Sana yakıştıramadım daysuki-chan. O bebek Ace'in ama Makino'dan değil bak görürsün.Köyden birinin bence öyle kucağına almış tutuyor. Maksat kafa karıştırmak.![]()

Sana yakıştıramadım daysuki-chan. O bebek Ace'in ama Makino'dan değil bak görürsün.Köyden birinin bence öyle kucağına almış tutuyor. Maksat kafa karıştırmak.![]()
Ben Shanks'ın diye düşünüyordum. Kaçıncı sayının kapağı idi bu?![]()
Bu bebek kimin sence?
Tek sunu söyleyim ace in olamazSana yakıştıramadım daysuki-chan. O bebek Ace'in ama Makino'dan değil bak görürsün.![]()
Shanks ve sabo soylentileri vardi bi ara anasida makino'ymus.![]()
Bu bebek kimin sence?
Sabo'ya çok benziyor çocuk ama aha budur diyebileceğim bir isim gelmiyor aklıma.![]()
Bu bebek kimin sence?
Makino Ace in küçükken annnesi sayılırdı be o hiç olmazSana yakıştıramadım daysuki-chan. O bebek Ace'in ama Makino'dan değil bak görürsün.![]()
Zaten annesi Makino değil bebeğin sadece ebeveyni Makino. Çocuk Ace'in fakat öldüğü için Garp çocuğu Makinoya veriyor çünkü Dadan kabul etmiyor.Makino Ace in küçükken annnesi sayılırdı be o hiç olmaz![]()
Çocuğu nerden bulmuşlar pekiZaten annesi Makino değil bebeğin sadece ebeveyni Makino. Çocuk Ace'in fakat öldüğü için Garp çocuğu Makinoya veriyor çünkü Dadan kabul etmiyor.