Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke şöyle Bi roger vs newgate
Roger va kaido fln gösterilse süper olur one piece bitince one piece gol d roger başlasa da onun hikayesini ve diğer önemli karakterleri gösteren 100-200 bölümlük op çıksa.

@RedTeroR
Bizde böyle. :artiz:

@Sir Crocodile
Olsun, yine de kaydı. Ona rağmen terör estirmesi de büyüklüğünden geliyor işte.

@Sakata Gintoki
İntikamı alınır elbet bir gün. Akainu son günlerini yaşamakta. Sabo geliyor, aklı varsa uzak durur. :/
Ayıboğan, Luffy, Sabo, Marco, Bonney vs derken WGden ve Bbden acısını çok pis çıkartacaklar. Kaido bile sırf WB öldü diye savaş çıkarıyor olabilir. Çok kan dökülecek çok.

aaffcc

ama serinin ana karakterinin bir şekilde korsanlar kralıyla konuşmasının gerekli olduğunu düşünüyorum.

Beyler haoshoku dan bahsedin bea.En büyük gücü bayıltma olarak görülen lakin amiralin tekinin korkutucu diye nitelendirdiği bu gücün akıbeti, esas hali ne olacak.?

Zamanında geçen yıl @Smoker a bir soru sormuştum: Luffy de olan 4. tür bir haki mi çıkar yoksa haoshokunun çok daha öel halleri mi çıkar? diye sormuştum. 2. daha mantıklı förünüyor demişti.

Sizin nacizane düşünceleriniz nedir?

BM ile dövüş olurrsa göümüyüz?

Kaido'ya hazırlık niyetine bu arc gösek güzel olur.Bu canavar G4 le M4 le düşmez zaten.Çok daha extra bir güce ihtiyaç var.Bence bu güçle kullanıcı rakibin hakisini istediğinde kendine çekse,düşürse nasıl olurdu?
Arada-kaynamış-yahu...
@Sir Crocodile @Riful @Daredewill @Monkey D. Dragon

Ben--bu-konu-hakkındaki-düşüncelerinizi-merak-ediyorum.

Not:Boşluk-tuşum-gitti-basmıyor:(

@Densetsu no Samurai
Sana şunu sorayım sende cevapla.
Mihawk bundan 20 yıl sonra hala Ünvanını korusa ve kimseye yenilmemiş olsa.
Siz der misiniz ki bu adam Dünyanın en iyi kılıç ustası değildir.

Denilemez. Nasıl burada tartışılırken Mihawkı yenen kılıç ustası onun Ünvanını alır diye tartışılıyorsa. Wb'yi yenen adam da onun Ünvanını alacaktı ama yenen kimse olmamış.
Mihawk Wb'nin durumunda olsun en güçlüydü demem. Net.

Saldırılardan sıyrılamayan bir adam ölmeye mahkumdur. Dünya'nın en güçlü adamı da ölmeye mahkum olacak kadar çaresiz bir adam değildir benim gözümde.

Not: Wb hayranıyımdır.

Bana kalırsa H.hakinin özel bir şeyi çıkacak. Çıkmalı..:D
Aynen krallarda bulunan güç sıradan olamaz.Herşeyin özünü kavramanı sağlıyor bence.Meyvenin mesela özünü kavrarsan onu uyandırırsın.Hepsi birbiriyle bağlantılı.Luffynin bu gearları da lastik meyvesinin özünü içgüdüsel olarak anlamasından dolayı olabilir.

H.hakisi olan meyveyi iyi geliştirir bence.Herşeyle olan bağlantısını güçlendirir buna araç gereçte dahil.Zoro lanetli kılıcı test ederken bunu yapmış olabilir gibi.Tabii h.haki varsa. :D

Aynen krallarda bulunan güç sıradan olamaz.Herşeyin özünü kavramanı sağlıyor bence.Meyvenin mesela özünü kavrarsan onu uyandırırsın.Hepsi birbiriyle bağlantılı.Luffynin bu gearları da lastik meyvesinin özünü içgüdüsel olarak anlamasından dolayı olabilir.

H.hakisi olan meyveyi iyi geliştirir bence.Herşeyle olan bağlantısını güçlendirir buna araç gereçte dahil.Zoro lanetli kılıcı test ederken bunu yapmış olabilir gibi.Tabii h.haki varsa. :D
Ben o tarz değil doğrudan bir etken bir saldırı tekniği olarak görmekten bahsediyorum. Tabi nasıl bir şey olabilir tam bilemiyorum. Ama Luffy şok dalgaları daha çok Rokugan tarzında felan atsa güzel olur.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık