Luffy g4 açmaya zorlanmasa da yenmek için açmak zorunda. Yani luffy g4süz sanjiyi ye-ne-mez.
Şimdi bak seride ileride şu olacak:
Luffy vs akainu
Zoro vs fujitora
Sanji vs kizaru
Beklenen bu değil mi? Openingde bile gördük. Sanji ve zoro normal halleri ile bu amirallere kafa tutacak güçte olacak. Ama luffy g4süz akainuyu alacak mı diyorsun? Amirallerin hemen hepsi denk güçteler. Birisi 10sa diğeri en aşağı 9.5'dir. Bu adamlardan birisini sanji kendi gücü ile zoro kendi gücü yenecek. Luffy ise çok bariz g4 ile yenecek. G4süz yenebileceğini kimse söyleyemez. G4süz yenemeyecekse, bu da demektir ki hem şuan da hem de ileride luffy g4süz sanjiyi a-la-maz.
Opening'te Luffy'nin g4 ile Kaido'yu yenebileceğini de gördük o zaman? Hatta o openingin sonrasında Luffy'nin normal hali ile Teach'e karşı çizildiğini de gördük.
Zoro ve Sanjinin normal halleri ya da Luffy'nin normal hali diye bir şey yok. Teknik olayı var. Zoro nasıl Mr1.e çizik atamazken teknik sayesinde MR1.e yendi. G4 dediğin şey haki ile lastiğin harmanlanmasından doğan bir teknik. Form gibi gözüksede bu meyvenin verdiği form değil. g4 hakisi ne kadar güçlüyse o kadar güçlü olabilecek bir tekniği.
Zoro ve Sanji'nin ise şu an ki teknikleri ise g4'süz Luffy'i yenebilecek güçte değil. Luffy'i g4 açtırabilecek güçte tekniklerini görmedik şu an. Ben bundan bahsediyorum. İleride Sanji'nin de Zoro'nun da g4 etkisinde teknikleri olabilir. Ben buna bir şey demiyorum. Ama bu olaylar teknik ile alakalı. Adam aynı hakiye sahipken iki atağı arasındaki fark tekniğinden geliyor.
Ben uyanış açmış Dof'u g4'süz alabileceğini söylemiyorum bu arada. Dof'un uyanış tekniği Luffy'i g4 açmaya zorlardı.