Evet, Marco 40 küsur yaşına kadar düz tekme atıyordu, ama iki sene sonra isimli saldırı yapmaya karar verdi. Dövüş stilini değiştirdi adam iki yılda. Çok mantıklı, bravo@Densetsu no Samurai
Iki tekme yeterli. Amiralin gucunu biliyor adam. Olsa kullanir. Hani en guclusunu kullanmasa bile kullanir.
Ama yok. Meyve kullanicilari dediklerin meyveden uretiyorlar. Marco'da o tarz bir meyve yok. Saldiri acisindan dandirik bir meyve. Tek yapabilecegi pence atmak olur onunla ki onu da yapti. Bak Urouge geldi aklima o da sagli sollu duz yumruk atiyordu PX'e. Ama kan getiriyordu. Bu tamamiyla kisisel seviye ile alakali.
Marco, oyle gelse bile bu bir seyi kanitlanamaz ki. Adam bilenip guclenmeye calismis, kenpo teknikleri uretmis olabilir. Ben iki yil sonrakinin farkli gelebilecegini inkar etmedim zaten.
Beckman, Roo, Yasopp orneklerini de verdim, hakili mermi ile yonko sag-sol kolu olmuslar. Usopp ise cop. Tamamiyla seviye farki. Saldirinin goze basit gelmesi degil olay. Bir diger adam da yonko seviyesi bile olabilir oyle hakili kursun sikarak. Bir diger adam duz yumrukla amiral olabilir (Zetto) Cunku cok etken var, dayanikliliktan hiza, sertlikten kondusyona , hakiye vs. Marco'nun da avantaji buyuk, ankasi var. Hakisi ve dorukisi de saglamdir.
O duz tekmesini atsin, burada herkes sasar, gor bak. Cunku karsisina muhtemelen kendinden yuksek olmayan birini cikartir mangaka. Sabo'nun once koramiral teklemesi gibi, o da bir sov ile girer.
Ama sen olmayan denklemle yorumlarsan adama bir seyler katmaya cabalirsin oyle. Halbuki zor degil, bu Adam Zetto kadar haki, doruki sahibi degil, o yuzden amiral etmiyor demek. (savunmada eder)

Anka diyoruz. Efsanelere konu olan bir yaratık. Ama saldırısı dandik. İyiymiş
2 tekme Marco'nun başka saldırısı olmadığını düşünmene yeterli ise, Mihawk'ın da Mingo'nun da hiç bir numarası yok demektir. Bu tezin Mingo'yla direkt olarak, Mihawk'la da dolaylı yoldan çok kolay bir şekilde çürüyor.
Sanki sen yazdın, sen çizdin Marco'yu. Öyle kesin bir tavır var ki cümlelerinde ? Bilmediğimiz bir şey varsa söyle bilelim ?
İki saldırıyla Marco'nun başka saldırısı olduğuna karar veremezsin. Bu şahsi düşüncenden öteye gitmez.

Sanji'ye göstermedikleri var, bu kadar olamaz diyorsun Wb korsanlarının 1. tümenine 2 tekmesinden ötürü ''gösterilen neyse o'' çekiyorsun. Sonra ''gösterilen neyse o'' mantığına tamamen ters düşecek şekilde Kraker'e değil Mingo'ya oy veriyorsun. Harika ya

Urouge'nin şu an bir şey göstermesine gerek bile yok. Adam 4 komutandan birini yemiş. Sanji'nin de Vergo karşısında bacağı çatlasın ama Sanji'nin göstermedikleri var de. Sadece gösterilenler önemliyse Oruç Sanji'yi sakallarıyla döver o zaman

Valla Marco konusunda istediğini düşün. Hareketlerinle yaptıkların birbirini tutmadığı için bu konuda tartışmakta bir mana ve mantık bulamıyorum. Sonraki tartışmalarda görüşmek üzere @Phoenix (La nickinden utan azıcık puhhh)