Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş anlamıyorsun herhalde. Adam tek parmak şıklatma ile nasıl klonlar diziyor sen görüyorsun. Bizimkisi hava basacak haki ile de yakacak. Ve buna da dayanabilecek. Kısıtlı süre içinde yapacak. Ne demek istediğimi anlıyor musun? Luffy Kraker'i yenebilir.Bu bir şeyi değiştirmeyecek.
Saçma meyve ona katılıyorum ama işte en fazla yapabileceği de bu.Luffynin sınırını ise görmedik.Millet g5 ve özel tekniğe garanti gözüyle bakıyor.O sadece kolay yoldan yapıyor meyve daha güçlü anlamına gelmez.

Saçma meyve ona katılıyorum ama işte en fazla yapabileceği de bu.Luffynin sınırını ise görmedik.Millet g5 ve özel tekniğe garanti gözüyle bakıyor.O sadece kolay yoldan yapıyor meyve daha güçlü anlamına gelmez.
Meyve kullanan kişiye de bağlı, evet. Ama sadece meyveden gelen özellikleri tartman sana olayı açıklayacaktır.

Lastik ile gerilirsin uzarsın genişlersin. Ve doğal olarakta hakisiz fiziksel darbeler sana pek işlemez. Geri kalan şeyler tekniklerdir. Bisküvi meyvesinin o Cracker şeklindeki zırhlar Cracker'in başarısıdır. Onlara şekil vermiş. Ama bu adamın oluşturduğu zırhların sertliği ve bundan dediği kadarıyla sınırsız tane yapması ve bunları tek parmak şıklatma ile yapması ve istediği gibi emir vermesi meyveden gelen şeylerdir.

Lastik meyvesi Luffy'de olduğu için biz bu kadar yaratıcı şeyler görüyoruz ki bazıları da zorlama teknikler. :D

Law'ın Ope Opesi seride ki en üstün meyvelerden biri bence. Çünkü meyve sana belirli bir alan içinde istediğin her şeyle oynama gücü veriyor. Bu noktada eğer ki fiziksel ve haki olarakta aşmış biriysen rakipsizsin. Adamın kalbini bile istersen eline alabiliyorsun.

kral hakisi olmayan birisi pek ala kral hakisi olan birine denk olabilir. Zırh haki çalıştıkça artıyor. Daha kısa süre belki haki kullanır ama o sürede kral hakili (daha uzun süre haki kullanabilen) birisini indirebilir. Kral hakiden korkulmasının ana sebebi bu.

Mesela kizaru lazerle uzaktan saldırsın. Hakin yeterli ise lazerleri yumruklarınla durdurabilirsin. Belki 1 saat boyunca o lazerlerden zarar görmezsin. Ama hakin bitti mi artık lazerlerden kaçış yok. O 1 saatte kizaruyu indiremezsen bittin.

Fakat kral hakin varsa 1 saat yerine belki de 3 saat haki kullanma şansın olacak. Doğal olarak kizaruyu indirmek için 1 saat değil 3 saatlik şansın oluyor.

Kral hakinin mantıklı tek açıklaması budur şuan görünenlerden.

Ayrıca zırh haki kullandıkça güçleniyor. Bu sebeple sürekli zırh haki kullanmak zorunda olanların zırh hakisi daha yüksektir. Logiaların zırh hakisi hiç bir zaman fiziksel dövüşen veya sopa, kılıç gibi şeyler kullananları bu yüzden geçmesi çok zor. Sen lazerle magmayla adamı indirirken diğerler haki ile indiriyor. Doğal olarak daha hızlı güçleniyorlar.

Doğal olarak kral haki, daha uzun süre haki kullanmak için bir avantajdır. Fakat kral hakin var diye zırh hakin daha güçlüdür diyemeyiz. Sadece daha uzun kullanma şansı verecektir. Hem haki miktarını, hem de gücünü arttırıyorsa zaten mükemmel olur. Ama bunu gösteren bir şey yok. Law ve luffye bakın görürsünüz.

Kral hakisi olmayan birisinin kokası, pek ala kral hakili birisininin kokasından sert olabilir. Ama kral hakili birisi kadar uzun koka yapamaz. Fakat daha kısa sürede sonuca ulaşabilir.

Benim şuan için kral hakinin dövüşe katkısı hakkında görüşüm bu.
Klasik Tashigi'de çaydanlık kadar varken h.hakililerde okyanus kadar var teoirisinden bahsediyorsun. :/ Bu mantıklı duruyor. Diğer serilerdeki fazla reatsu, chakra salımı gibi bu seride de haki salınımı yapılıyor diyebiliriz. Lakin amirallerin 10 gün dövüşmesi işi bozuyor. Bu adamlar günlerce haki kullanmadan dövüştülerse tamam diyeceğim ama o da mantıklı gelmiyor. Bu adamların 10 günlük hakisini, hatta daha fazlasını bir saatte mi harcadı Luffy? Yoksa Oda sırf havalı olsun diye uydurdu mu 10 gün diye?

Mantıklı çıkarımlar var ama hepsi de noksan, çelişkilerle dolu.

Meyve kullanan kişiye de bağlı, evet. Ama sadece meyveden gelen özellikleri tartman sana olayı açıklayacaktır.

Lastik ile gerilirsin uzarsın genişlersin. Ve doğal olarakta hakisiz fiziksel darbeler sana pek işlemez. Geri kalan şeyler tekniklerdir. Bisküvi meyvesinin o Cracker şeklindeki zırhlar Cracker'in başarısıdır. Onlara şekil vermiş. Ama bu adamın oluşturduğu zırhların sertliği ve bundan dediği kadarıyla sınırsız tane yapması ve bunları tek parmak şıklatma ile yapması ve istediği gibi emir vermesi meyveden gelen şeylerdir.

Lastik meyvesi Luffy'de olduğu için biz bu kadar yaratıcı şeyler görüyoruz ki bazıları da zorlama teknikler. :D

Law'ın Ope Opesi seride ki en üstün meyvelerden biri bence. Çünkü meyve sana belirli bir alan içinde istediğin her şeyle oynama gücü veriyor. Bu noktada eğer ki fiziksel ve haki olarakta aşmış biriysen rakipsizsin. Adamın kalbini bile istersen eline alabiliyorsun.
Craker'in meyvesi torpilli zaten. Klon nedir ya, sınırsız falan işler. Ama şu bir gerçek kullanıcı belirliyor birazda. Magellan kopya yapsa veya Galdino, ne olurdu? Bence daha mantıklıydı.

Luffy genelde rakiplerinin tekniklerini de kopyalayabildiğinden, bir sonraki tekniği sık sık karşılaşmaya başladığı kopyalama tekniği olur ve kopya lastikler yapar.

Ne çok kopya dedim öyle be.

Craker'in meyvesi torpilli zaten. Klon nedir ya, sınırsız falan işler. Ama şu bir gerçek kullanıcı belirliyor birazda. Magellan kopya yapsa veya Galdino, ne olurdu? Bence daha mantıklıydı.
Galdino yapıyordu ama hareket etmiyorlardı. Ki mantıklıydı da. Magellanda dediğin gibi yapabilir ama hareket etmesi mantıksız oluyor. Yine Dof'un bile klonun bir olayı vardı. Hani kukla muhabbeti gibi oluyordu. Fazla sorgulamıyordum. Ama bisküvi meyvesinin bu yeteneği bence baya zorlama oldu. Bu kadar sert olmasını geçtim istediği kadarını tek hareket ile yapması ve istediği gibi hareket edebilmeleri de uymuyor.

Galdino yapıyordu ama hareket etmiyorlardı. Ki mantıklıydı da. Magellanda dediğin gibi yapabilir ama hareket etmesi mantıksız oluyor. Yine Dof'un bile klonun bir olayı vardı. Hani kukla muhabbeti gibi oluyordu. Fazla sorgulamıyordum. Ama bisküvi meyvesinin bu yeteneği bence baya zorlama oldu. Bu kadar sert olmasını geçtim istediği kadarını tek hareket ile yapması ve istediği gibi hareket edebilmeleri de uymuyor.
Bisküvi meyvesinden bunlar çıkıyorsa kim bilir lastikten neler çıkar? Luffy daha meyvenin hakkını veremiyor anlaşılan. :D

Bütün iyi meyveleri dağıttı, şimdi de tıkandı.

Adamlar bisküvi den neler yapıyor, Amiralleri varın siz düşünün o Punk Hazardin iklimi boşa değişmedi.

Adam Yonkou komutanı, yapacak bisey yok :D

Bisküvi meyvesinden bunlar çıkıyorsa kim bilir lastikten neler çıkar? Luffy daha meyvenin hakkını veremiyor anlaşılan. :D

Bütün iyi meyveleri dağıttı, şimdi de tıkandı.
Sanmam. Ben sana daha görmediğimiz 1500 tane üst düzey meyve çıkartırım. Ki bu adam nasıl araştıran bi tip kim bilir :D Bak kafadan 3-5 tane yazayım. Bulut meyvesi, Jubokko zoanı, hydra, chimera, ent zoanı, radyasyon, oni,dragon,rüzgar meyvesi vesaire.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık