Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedesi Koramiral yalnız 6 stili bilen biri.:D Bakalım Kaido'yu yenmek istiyorsa özel bir şeylere ihtiyacı var. Bizzat Oda yumruğu güçlüymüş dedirterek yeniltmeyeceğim dedi. Tatmin olunmaz dedi adam.:D
Yenilteceğini söyleyen adamdan ne beklersin işte. :/Kaido kendine tek atar lastiğe vurunca belki bulup saçmalar birşeyler.Kalbini alır law barbekü yapar.Bunlar hep seçenekler.

Bu kez harbi King Kong olur.Yardımla biraz döverler beraber.Sonra Kaido memleketine gökyüzüne döner.Gökyüzü adalarında oniler yaşıyordur.Tüküreyim yeni dünyasına der çekip gider.Enel v2

Arada-kaynamış-yahu...
@Sir Crocodile @Riful @Daredewill @Monkey D. Dragon

Ben--bu-konu-hakkındaki-düşüncelerinizi-merak-ediyorum.

Not:Boşluk-tuşum-gitti-basmıyor:(
Bence sadece bayıltma gücü olan bir şey de Amiral şaşırmaz, Garp bile bu gücü miras aldın diyor. Bayıltma gücünü miras mı aldı yani Luffy :D

BM ile savaş olmayacak diyenlerdenim ama yavaş yavaş olayların içine giriyoruz.
Rayleiigh ise yukarıda ki korsanları göstererek onlarda H.haki oduğunu söylemişti. BMde de vardır yüksek ihtimal.
G4 le inmez o anca Kaido karşısında dü tekniği olur Luffy'nin, G4'ün başka formları veya G5 görebiliriz. Belki uyanış modu ama çok zor ihtimal şuan için bunu bilmeden ne yapabilir Luffy? Belki de Bm felan bir şeyler açıklarsa Kaido da uyandırabilir. Ama o da anca savaşmazlarsa yardımcı olur.

Tüm yonkoularda ve Mihawk'ta kral haki olmalı aslında. Kimsede de sırıtmaz. Chinjao balonu bile yeni dünyada bir sürü kral haki kullanıcısı var demişti. Bu ''bir sürü'' nün içinde yonkoular olmayacak da kim olacak ?

Mom'da görecez bence.

Şimdi odanın bigmomın diğerlerinden daha zayıf algısı olduğunu sen de söylüyorsun .Oda algıyı sonradan ters köşe yaptırmak için yapmıyor ki bizim beklentimizi artırmak için yapıyor.Sonradan tam tersi çıkarsa memnun etmez aga bizi.Dof Luffy olayı farklı luffy ana karakter arc sonu dofu ezse bile biz Noluyor saçmalığa bak demeyiz.
Ben ortada Big Mom tayfası sayesinde yonko oldu denilecek bir şey yok diyorum. Zayıf olabilir. Ama bunlar çok net farklar değil. Bence. Sana örnekler ile de anlatttım. Kaido'da şunları yaptı Teach bunu diye. Sen bana geldin faaliyetlerinden bahsediyorsun. Olayında algı ile alakalı olduğunu düşündüğümü söyledim.

Dof olayını net anlatamadım galiba. Mesela Kaido boss. O yüzden bu kadar hareketli birisi. Teach desen son rakiplerden. Shanks'ta Luffy'nin idolü. Ve Teach tarafından ham yapılacağı için böyle bence. Demek istediğim anlatabildim mi? Şu ana kadar hepsinin önemli görevleri var. İkisi Luffy'ye yem olacak diğer Teach'e. Ama Big Mom'ın böyle bir yükümlülüğü yok. En azından bana göre. Yoksa şu ana kadar benim düşünceme göre bir diğer bir yonkonun yaptığı ve Big Mom'ın yapamayacağı bir şey yok.

Arada-kaynamış-yahu...
@Sir Crocodile @Riful @Daredewill @Monkey D. Dragon

Ben--bu-konu-hakkındaki-düşüncelerinizi-merak-ediyorum.

Not:Boşluk-tuşum-gitti-basmıyor:(
Mom amiral gücünde yonkou olarak karşımıza çıkacak. Kaido en güçlü ve onun için basamak olur.

Oda daha k. Hakiyi açıklayamadı, eline yüzüne bulaştırıyor ve sen 4. Tür haki mi istiyorsun? Lufy, Trebol'ü çözemedi, bedeni konusunda şaşırdı. Craker içinde aynı oldu. K. Haki kullanarak dövüş falan olmuyor zaten.

Manganın seviye iyice düştü.

Tek Carrot biraz heyecan katıyor işte.

Bu arada H. Haki ile meyve uyandırma yapılıyor, o yüzden korkuyorlar. Tabi çok zeki olmak lazım. Meyvesiz kişilerde başka şeylere hükmediyorlar. Yoksa saf mı meyvesiz adamalar neden meyve yemez ki? Enayi derim yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık