Başka çevirilere de bakabilirsin.Bu attığın çeviriden o anlam çıkmıyor farkında mısın?
Bu onların uyanmış Zoan olduğunu değiştirmiyor diyorum sana, yoksa uyanmış Zoan olduklarını mı inkar edeceksin?

Başka çevirilere de bakabilirsin.Bu attığın çeviriden o anlam çıkmıyor farkında mısın?
Attığın çeviri uyanmış olduğuna delil değil. Ben uyanmadı diyorum, senin ispatlaman lazım. Olduğunu göstermen lazım.Başka çevirilere de bakabilirsin.
Bu onların uyanmış Zoan olduğunu değiştirmiyor diyorum sana, yoksa uyanmış Zoan olduklarını mı inkar edeceksin?![]()
Araya girmiş oluyorum ama:Attığın çeviri uyanmış olduğuna delil değil. Ben uyanmadı diyorum, senin ispatlaman lazım. Olduğunu göstermen lazım.![]()
Ne demek, genel tartışma burası.Araya girmiş oluyorum ama:
![]()
Bir şey idda ediyorsun ama kanıtlamam diyorsun. Ben yinede bunu kabul etmiyorum. Aklı fikri yok bu hayvanların, nerede ilk halleri. Tam forma geçmiş zoan gibi duruyorlar. Lucci'nin de Jack'in de tam formu var, onlarda mı uyanmış?@Daredewill
Boş konuşacam diye yapmayacağın şey yok.
Al bak ben seninle uğraşmam ama adam kanıtladı.
Tatmin oldun mu?![]()
O zaman zoro da k.hakisini geliştirmek için tek gözünü kapatıyor olabilir.Gözünün bantlı olması için tek gözlü olmasına gerek yok, zira bandın amacıda kör gözü kapatmak değil. Gemide sürekli olarak daşarıdan-içeri girerken, içeriden-dışarı çıkarken gözün karanlığa alışık olmasını sağlamak ve içeride bu sayede daha iyi bir görüşe sahip olmak. Yani bu adamın yami yamisi ile yapacağı ışığı silecek herhangi bir teknik için bir gözünde bant bulunduradabilir. Tekniği kullanınca kendi görüşüde tamamen gitmesin diye.
Crocodile'ın da uaynış gücünde olması çok makul bir durum. Çünkü onu anımsatacak bir teknik yapıyordu. Bütün her yeri kum yapıyordu. Bu konuda başka uyanış gücünde olan karakterlerde çıkacak Selim. Bu Dof'a özgü bir olay değil. Bu konu hakkında yanılgı içerisindesin.Ne demek, genel tartışma burası.
Bir şey idda ediyorsun ama kanıtlamam diyorsun. Ben yinede bunu kabul etmiyorum. Aklı fikri yok bu hayvanların, nerede ilk halleri. Tam forma geçmiş zoan gibi duruyorlar. Lucci'nin de Jack'in de tam formu var, onlarda mı uyanmış?
Yav manga sayfalarını inkar ediyorsun sana ne kanıtlayayım bu hayvanların uyanmış Zoan olduğu söylendi işte.Ne demek, genel tartışma burası.
Bir şey idda ediyorsun ama kanıtlamam diyorsun. Ben yinede bunu kabul etmiyorum. Aklı fikri yok bu hayvanların, nerede ilk halleri. Tam forma geçmiş zoan gibi duruyorlar. Lucci'nin de Jack'in de tam formu var, onlarda mı uyanmış?
Pekala Croco uyandırmış olabilir veya başkaları, Dof'a özgüyü şakasına diyorum. Böyle bir güç çıktıysa illaki başkalarında göreceğiz. Croco onu çölde yaptı, uyanış diyemeyiz.Crocodile'ın da uaynış gücünde olması çok makul bir durum. Çünkü onu anımsatacak bir teknik yapıyordu. Bütün her yeri kum yapıyordu. Bu konuda başka uyanış gücünde olan karakterlerde çıkacak Selim. Bu Dof'a özgü bir olay değil. Bu konu hakkında yanılgı içerisindesin.
Yahu Wb en güçlü yazdığı halde inkar ediliyor da Kaido için aynı şekilde ama ben bunu saymayınca mı sıkıntı oluyor? Bana mantıklı gelmiyor yoksa doğrudur, ne deyim.Yav manga sayfalarını inkar ediyorsun sana ne kanıtlayayım bu hayvanların uyanmış Zoan olduğu söylendi işte.
Bu adam niye kafadan atsın böyle bir şey yapması için bir sebep mi var?
Hala bir şeyleri inkar etme çabasındasın. Mangada geçiyor bu ve diyorsun ki kanıtlaman lazım. La mangada geçiyor daha nasıl bir kanıt istiyorsun. Gidip E.Oda'dan sana yazılı, imzalı bir metin mi getireyim.
Yazmank için yazıyorsun başka bir şey değil.