için Luffy g2+Koka uyguluyor daha çok sertleştiriyor yani. Demekki Luffy px gibi düşünmüyor Bellamy'i
Sandersonia ve Marigold Luffy'nin 2 yıl önceki aldıkları g2'li birer darbede bu hale düşüyorlar
![]()
![]()
![]()
![]()
Burada Jet Gattling'i vücutlarına almıyorlar , Luffy çelikten saçlarını yoketmek için atıyor saldırıyı, vücutlarına alsalar dayanacaklarını mı düşünüyorsun?
![]()
Ondan sonra vücutlarına aldıkları 2 darbeyle birbirlerine çarpıp afallıyorlar. Luffy'den vücutlarına fazla g2 li darbe aldıklarını söyleyemeyiz yani. Direkt vücutlarına yesinler bakalım bir G3 ve ya Lucci'nin yediği jet gattling gibi o zaman
Bak dostum üslubunda başta bir sorun var zaten bunu belirtiyimHer atakta demedim zaten neredeyse her atak yazdım.
Hala sıradan jet pistol diyorsun, orda Sentomaru'ya söyletiyor haki kullandı diye fakat koka mı değil mi bilmiyoruz.
Kardeşler darbenin şiddetiyle savrulmuşlar fakat fiziksel bi hasar göremiyorum? Ne hale düştülerden kastın nedir?
Jet Gattling'e dayanırlar gibi spesifik bi çıkarımım yoktu fakat karınlarına savunmasızken G2 tekmesi yeyince sadece sendeleyip öne düşmeleri düşündürücü ve yine fiziksel bi hasar söz konusu değil...
Neyi tartışıyoruz bilmiyorum. Fakat şunu söyleyebilirim, tekkai kız kardeşlerin kalın ve kabuklu derilerine haki uygulayarak yaptıkları savunmadan sağlam değil bence.
Tartışma iki taraf birbirini anlayabildiğinde güzelBak dostum üslubunda başta bir sorun var zaten bunu belirtiyim
genel sohbetede öyle şeyler koyma itici geliyor
Sen diyorsunki Tekkai'den daha iyi savunması var, bu kişi kişiden kişiye değişen bir durum öncelikle. Lucci'nin tekkaisi G3 yumruğunu doğrudan almasına rağmen dayanabilmiştir mesela
Ayrıca Marigold orada eliyle ekarte ediyor saldırıyı, b.hakisini vücuduna yükleyip aldıktan sonra ne hale geleceğini düşündün mü ? Eli zonkluyorsa aynı b.hakiyi vücuduna yüklediğinde bu seferde vücudu zonkluyacak , yani etkilenmiş olacak. Hem tek bir jet bazooka ile o hale gelen birisi nice yüklü saldırılarla ne hale gelir sen düşün.
Sandersonia ve Marigold, Kaku ve Jyabura'yı elbet yenerlerdi 2 yıl önce ama o haliyle Lucci'yi yenmesi çok abes, gülerler adama. sen ne cp9 muş anasını satayım falan derken Lucci'yide hesaba kattın biliyorum, ama Lucci dediğin adam 2 yıl önce bir sürü jet saldırı yiyip üstüne g3 yumruğu yiyip üstüne bir daha g2 li saldırılar alıp sonrasında jet gattling ile yenilmiş bir adam. Senin başlangıçta benim mesajımı alıntılayıp o yorumu yazmanın tek sebebi olabilir o da yılan kardeşler > Cp9 ama öyle değil işte
Karakterlerin hız faktörü var vs de belirleyici unsur var oğlu var..
Ayrıca Px'nin kokasız saldırı yediğide ortada görünüyor yani, gerçek olan şey Koka lı mı değil mi diye tartışılmaz..
Mesajları okursan senin söylediklerine cevap yazdım, ayrıyeten asıl konu Kaku - Jyabura vs Sandersonia - Marigold du ona yönelik yazmıştımTartışma iki taraf birbirini anlayabildiğinde güzel
Burda da itici gelir mi ki :/ Dur buraya da yatayım.
![]()
Mesajları okursan senin söylediklerine cevap yazdım, ayrıyeten asıl konu Kaku - Jyabura vs Sandersonia - Marigold du ona yönelik yazmıştım
Üslubun = Bence Bellamy Luffy'nin savunmasını deldiği yımrıhla Hajrudin'i de teklerdi , ne cp9 muş anasını satayım
Güzel devam et sen
Diyebilir hacı. Jack'in özelliği o zaten, tank adam. Meyvesi de buna musait. Lakin bundan dolayı diğerlerini küçümsemek olmaz. Al Katakuri'ye görülmemiş bir k.haki verdi mangaka. O hız ve k.hakiyle Jack gelsin vursun bakalım nasıl vurabiliyorsa. :/Musti, animede Jack, İnu ve Neko'nun saldırılarına acımadı ki diyordu. Muhtemelen de bu şekilde oldu. Bak Jack diyorum, kaptanını hesap et.
Mom'ın en büyük esprisi sertliği ama onda dahi en tepe noktada olduğunu sanmıyorum. Shanks kadar haki ve hız? Sanmam. Kaido kadar sertlik ve dayanıklılık? Sanmam. WB'ninki kadar iyi meyve? Yok. WB kadar dayanıklılık? Sanmam.
Saldırı gücü desen WB'nin vuruşu malum, Kaido zaten şu anki en güçlü, Shanks'ın o hakiyle yapacağı keşiş mi ateşli yumruk mu? Bence Shanks'ın kesişi daha güçlüdür.
Savunma desen WB hantal ama gura gura savunması muazzam,havaya vurup magmadan korunuyor. Shanks hızlı, en üst düzey kılıç ustası ve muazzam haki ile birleşince kolay kolay ulaşamazsın. Kaido, muhtemel en sert adam ve üstüne kuvvetle muhtemel en sağlam b. haki eklenince...
Teach desen iki meyvenin savunmasını söylemeye gerek yok. Dayanıklılığı da sağlam, saldırı deprem ile zaten sağlam olur. Bir de karşısındaki meyve kullanıcısı ise avantajı iyice artıyor.
Mom, en zayıfları yakında daha net göreceksiniz.