Reyizlerin şahı hem de.Zoro reyizdir ya.![]()

Reyizlerin şahı hem de.Zoro reyizdir ya.![]()
Ben de böyle düşünüyordum ama bunun sebebi canlandırdıklar nesneler değil mi? Yahut olabilir mi?Yonkouların hepsi ayrı ayrı alanlarda üstün çıkabilirler. Böylece Big Mom'a da haksızlık yapılmamış olur. Shanks imparatorlar arasında Haoshoku haki'yi en iyi kullanandır. Big Mom Kenbunshoku da üstündür. Kaido da Busoshaki de en iyi kullanıcıdır. Sosyalist paylaşım
Manga'ya bakınca da Big Mom Luffy'nin geldiğini hemen anladı misal, Kaido da bulutlardan atlayıp sapasağlam kalkıyor![]()
İlk gördüğümde de canlandırdığı nesneler haber uçurmuş diye düşünmüştüm ben.Tabii o zaman nesnelere ruh verdiği tam belli değildi ama düşünülüyordu.Ben de böyle düşünüyordum ama bunun sebebi canlandırdıklar nesneler değil mi? Yahut olabilir mi?
Haki ile kesersen, kişinin gerçek bedenini kesersersin. Gerçek bedeni de çok sert veya dayanıklı ise kesemezsin. Logianin.2ye bölünmesi normal. Zira akışkan halde.Crocodile'ın kafası uçtu.
Akainu Bel bölgesinden tamamen kesildi.
Monet dikine ortadan ikiye bölündü.
Kizaru bel bögesinden kesildi.
Bu seriide ancak Logia'ların basına geliyor böyle şeyler. Anlamadığım şey şu. Bu adamlar sıradan saldırıları yani hakisiz saldırıları aldıklarında kesilebiliyorlar.
Bana göre bu serii çelişkilerle dolu..
- Peki ya hakili bir atak yediklerinde yine bu şekilde kesilecekler mi?
- Ölmeleri söz konusu olduğunda da böyle olacak mı?
- Crocodile haki ile saldırıp Akainu'yu aynı şekilde kesse ne olurdu?
- Akainu'ya Marco ve Vista'nın kesişlerinin işe yaramadığı gibi yine hiç bir şey olmaz mıydı?
- Hakili kesişlerde bu adamlara zarar vermeyecekse kim nasıl durduracak bu adamları?
- Akainu, Kizaru gibi iki azman kesilebiliyorken diğerleri neden kesilemiyor?