Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D. olsa iyi olurdu ve Luffy saf D. olurdu. Ama annesinin kutsal mallardan olma ihtimali de var. Bir de Garp ciddi biri değil, ona benzememesi iyi olur. Umarım annesi Luffy'i çok seven ama çocuğunu bulamayan biri çıkar, bir de güçlü ve çocuğu için ortalığı yakıp yıkacak bir kadın olmasını isterim.
Bu D. olayı sembolik bir şey olabilir. Normal insanlardan kan olarak bir farkları olmayabilir. Kutsal Ejderler de öyle. Bir zamanların en güçlü krallığını indirdiler diye kendilerine Kutsal Ejder demişler. Yine belkide D. olayı bu savaştan sonra ortaya çıkmış sembolik bir ifade olabilir. Davalarını yansıtan bir ifade olabilir.

Bu adam meşgul değilse kim maşgul la :( Özgürlük, adalet diye gezen bir adamın çocuğunun özgürlüğünü elinden almasını beklemek ne kadar tezat görebiliyor musun? :(
Saldı çayıra bıraktı diyorsun yani özgür olsun diye. :D İyi de özgür olmasıyla gidip görmemesinin ne alakası var.Gidip görünce zincire mi bağlamak zorunda ? Meşguliyet konusuna da ne diyeyim gören de nefes almıyor sanacak. :/

Saldı çayıra bıraktı diyorsun yani özgür olsun diye. :D İyi de özgür olmasıyla gidip görmemesinin ne alakası var.Gidip görünce zincire mi bağlamak zorunda ? Meşguliyet konusuna da ne diyeyim gören de nefes almıyor sanacak. :/
Herif east blueda en güvenli denizde mis gibi köyde yaşıyordu nesi var :S Dünyanın en çok aranan adamının birilerini ziyaret etmesi kolay olmasa gerek :(

Cracker den sonra BigMom'un da gerçek bedeni bu değil gibisinden şeyler gördüm.

Herif paranoyak yaptı okuyucuyu.
Dofun kafayı keserler kopya.
Cracker parçalanır zırh.

Her an hersey olabilir.

Herif east blueda en güvenli denizde mis gibi köyde yaşıyordu nesi var :S Dünyanın en çok aranan adamının birilerini ziyaret etmesi kolay olmasa gerek :(
Şu an çırpınıyorsun biliyormusun ? :p
Yeni bahaneler bekliyorum.Loguetown'a istediği her yere istediği şekilde girip çıkan adam oğlunu göremeyecek öyle mi ? O zaman niye görmediyse bir sebebi var işte.Ben de o sebebi merak ediyorum.Bence geçmişte yaptıklarından luffye babalık yapmadığından utanıyor.

Şu an çırpınıyorsun biliyormusun ? :p
Yeni bahaneler bekliyorum.Loguetown'a istediği her yere istediği şekilde girip çıkan adam oğlunu göremeyecek öyle mi ? O zaman niye görmediyse bir sebebi var işte.Ben de o sebebi merak ediyorum.Bence geçmişte yaptıklarından luffye babalık yapmadığından utanıyor.
Hayatının en önemli anına tanıklık etmek istemiş. Özgürlüğünü orda da sundu herif daha ne yapsın. Hem görmediğini ne biliyon la :(

Yami

Cracker parçalanır zırh.

Her an hersey olabilir.
Aslında Brook gibi bir ruhmuş. Sadece bedenlere konaklıyormuş felan acayip epik olaylar :D
Böyle bir şey beklerim ha.

Cracker parçalanır zırh.

Her an hersey olabilir.
Beklerim.Hatta böyle olmazsa şaşırırım.Cadılar sık sık kılık değiştirir biliyorsun.Asıl formlarında gözükmezler muhtemelen Mom da öyledir.

Hayatının en önemli anına tanıklık etmek istemiş. Özgürlüğünü orda da sundu herif daha ne yapsın. Hem görmediğini ne biliyon la :(

Hayatının en önemli anı idam sehpasındaki anı mıydı ? Tamam kurtarması güzel ama insan bir çıkar kendini tanıtır.Seni kurtardım der bağlantı kurmaya çalışır.Rayleigh geldi yardım etti tanıştılar.Bunun çekindiği birşey var.

Beklerim.Hatta böyle olmazsa şaşırırım.Cadılar sık sık kılık değiştirir biliyorsun.Asıl formlarında gözükmezler muhtemelen Mom da öyledir.

Hayatının en önemli anı idam sehpasındaki anı mıydı ? Tamam kurtarması güzel ama insan bir çıkar kendini tanıtır.Seni kurtardım der bağlantı kurmaya çalışır.Rayleigh geldi yardım etti tanıştılar.Bunun çekindiği birşey var.
Gl ye yelken açacaktı işte yeni bir hayat falan :/ Adamın akrabası olduğunu öğrenince amiraller peşinde koştu la :(

karolla

Yalnız jinbei, crakerin tam kantırı. Islatır ıslatır püskevitleri döver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık