Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hee yandaşları sayesinde. Big Mom'ı diğer yonkolar dövüyordu da Cracker geldi durdurdu Kaido'yu Shanks'ı. Faaliyetlerinin diğer yonkolardan az olmasını açıkladım.

Big Mom gökyüzünden atlasa nolacağını düşünüyorsun???

Bosslar her zaman daha hareketlidir. Çünkü ana karakterin rakibi onlar. Luffy'ye yar olacakları için önceden parlatılırlar.
Yandaşları sayesinde yonko oldu demiştim ilk mesajda haklısın orda, sonra düzelttim. Yandaşları sayesinde hala yonko. Shanks,Kaido,Teach gelse yine alırlar Bigmomı. Shanks gelse alsa arkada kalan 2 yonko daha var.Sonuçta zayıf düşecek diğer 2 yonkoda Shanksın işini bitirecek.Teach zaten Bigmomla savaşı bitmeden saldırır shanksa fırsattan istifade.1 e 1 değil grup dövüşü gibi.

Bigmom yere değmeden mefta olur.

Edemez,edemez,edemez.[ Bence
değil edemez:D
]
Artık anlayın bu Yonkoular arasında uçurum gibi fark beklemeyin. Şu adamı sayesinde Yonkou olmuş,bu şu sayesinde bu bu sayesinde hikaye. Bu karakterlerin kendilerinde bir şey olmasa diğer adamlar bunlara zaten hizmet etmez.
Her biri kişisel olarak birbirlerini dengelemeseler karşı karşıya geldiklerinde paramparça olurlar ama denge kurmuşlar. Bir denizi 4 kişi bölüşmüşler. Bırak denizcileri hükümet bile bunların işine karışamıyor. Görmüyor musun 2 Yonkou konuşuyor diye olan karmaşayı :)
Endişelenmelerinin sebebi biraz daha fazla efor sarfetmeleri gerekecek, belki istemedikleri kayiplar verecekler. Endişelenmeleri gayet normal, bir amiral kaybetmek ne kadar önemli gördük.

Yonkolarin arasında evet uçurum yok ama yonko amiral arasında da bir uçurum yok siz de bunu anlayın artık yahu. Mom hakikatten oturduğu yerden kalkmadı ama kesin olarak amiralden güçlü. Neden çünkü o bir yonko, hem de tek başına. Çocukları ne ki, tayfası ya da müttefikleri. :D

Marcolari yendi diye yonko olarak anılmaya başlanan adam var bu seride. Tamam güçlü çıkabilirler ama bu kesinlige hastayım.

Tek başına bir güç değil bunlar, aynı denizciler gibi devrimciler gibi bir oluşum olmuşlar.

He bu arada yonkolar arasında uçurum yok diyosun ama kaido vs mom diye bi anket açsan hezimet olurdu heralde burada.

Neyse şimdilik bu kadar yeter yatıyorum ben, sabah iş var. Hadi iyi geceler. :sapkali:

Çok olmasa da fark var.Bu seviyede o fark bile bence önemli Akainu aokiji gibi 10 gün sürmez dövüşleri.Faaliyetlerinden seviye belirlemek yanlış değil.İcraatlarından tahmin yapmayacaksak başka neyden yapacaz?Hiçbiri luffyle teketek dövüşmedi,bilmiyoruz güçlerini görmedik.Algı da aynı şey mangaka bu şekil yansıtmaya çalışmış.Algı doğruda olabilir,mangaka sonradan ters köşe de yapabilir.Kesin değil,diğerlerinin yapıp momın yapamayacağı bir şey olmaz demişsin. Kaido gibi gökyüzünden atlayamaz,Shanks gibi kaidoyu dururup. Mf de savaşı bitiremez,Teachin yaptıkları ortada zaten, tahminle konuşuyoruz kesin değil.

Bosslar ,boss olmayanlardan hareketli diye kesinlik yok.Big mom bence boss.4 yonko arasında ilk big momı luffye rakip yapmasıda(ki öyle görünüyor) bence digerlerınden zayıf olması. Luffy korsan kral olurken oturup bekleyecek yada yardım edecek değil,eğer amacı başka değilse.Seri sinyallerini verdi zaten balıkadam adasında,bunlar kapışırlar.He bu arc olmayabilir.Bencede şimdi olmaz ezerler bizimkileri şimdi.Yandaşları sayesinde yonkoluğa devam ediyor bence. Zamanında diğerleri kadar güçlü olabilir. Bunca zaman yatarak hamlamıştır hala yonkoluğu elinde tutması yandaşları sayesinde.Böyle düşünüyorum.
Bunların hepsinide çok rahat bir şekilde yapar.

Şimdi ise en büyük yanlışın ilk rakip çok yüksek ihtimalle Kaido olacak. E senin mantıkla en zayıf Kaido olmalı ama en güçlüsü mangaka göre, nasıl olacak bu iş?

Bunu mangada açıklandı, lawlar Zorolar yada işte diğer yoldaşlarımız Kaido ile ilgili adımlar atarken Luffy'nin sadece sızma hareketini bir savaş olarak algılayıp diğerlerini yok saymak apayrı yanlış.

Tayfanın yarısı olmayacak. Law olmayacak, Kedimiz, köpeğimiz olamayacak ama Luffy bu adaya ayak bastı diye Big mamla savaşacak. Bu gerçekten olabilecek bir senaryo mu?

Endişelenmelerinin sebebi biraz daha fazla efor sarfetmeleri gerekecek, belki istemedikleri kayiplar verecekler. Endişelenmeleri gayet normal, bir amiral kaybetmek ne kadar önemli gördük.

Yonkolarin arasında evet uçurum yok ama yonko amiral arasında da bir uçurum yok siz de bunu anlayın artık yahu. Mom hakikatten oturduğu yerden kalkmadı ama kesin olarak amiralden güçlü. Neden çünkü o bir yonko, hem de tek başına. Çocukları ne ki, tayfası ya da müttefikleri. :D

Marcolari yendi diye yonko olarak anılmaya başlanan adam var bu seride. Tamam güçlü çıkabilirler ama bu kesinlige hastayım.

Tek başına bir güç değil bunlar, aynı denizciler gibi devrimciler gibi bir oluşum olmuşlar.

He bu arada yonkolar arasında uçurum yok diyosun ama kaido vs mom diye bi anket açsan hezimet olurdu heralde burada.

Neyse şimdilik bu kadar yeter yatıyorum ben, sabah iş var. Hadi iyi geceler. :sapkali:
Çünkü o Yonkou seride ki En büyük 4 korsandan biri ve WB'ye karşı bölge savaşı vermiş biri.
Tam olarak ne kadar zamandır Yonkou o bile bilinmiyorken daha 2y öncesine kadar yeni dünyaya giremeyen denizcilerle[Akainu ile] bir tutuyosunuz :)

Sadece Marcoları yendiği için mi Yonkou olduğunu düşünüyorsun BB'nin gerçekden. Yav adamda 2 meyve var ve Groseiler onu durduracak kişiler arasında Yonkoular ve Marcoyu görüyoruz diyorlar. Ve kaptanları olmayan,2,4 tümeni olmayan 3 tümeninin 1 kolu olmayan Marco BB'ye yenilmesi sana çok sürpriz geldi heralde?

Kendin diyorsun bu bir oluşum Tüm Yonkoular bir oluşum zaten. Ama Kaido'ya bak en güçlü yaratık,BB 2 meyveli, Shanks büyük ihtimalle Haki master, Peki Mom kadın diye koltuktan kalkmadı diye Akainu seviyesi oluyor.
Yav bu kadın Kaido'dan çok düşük olsa sence bölge alabilir mi? Veya BB'den, Shanks'dan ama Law ne diyor. Bu kişiler WB'ye karşı bölge savaşı verdi diyor. Yani onunla dövüşebilecek güçtelerdi demek oluyor bu.

İyi geceler sana :D

Çünkü o Yonkou seride ki En büyük 4 korsandan biri ve WB'ye karşı bölge savaşı vermiş biri.
Tam olarak ne kadar zamandır Yonkou o bile bilinmiyorken daha 2y öncesine kadar yeni dünyaya giremeyen denizcilerle[Akainu ile] bir tutuyosunuz :)

Sadece Marcoları yendiği için mi Yonkou olduğunu düşünüyorsun BB'nin gerçekden. Yav adamda 2 meyve var ve Groseiler onu durduracak kişiler arasında Yonkoular ve Marcoyu görüyoruz diyorlar. Ve kaptanları olmayan,2,4 tümeni olmayan 3 tümeninin 1 kolu olmayan Marco BB'ye yenilmesi sana çok sürpriz geldi heralde?

Kendin diyorsun bu bir oluşum Tüm Yonkoular bir oluşum zaten. Ama Kaido'ya bak en güçlü yaratık,BB 2 meyveli, Shanks büyük ihtimalle Haki master, Peki Mom kadın diye koltuktan kalkmadı diye Akainu seviyesi oluyor.
Yav bu kadın Kaido'dan çok düşük olsa sence bölge alabilir mi? Veya BB'den, Shanks'dan ama Law ne diyor. Bu kişiler WB'ye karşı bölge savaşı verdi diyor. Yani onunla dövüşebilecek güçtelerdi demek oluyor bu.

İyi geceler sana :D
Ne alaka? BB, kimden aldi bölgeyi? WB'nin bölgeleri almadı mı? Bu adam ilk basta diğer yonkolardan asağı değil miydi? Kendi de demiyor muydu zamanı değil Shanks diye? Meyvede acemi. Tayfasına meyve toplamamis daha. Ama bolge alıyor nasıl? Hadi aldı nasıl korudu? Senin mantiginla bu adamı ezip bölgelerini almaları lazımdı.

Hani güçsüz olan bir pok yapamaz ya senin mantiginla. Niye hayatta bu adam? Niye bölgeleri var? Niye yonko? Çünkü kolay lokma değil. Adam bölgeleri almış ve korumuş gorunen. Hemen amiral ustu olmasa bile hızlı şekilde amirale yükseltir o meyve. Tayfası da sağlam zaten. Daha aşağı olsalar bile çerez olacak kadar olmadıkları için şu an yonko bu herif.

Yani amiral adam da yonko olur. Amiral ustu olmak şart değil. Amirallerin de gayet güzel dovustuklerini gorduk WB ile. Yüz yuze karıştıkları sırada Akainu ezildi de ben mi görmedim? Aokiji dondurdu hatta. Kizaru arkadan dalmasina rağmen ayağıyla engelleyip karşı saldırı yaptı.

ama serinin ana karakterinin bir şekilde korsanlar kralıyla konuşmasının gerekli olduğunu düşünüyorum.
Niye gerekli olsun? Hiç bir gereği yok Roger öldü gitti. o geçmişle geleceğin bağını Ray baba kurdu işte. Pek ümitlenme sen bu konuda olma ihtimali cidden ''0''
Birde raftele ulaşınca zaten her şeyi öğrenecez Robin sayesinde bilgi alış verişine de gerek yok. O bilgileri mangaka birisinnden duymamızı istese ölü bir varlıktan değil Rya babadan söyletirdi. Oda her şeyi biliyor. Yani görüyorsun hiç mi hiç gerek yok Rogera :D
Sen aşkı çiçek böcek güneş bulut sanmışsın
:D:D

Katletmişsin ortalığı. Yonkou zaten Shanks.:D Yonkou nasıl Teach oluyor.:D
Amiral Mom'a itiraz etmedin ama.:D

Yahu Luffy hadi Mom'ı yardımla alsın, ee sonra ne olacak? Bu çocuk yonkou seviyesine geldiğinde daha yonkou ile falan savaşmaz. Sadece Teach kalır geriye o da meyve iptali ile zorlar. Bu yonkouların arasında fark vardır illaki. Shanks sence Roger'a denk olabilir mi? Nerde kaldı Luffy'nin özelliği? Shanks bu şapkayı niye verdi?

Bunların hepsinide çok rahat bir şekilde yapar.

Şimdi ise en büyük yanlışın ilk rakip çok yüksek ihtimalle Kaido olacak. E senin mantıkla en zayıf Kaido olmalı ama en güçlüsü mangaka göre, nasıl olacak bu iş?

Bunu mangada açıklandı, lawlar Zorolar yada işte diğer yoldaşlarımız Kaido ile ilgili adımlar atarken Luffy'nin sadece sızma hareketini bir savaş olarak algılayıp diğerlerini yok saymak apayrı yanlış.

Tayfanın yarısı olmayacak. Law olmayacak, Kedimiz, köpeğimiz olamayacak ama Luffy bu adaya ayak bastı diye Big mamla savaşacak. Bu gerçekten olabilecek bir senaryo mu?
Bana görede yapamaz ama senin beklentin bu sadece tahmin yürütüyoruz netlik yok.

Kaido olduğunu düşündüren nedir ? Simdiye kadar hep luffy kendinden güçlülerle kapışarak ilerledi.Çoğunda savaşırken luffy güçlendi yani sonraki boss öncekinden her zaman olmasada daha güçlü oldu.İlk yonko ya kaido ya big mom olur.Büyük ihtimal.Oda çoğu okuyucuya Kaido>diğerleri izlenimi verdi.Kaidoyu tanıtırken yaptı bunu.Ben bu arc big momla savaşacak demedim amacı sanjiyi kurtarmak sonrada tüyebilirler bu arc.
Bigmom sanjiyi zorla evlendiriyor.Luffy sonraya saklamaz.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık