Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkouların hepsi ayrı ayrı alanlarda üstün çıkabilirler. Böylece Big Mom'a da haksızlık yapılmamış olur. Shanks imparatorlar arasında Haoshoku haki'yi en iyi kullanandır. Big Mom Kenbunshoku da üstündür. Kaido da Busoshaki de en iyi kullanıcıdır. Sosyalist paylaşım :D

Manga'ya bakınca da Big Mom Luffy'nin geldiğini hemen anladı misal, Kaido da bulutlardan atlayıp sapasağlam kalkıyor :D
Ben de böyle düşünüyordum ama bunun sebebi canlandırdıklar nesneler değil mi? Yahut olabilir mi?

karolla

Crocodile'ın kafası uçtu.
Akainu Bel bölgesinden tamamen kesildi.
Monet dikine ortadan ikiye bölündü.
Kizaru bel bögesinden kesildi.

Bu seriide ancak Logia'ların basına geliyor böyle şeyler. Anlamadığım şey şu. Bu adamlar sıradan saldırıları yani hakisiz saldırıları aldıklarında kesilebiliyorlar.
  • Peki ya hakili bir atak yediklerinde yine bu şekilde kesilecekler mi?
  • Ölmeleri söz konusu olduğunda da böyle olacak mı?
  • Crocodile haki ile saldırıp Akainu'yu aynı şekilde kesse ne olurdu?
  • Akainu'ya Marco ve Vista'nın kesişlerinin işe yaramadığı gibi yine hiç bir şey olmaz mıydı?
  • Hakili kesişlerde bu adamlara zarar vermeyecekse kim nasıl durduracak bu adamları?
  • Akainu, Kizaru gibi iki azman kesilebiliyorken diğerleri neden kesilemiyor?
Bana göre bu serii çelişkilerle dolu..
Haki ile kesersen, kişinin gerçek bedenini kesersersin. Gerçek bedeni de çok sert veya dayanıklı ise kesemezsin. Logianin.2ye bölünmesi normal. Zira akışkan halde.

aaffcc

Arkadaşlar eskiden biyerde okumuştum bu teoriyi ama tam detaylarını hatırlamıyorum ama genel olarak hatları şöyleydi:
Karasakal geçmişte bir meyve yemiş ve bu yediği meyve ruhunda 3 kapı açmış ve bu meyve sayesinde ekstra olarak 3 meyve daha hapsedebiliyor ruhuna. Yami yami no mi+Gura Gura no mi ve şimdi son olarak başka bir meyve arayışı içinde.Bildiğiniz gibi one piece evreninde her korsan bayrağı kişiyi temsil ediyor.Örneğin Hasır şapka korsanlarının bayrağında hasır şapka var.Beyazsakal Korsanların bayrağında Beyazsakalın bıyığı var vs. bu böyle gidiyor.Karasakal korsanlarının bayrağında ise 3 başlı kuru kafa var.Burdan yola çıkarak bunun olma olasılığı bana yüksek geldi.Siz ne diyorsunuz.

Gerçek beden olayı Logia ile alakalı, çünkü onların 2 bedende dolaşmaları gerekiyor, Akainu sürekli magma olarak dolaşsa, normal bir yerde duramaz her yeri yakar çünkü. Haliyle bu adamların iki bedeni var, biri element halleri diğeri gerçek bedenleri, bunlar gerçek bedende dolaşıyolar, dolaşırken Haki ile darbe alırlarsa gerçek bedende yakalanıyorlar.

Luffy ise her zaman lastik ve her zaman lastik olarak dolaşıyor. Bu sebepten Luffy Haki ile gerçek bedende yakalanmaz, her zaman lastik. Su altında bile adamın boynu esneyebiliyor.

Logia'larda elemente dönüşüp Luffy gibi Haki'ye karşı element halinde karşılayabilir. Örnek ; Caesar'ın Luffy'nin Haki'li sarılışından gaza dönüşüp kurtulması, Akainu'nun magmaya dönüşüp Marco ve Vista'dan aldığı Haki'li kesişleri atlatması, Aokiji'nin gövdesini buza çevirip WB'nin Haki'li mızrağından hasarsız çıkması gibi.

Son düzenleme:
Sizce Yasopp Crackeri alabilir mi? Eğer ki alabilirse usoppun son halinden korkmak lazım. Ama yasoppun crackeri alıp alamayacağı ile ilgili hiç bir fikrim yok.

Olabilir, yani bisküvi den kopya yaptıran yazar 3 meyve yeme olanağı veren meyve tasarlayabilir

Ama Teach'in yami yami için yaptıklarını görünce .
Benceyami yami ile ilgili o meyve gücü çekme olayı.

aaffcc

Sadece bir ihtimal belkide dediğin gibi yami yamiyi kullanarak diğer meyvenin şeytanlarını karanlığa hapis ediyor da olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık