Chinjao sırf Garp'a sükse yaptırabilmek için oluşturulmuş ve yine sırf Garp için kral haki verilmiş bir adam. Balon değil, Kapadokya balonu.Chinjaoda bile var zoroda yok.![]()
3 yıldır diyorum Zoro'da kral haki var diye.. Wano'da hatanızı anlayacaksınız

Chinjao sırf Garp'a sükse yaptırabilmek için oluşturulmuş ve yine sırf Garp için kral haki verilmiş bir adam. Balon değil, Kapadokya balonu.Chinjaoda bile var zoroda yok.![]()

Ben görüntüden bahsetmiyorum zaten. Burda organ yok olmasından bahsediyoruz. Toplar moplar felan geç. Adamı en çok etkileyen hiç şüphesiz Akainu'nun organlarını eritmesidir. Dof'ta böyle bir etki olsa en azından mini minnacık bir tepkisini etkisini görürdük. Ben kendini sıfır organ oluşturdu demiyorum. Ama organının eksikliğini çekmedi diyorum. Siz ölümün kenarında diyorsunuz. Law g4 açmamış Luffy'den güçlü olabilir evet buna bir şey demiyorum zaten. O gamma saldırısına eşit olmasına bile gerek yok. Velev ki G4'te attığı hiçbir saldırı o saldırıdan daha güçlü olmasın. Law tek teknik ile bu adamı öldürecek duruma getiriyorda Luffy kozu olmuş g4 ile 20 dakka boyunca bu adamın işini bitiremiyor mu? Ki sana göre g4 ile Luffy Law fark attı? Kendi yazdığın yazıyla bir bak bakalım mantıklı oluyor mu Dof'un ölü haldeyken Luffy'nin sapa sağlam bir durumda vs'lerinin öyle bir şekilde oluşması?Beyazsakalın yaşadığı daha ağırdı.Wb tank olmasına rağmen o durumlara düştü.Göğsü dağlanmış,kılıç boydan boya girmiş,tank top kalp teklemesi say say bitmiyor.Ancak WB üzerinden tepki vermek üzerinden bunu ölçemezsin.İç kanama,dış kanama vs tıp öyle dışarıdan bakarak tanı koyulacak bir bilim değil.Dışarıdan iyi görünüyor o zaman sağlam yok böyle birşey.
Law g4 açmamış luffyden daha güçlü bir adam olabilir.O gamma saldırısına luffynin g4 dışında denk olabilecek yada geçebilecek bir tekniği yok.G4 ile luffy lawa fark attı denebilir ama öncesi için luffy daha geride de olabilir ki bence öyle.
![]()
İşlenirse artık, geçerWano Mf'yi de Enies Lobby'yi de geçecek bana kalırsa.
Diğerleri power up almayacak mıBu önümüzdeki 2 arc Snji ve Zoro için.Luffynin gücü zaten yeterli ve muazzam,bu arc sonunnda Sanji müthiş güçlenir,Wanoda da Zorodan büyük bir patlama gelir.
Daha sonrada tayfa önüne geleni ezer

Chopper Brook ve Robini salla Frranky Usopp ve Nami güçlenir zaman içinde.Zoro ile Sanji sağ ve sol kol,canavar gibi güçlü olmaları lazım,mesela bu arctan sonra Sanjinin gelenden geçenden dayak yememesi lazım.Diğerleri power up almayacak mı![]()
Sakazuki-Kizaru,Sakazuki-Kuzan,Kuzan-Kizaru böyle ikili süper kombolar yaparlar valla,bunlardan herhangi ikiliyi net bir şekilde yenebilecek biri olduğıunu sanmıyorumi,belki Wb,Roger,Kaido yada seri sonu Teach,Luffy olabilir.Shanks nereye 2 amiral alıyor ? Amiraller çok küçümseniyor.Bu adamların bana göre hiç biri 1v1'de yonkoyu alamaz ama belli bir süre gayette tutabilir.Eyvallah yonkolar hayvan da amirallerin de onlardan birazcık altta hayvanlığı var.
2 amiral gücünde adam belki Roger'dır.O da belki yani.


