Zoro Mihawk ı indirdiğinde zaten onda daha iyi olacak bu bariz zatenBu güzeldi
Evet ama orda Luffy Shanks'ı geçtiğinde Shanks'la aynı seviyede olmuyor Shanks'tan üstün oluyor. Yarış mantığıyla benzeyen ama farklılık gösteren bir durum var ortada. Mihawk zaten en iyi. Mihawk'ı geçersen hem en iyi olursun hem de Mihawk'ın olduğu güçten daha iyi bir ''en iyi'' olursun.
Senin de anlamadığın şey sağlıklı bir yonkounun nelere kadir olabileceği. En basitinden Luffy kolezyumdaki dövüşçülerle dövüştü diyip Mingo'nun dövüşü için handikap sayan insanlar var forumdaWb'nin durumunda olsa nasıl değerlendirirlerdi sen düşün
Wb'nin gençliğine neler yapabileceği farazi bir konu belki. Gerçi adam kk ile denk güçteymiş. Neyse.. Wb'nin gençliğini tahayyül edemiyorsan Kaido'yu düşün. Bu adam bir amiral denk getirse ne yapar sence ? Herhangi bir amiralle Kaido'yu karşılaştır bakalım ne oluyor ?
Luffy g3'le amirale karşı dövüşebiliyor. Aynı Luffy Mom'un adamına karşı g4'le ıkına ıkına dövüşüyor. Hemen g4 açıyor Kraker'de. Çünkü biliyor, papuç pahalı.
Aynı Luffy Mom'a karşı g4'le ne yapabilir ? Peki aynı Luffy g4'le bir amirale karşı dövüşse neler yapabilir ? Bunlar hep aradaki farklar.
Hnadikap konusunda herkes işine geldiğini söyler hep.Kimi çıkar Kafa dede ile dövüştü handikap der sonra çıkar lao g bunu tokatlıyor ne ezikmiş der.Buna rağmen handikap olduğunu savunur

Kaido zaten tartışmamızın dışında.Adam tescilli en güçlü zaten.Wb gibi tartışmaya da açık değil.Amiral yonkou farketmez.Akainudan da güçlü Şankstanda.
Fujitoradan bahsediyorsan onu belirtmiştim adam istemeye istemeye dövüşüyor orda.Üstelik sürekli savunmada kalıp ara sıra alan atıyordu işte.Bir kez ciddileşti neler olduğunu gördük.Eski üçlü ise Fuji den de güçlü.
Doffy i G4 le indiremedi Luffy.Amirale karşı G4 süresince ezilmez bittiğinde ise neler olacağını tahmin edersin herhalde

Yonkou da ise G4 ile anca oyalar.
Bak tekrar ediyorum.Ben sana amiraller serinin güç zirvesi demiyorum.Yonkou ile Amiraller arasında öyle sandığınız kadar fark yok diyorum.Yonkou alır ama dövüşten sonra yonkou olarak anılmaz.Anlatabilmişimdir umarım.