Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Daredewill

Carrot örneğini kullanmaman şaşırttı :D

Aynadan kendi yumruğunu yedi, pek etkilenmedi. Yumruk biraz daha sert olsa biraz daha etkilenecekti o kadar. Carrot yerine Luffy de koyabilirsin. Luffy kendine daha fazla hasar verir mi?

Şimdi böyle dusununce kafam karıştı.
Sen ne düşünüyorsun? Matematik yanıltmaz diyeceğim ama sonuçta manga.:D

Crocodile hakkında bir teori gördüm kaba taslak yazayım pek ingilizcem yoktur.

Teoride diyor ki.
Crocodile Wb'ye yenilmeden önce Çift kılıç stilini benimsemiş bir kılıç ustası idi.Daha sonradan kolunu kaybedince. Tek kılıca alışamayıp bu stile dönmüş. Ve bazı korsan simgelerinden örnekler vermiş. Verdikleri örnekler de iyi yani kişilerin sembolleri. Ama Crocodile'ın sembolünde ise iki kılıç var. Sebebini ise bilmiyoruz..

Daha uzun ve ayrıntılı ama genel olarak böyle bir şeydi.

Bu arada sen hiç Luffy vs Cracker dövüşündeki ayrıntılara değinmedin.

Luffy onunla dövüşene kadar ormandaki yaratıkları dövdü yetmedi kendi klonlarıyla kapıştı.Şimdi baya yorgundur hakisi de tükenmiştir değil mi ? :D

Neyse yeri yanlış oldu genel tartışmaya yaz.
O dediğin sahneleri unutmuşum bile ama hatırlatman iyi oldu. Ama o ara haki ile alaklı bir şeyi olmadı gibi. Sadece yakalama yakalıyordu diye hatırlıyorum sahte olanları diye.

karolla

Luffy dofa direkt G4 açsaydı daha çabuk biterdi falan diyenler, krakerde hemen G4 açan luffye bir şey demiyor :p

Yalvardı demedim bir yapmadığı o kaldı dedim.Luffyi ikna etmeye kasmış.Luffy çok inatçılık yapsa devamı gelebilirdi İvankov da araya girdi birde tabii.
Yav artık yazmak için yazıyorsun he. Adam kendi diyor dış dünyaya ilgim kalmadı diye daha sonra ise WB'nin kafası için Luffy'e dediği sözler şunlar. ''Bu savaşa büyük ilgim var.Benim gücümün yardımıyla Siz ve Ben buradan kaçabiliriz.Kötü bir anlaşma değil. Katılıyor musunuz? İki tarafta kazançlı.''
Adamın söylediği şeyler bunlar her hangi bir dil dökme veya yalvarma gibi şeyler görmüyorum. Net olarak söylüyor. Luffy kabul etmiyorum deseydi ne olacaktı? Hiç bir şey ama Iva Crocodıle'ın gücü sebebiyle yardımı dokunacağını söyledi.

Kendisine benzeyenle dövüşmüş. Ama ciddi bir şey değil o. Sen de abartma.:D
Dressrosadaki gibi mi abartmayalım kolezyum gibi ? :D

Yav artık yazmak için yazıyorsun he. Adam kendi diyor dış dünyaya ilgim kalmadı diye daha sonra ise WB'nin kafası için Luffy'e dediği sözler şunlar. ''Bu savaşa büyük ilgim var.Benim gücümün yardımıyla Siz ve Ben buradan kaçabiliriz.Kötü bir anlaşma değil. Katılıyor musunuz? İki tarafta kazançlı.''
Adamın söylediği şeyler bunlar her hangi bir dil dökme veya yalvarma gibi şeyler görmüyorum. Net olarak söylüyor. Luffy kabul etmiyorum deseydi ne olacaktı? Hiç bir şey ama Iva Crocodıle'ın gücü sebebiyle yardımı dokunacağını söyledi.
E tabii biraz yumuşak konuşacak luffy kızınca da alttan alacak çünkü içeride olan kendisi.Çıkmak istiyor doğal olarak.Dil dökme bakış açısı ama kesinlikle suyuna gitmiş luffynin bence.

E tabii biraz yumuşak konuşacak luffy kızınca da alttan alacak çünkü içeride olan kendisi.Çıkmak istiyor doğal olarak.Dil dökme bakış açısı ama kesinlikle suyuna gitmiş luffynin bence.
Ben öyle bir şey görmüyorum. Adam bildiğin soruyor. Beni çıkarın bile demiyor ki hatta Jinbe yalvarıyor bile çıkmak için Crocodile'da böyle bir şey gördün mü? Başka sayfaları mı okuyorsun napıyon? :). İyi bir anlaşma diyor iki tarafta karlı, isterlerse çıkarmasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık