Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok haklısın zaten genel manada. Amiraller olmasaydı ID'deki yaratıkları görmezden gelebilirdik ama amiraller bas bas bağırıyor meyve uyandırma diye.

Aslında uyanışı sadece h.haki kullanıcıları uyandırabilir argümanı kötü bir argüman değil. -Yüksek irade ile meyvenin ruhuna(şeytanına) söz geçirerek uyanışa geçiliyor.- denilebilirdi ve güzel de olurdu. Fakat geçti gitti bu iş. O yaratıklar ve amiraller bozdu bu düşünceyi.
Aynen öyle, Amiraller kesin olarak uyandırmış diyemesek bile yüksek ihtimalle uyandırmışlar gibi gözüküyor yoksa adanın iklimini değiştirmek nedir?

Bence Uyandırma meyvenin artık sonunu görmek gibi bir şey diye düşünüyorum. Yani meyvede tam hakimiyet söz konusu olduğunda uyandırabilirsin gibi geliyor bana.

Bak zaten kesin kullanıyor demiyorum ama net bir bilgisi var yani kullanmasa bile bir başkasında görmüş ki biliyor diyorum zaten. Kesin kullanıyor demiyorum.
Ama adam kimsenin uyandıracağını sanmam gibi asılsız yorum atıyor yani o yorum bu iki olayla anında çürüyor.

Edit: Bu da o sayfa.
Bu attığın çeviriden o anlam çıkmıyor farkında mısın?

La BU son ark bosu tek gzölü bür korsan olucak deniliyordu sanki Oda'nı bir açıklaması vardı buna yönelik O Tİç olmasın la. Dressrosa'da gördük den den mushide fakat. Sonra Dragon'a saldırdı orda tek gözünü kaybetmiş olsa çok epic olr ha.

La BU son ark bosu tek gzölü bür korsan olucak deniliyordu sanki Oda'nı bir açıklaması vardı buna yönelik O Tİç olmasın la. Dressrosa'da gördük den den mushide fakat. Sonra Dragon'a saldırdı orda tek gözünü kaybetmiş olsa çok epic olr ha.
Bu tarz bir şeyi ben de okumuştum ve hala bekliyorum tek gözü bantlı korsanı. Umarım onda da trollemez ve karizma çizer. Gerçi olacağı da kesin değil. :(

Öyle birşey olmaz bence. Ayrıca raftele gittikten sonra öyle birşeye gerek yok zaten. Yeterince güçlü olurlar ayrıca robin var yanlarinda bilgileri kitabelerden edinirler. Ya da herşeyin sesini duyma meselesiyle öğrenirler.

İmpel Down daki uyanmış zoan'lar meyvelerini uyandırmış zoanlar olabilir. Eğer öyleyse ilk uyanmış meyveler onlar. Zoarnlarda uyanma aşırı dayanıklılık ve hızlı iyileşme gibi bir özellik veriyor.

Gözünün bantlı olması için tek gözlü olmasına gerek yok, zira bandın amacıda kör gözü kapatmak değil. Gemide sürekli olarak daşarıdan-içeri girerken, içeriden-dışarı çıkarken gözün karanlığa alışık olmasını sağlamak ve içeride bu sayede daha iyi bir görüşe sahip olmak. Yani bu adamın yami yamisi ile yapacağı ışığı silecek herhangi bir teknik için bir gözünde bant bulunduradabilir. Tekniği kullanınca kendi görüşüde tamamen gitmesin diye.

@Izuku Midoriya hocam ama cümlende yanlışlık var bence. Cracker in ast 3 lüden olduğu kesinken yasop 3 lüdenmi bilinmiyor. Açıkcası ben Shanks ın en güçlü üçlüsünde yasoppu beklemiyorum. Ondan dolayı Yasoppu krakere rakip görmiyorum.
Tahmini dedim zaten. Ki Yasopp muhtemelen öyle. Kim çıkacak başka. Adamı Roo ve Beckmann ile birlikte gözümüze gözümüze soktu mangaka. Daha napsın? Sen neye dayanarak en güçlü üçlüden biri değil diyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık