Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moria çok güçlü bir karakter. Neden bu kadar ezik gördünüz. Crocodile düz pistolle yamuldu. Lucci g2 pistolelr yamuldu.. Moria nighmare luffyden gatling yedi suratına suratına gene ayağa kalktı :D Moria daha dayanıklı. Ayrıca asgard modu (uyanış olduğunu düşünüyorum) Adayı tek yumrukla 2ye böldü. Lucci bir g3e yamuldu, moria lucciye tek atardı tuttursa :p Jinbeiden tek yedi ama asgard modda değildi. Ayrıca jinbei bigmomun 1. tümen komutanı çıkacak.
Senin de şu dediklerinden biri uyanış çıksa da artık rahatlasan :D
Adam çakı gibi delikanlı imiş lan. Hala ''kadın mıydı önceden'' tartışmaları mı yapılıyor.
Belki bi ara Ivankov onu kadına çevirdi, sonra geri erkek yaptı.
(Serinin en saçma salak gücü ya resmen olaya bak :D)
Kütüphanemizden memnun musunuz, gençler? Önerisi falan olan varsa, yeni fikirlere açığım.
Memnunum şahsen. Hem o karakterin tartışma platformu işlevi de görüyor, anketler de hoş :D

Bence sen fan gözlüğünü çıkar sonra yorum yap. Hani objektifsin ya.:D Croco kadın olayı yıllardır var. Ben bulmadım ama ikna oldum. 2 kişi daha katılmış ve bu görüşe katılan bir sürü kişi var.

Son olarak mangada kadın erkek ayrımı olmaz. Bir çok seride kızdan güzel erkek veya erkek gibi kızlar var. Naruto-Haku, Hunter'da bir sürü.
Yav o kişilerin katılıp katılmış olmaması bunun doğru olduğunu kanıtlanamaz. Şu resmi hiç Onepiece bilmeyen ve Crocodile'ın sırlarını bilmeyen birine göstersen. Herkes erkek der bu net.
Siz şuan böyle düşünmek için sebep arıyorsunuz. O resim net olarak erkek bunu zorlamaya gerek yok.Sana dediğim gibi erkek olduğunu görmek için bir şeylere mi ihtiyaç duyuyorsun? :D
Hemde sen ne zaman E.Oda'nın böyle herkes tarafından düşünülmiş net şeyleri işlediğini gördün? Adam zaten herkesin böyle şeyler düşünmesini istiyor sonra, bir ters köşe sonra çoğu kişi de ki tepki bu '' Ne adammışsın be E.Oda'' .
Cidden gerçek ismi olsun, işlenirse hikayesi olsun güzel bir adam göreceğiz ne olursa olsun bunu fan olarak söylemiyorum. Crocodile hakkında ben bile şuan en az 10 farklı yere bağlayabilirim. Mangakanın neler yapabileceğini düşünemiyorum bile.
Mfye bakacak olursak, dof < croco.
Sen her zaman demiyor musun seride güncel olan şeyleri tartışalım diye. Hatta biz geriden geliyoruz gibi bir yorum atmıştın dün, sen heralde Alabastada kaldın :D

@Kuro Ashi no Sanji
Bence de daha yakışıklı orası net zaten :)

aaffcc

Arkadaşlar bu meyve uyanışı hakkında olası bir teori gördüm.Luffy'nin ölmüş kişilerle iletişime geçebilme ve iletişime geçtiği kişi veya kişilerden bilgi veya eğitim alma durumu söz konusu.Ama bu nasıl olacak.Tabikide Luffy'nin meyvesinin uyanışıyla bir alakası yok ama Brook'un meyvesi uyanırsa bu yazdıklarımın olması yüksek bir ihtimal.Muhtemelen Raftel'e ulaştıklarında (Umarım ulaşırlar :D ) Brook'un gücü uyanacak ve Gol D. Roger ile ufak bir bilgi alışverişi gerçekleşicek.En azından benim tahminim böyle siz ne diyorsunuz..

Yav o kişilerin katılıp katılmış olmaması bunun doğru olduğunu kanıtlanamaz. Şu resmi hiç Onepiece bilmeyen ve Crocodile'ın sırlarını bilmeyen birine göstersen. Herkes erkek der bu net.
Siz şuan böyle düşünmek için sebep arıyorsunuz. O resim net olarak erkek bunu zorlamaya gerek yok.Sana dediğim gibi erkek olduğunu görmek için bir şeylere mi ihtiyaç duyuyorsun? :D
Hemde sen ne zaman E.Oda'nın böyle herkes tarafından düşünülmiş net şeyleri işlediğini gördün? Adam zaten herkesin böyle şeyler düşünmesini istiyor sonra, bir ters köşe sonra çoğu kişi de ki tepki bu '' Ne adammışsın be E.Oda'' .
Cidden gerçek ismi olsun, işlenirse hikayesi olsun güzel bir adam göreceğiz ne olursa olsun bunu fan olarak söylemiyorum. Crocodile hakkında ben bile şuan en az 10 farklı yere bağlayabilirim. Mangakanın neler yapabileceğini düşünemiyorum bile.

Sen her zaman demiyor musun seride güncel olan şeyleri tartışalım diye. Hatta biz geriden geliyoruz gibi bir yorum atmıştın dün, sen heralde Alabastada kaldın :D

@Kuro Ashi no Sanji
Bence de daha yakışıklı orası net zaten :)
Haku'yu kime göstersem kız der ama erkek çıktı.

Ayrıca Croco kadın diye bariz ortada olan bir şey yok.

Burada ilk shichilerin eşleştirmesi var ve gayet uyuyor.

Oda adına savunma yapman ayrıca saçma. Oda böyle düşünüyor falan. Biz bunu nereden bilelim. Altı boş.
Lola'nın Mom ile ilişkisini herkes söyledi ve gerçek çıktı, nerede ters köşe?

Ve son olarak al sana Kuina.

Kesin böyle demiyorum ama sen kesinlik belirtiyorsun. Fikirlerini dayatmaya çalışıyorsun.

Haku'yu kime göstersem kız der ama erkek çıktı.

Ayrıca Croco kadın diye bariz ortada olan bir şey yok.

Burada ilk shichilerin eşleştirmesi var ve gayet uyuyor.

Oda adına savunma yapman ayrıca saçma. Oda böyle düşünüyor falan. Biz bunu nereden bilelim. Altı boş.
Lola'nın Mom ile ilişkisini herkes söyledi ve gerçek çıktı, nerede ters köşe?

Ve son olarak al sana Kuina.

Kesin böyle demiyorum ama sen kesinlik belirtiyorsun. Fikirlerini dayatmaya çalışıyorsun.
Tek tük olan şeyler ile her şeyi belirtme.
Tabi ki adam bir şeyleri yapacak herşeyi yapamaz ama bu kadar net bilinen ve göze sokulan bir şeyi mangaka kolay kolay yapmaz. Bu ona uymaz bir kere bak ne diyorsun bunu sen düşünürsün,bir başkası düşünür.
Ama bu adam bu seriyi çiziyorsa daha farklı şeyler yapar, O kadar teori var olabilitesi yüksek dediğimiz ilk önce baktığımız ama adam 1 sayfa ile baştan sona çok iyi olan bir teoriyi çöp edebiliyor. Adam bunu yapıyor diye zaten biz bu mangayı okuyoruz bu adam öyle herkes gibi düşünse biz zaten bunu okumayız.
Demek istediğimi anlayabiliyor musun?
Crocodile'ı o kadar gözümüze soktu ki.

Rogerın idamı: Adam arkası dönük ve ne yaptığı belli değil?
Tüm diğer o zamanın çaylakları ortada ve görünüyor. Shanks ve Buggy ağlıyor.
Ya bu adamın Roger ile küçük de olsa bir ilişkisi var. Cidden Shanks ve Buggy gibi duygulanıyor belki de.[ Bunu gösterse anında anlardık Roger ile ilişkisi olduğunu. Bir şeyler için saklıyor olabilir. Belki de yüzünde ki yara felan yoktu da göstermedi felan diye düşünülebilir.]

Ivankov olayı: Ivankov'un meyve sebebiyle böyle düşünüyorsunuz. Çünkü akla ilk gelen şey bu ve Mangaka böyle şeyleri sever. Çünkü o herkes gibi düşünmüyor. Dediğim gibi zaten böyle olsa biz bu seriyi okumazdık.

karolla

Crocodile eskiden kadın değildi. Crocodile hala bir kadın. Memelerini ivankov yok etti :p Yüzüne de kendisi faça attı :D Croconun sevgilisi de mr1. İleride evlenecekler na görürsünüz :D At fava bekle :D

@Izuku Midoriya hocam ama cümlende yanlışlık var bence. Cracker in ast 3 lüden olduğu kesinken yasop 3 lüdenmi bilinmiyor. Açıkcası ben Shanks ın en güçlü üçlüsünde yasoppu beklemiyorum. Ondan dolayı Yasoppu krakere rakip görmiyorum.
@karolla hocam yeter artık acı bu croco severlere :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık