Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ortada Big Mom tayfası sayesinde yonko oldu denilecek bir şey yok diyorum. Zayıf olabilir. Ama bunlar çok net farklar değil. Bence. Sana örnekler ile de anlatttım. Kaido'da şunları yaptı Teach bunu diye. Sen bana geldin faaliyetlerinden bahsediyorsun. Olayında algı ile alakalı olduğunu düşündüğümü söyledim.

Dof olayını net anlatamadım galiba. Mesela Kaido boss. O yüzden bu kadar hareketli birisi. Teach desen son rakiplerden. Shanks'ta Luffy'nin idolü. Ve Teach tarafından ham yapılacağı için böyle bence. Demek istediğim anlatabildim mi? Şu ana kadar hepsinin önemli görevleri var. İkisi Luffy'ye yem olacak diğer Teach'e. Ama Big Mom'ın böyle bir yükümlülüğü yok. En azından bana göre. Yoksa şu ana kadar benim düşünceme göre bir diğer bir yonkonun yaptığı ve Big Mom'ın yapamayacağı bir şey yok.
Çok olmasa da fark var.Bu seviyede o fark bile bence önemli Akainu aokiji gibi 10 gün sürmez dövüşleri.Faaliyetlerinden seviye belirlemek yanlış değil.İcraatlarından tahmin yapmayacaksak başka neyden yapacaz?Hiçbiri luffyle teketek dövüşmedi,bilmiyoruz güçlerini görmedik.Algı da aynı şey mangaka bu şekil yansıtmaya çalışmış.Algı doğruda olabilir,mangaka sonradan ters köşe de yapabilir.Kesin değil,diğerlerinin yapıp momın yapamayacağı bir şey olmaz demişsin. Kaido gibi gökyüzünden atlayamaz,Shanks gibi kaidoyu dururup. Mf de savaşı bitiremez,Teachin yaptıkları ortada zaten, tahminle konuşuyoruz kesin değil.

Bosslar ,boss olmayanlardan hareketli diye kesinlik yok.Big mom bence boss.4 yonko arasında ilk big momı luffye rakip yapmasıda(ki öyle görünüyor) bence digerlerınden zayıf olması. Luffy korsan kral olurken oturup bekleyecek yada yardım edecek değil,eğer amacı başka değilse.Seri sinyallerini verdi zaten balıkadam adasında,bunlar kapışırlar.He bu arc olmayabilir.Bencede şimdi olmaz ezerler bizimkileri şimdi.Yandaşları sayesinde yonkoluğa devam ediyor bence. Zamanında diğerleri kadar güçlü olabilir. Bunca zaman yatarak hamlamıştır hala yonkoluğu elinde tutması yandaşları sayesinde.Böyle düşünüyorum.

Çok olmasa da fark var.Bu seviyede o fark bile bence önemli Akainu aokiji gibi 10 gün sürmez dövüşleri.Faaliyetlerinden seviye belirlemek yanlış değil.İcraatlarından tahmin yapmayacaksak başka neyden yapacaz?Hiçbiri luffyle teketek dövüşmedi,bilmiyoruz güçlerini görmedik.Algı da aynı şey mangaka bu şekil yansıtmaya çalışmış.Algı doğruda olabilir,mangaka sonradan ters köşe de yapabilir.Kesin değil,diğerlerinin yapıp momın yapamayacağı bir şey olmaz demişsin. Kaido gibi gökyüzünden atlayamaz,Shanks gibi kaidoyu dururup. Mf de savaşı bitiremez,Teachin yaptıkları ortada zaten, tahminle konuşuyoruz kesin değil.

Bosslar ,boss olmayanlardan hareketli diye kesinlik yok.Big mom bence boss.4 yonko arasında ilk big momı luffye rakip yapmasıda(ki öyle görünüyor) bence digerlerınden zayıf olması. Luffy korsan kral olurken oturup bekleyecek yada yardım edecek değil,eğer amacı başka değilse.Seri sinyallerini verdi zaten balıkadam adasında,bunlar kapışırlar.He bu arc olmayabilir.Bencede şimdi olmaz ezerler bizimkileri şimdi.Yandaşları sayesinde yonkoluğa devam ediyor bence. Zamanında diğerleri kadar güçlü olabilir. Bunca zaman yatarak hamlamıştır hala yonkoluğu elinde tutması yandaşları sayesinde.Böyle düşünüyorum.
Hee yandaşları sayesinde. Big Mom'ı diğer yonkolar dövüyordu da Cracker geldi durdurdu Kaido'yu Shanks'ı. Faaliyetlerinin diğer yonkolardan az olmasını açıkladım.

Big Mom gökyüzünden atlasa nolacağını düşünüyorsun???

Bosslar her zaman daha hareketlidir. Çünkü ana karakterin rakibi onlar. Luffy'ye yar olacakları için önceden parlatılırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık