@Sir Crocodile
Iyi de onlar herkese eşit bakan tipler değil. Daha bu bölüm siz kimsiniz varoşlar muhabbeti yaptı Cracker. Bunların kafa yapısı bizimkilere ters.
@Densetsu no Samurai
Iyi de Sanji'yi su ana göre değerlendiriyorum zaten ben. Marco, ise iki senede gelismemis olabilir üst sinirinda olabilir. Bu konuda bir sey soyleyebilecek durumda değilim. O yuzden iki sene önceki haline göre degerlendiriyorum. Yoksa Kizaru da gelişmiş olabilir, uyanış falan. Ben amirallerin uyanışının çok dehşet olacaklarını dusunuyorum mesela ama dikkat edersen onu da katmadim. Katamam zira bilme şansım yok. Onu da gorduklerimle yorumluyorum.
Sanji, gerçekten bu kadarsa, dj her seyiyse ben oyumu değiştirir, yanıldığımı söylerim zaten.
Caylak Ace ve Jinbe 5 gun dovusuyorsa bu seviye adamlar 10 gun hatta daha fazla süre dovusur hacı. 5 gun adamin pilini bitirmediginden refleksleri yavalasmiyor, böylece Inu ve Neko'yu karsilayabiliyor. Orada hasar almıyor görünen. Tek sıkıntısı total kondisyonu 10 gun ise 5'i orada gitti. Ama hala beş gün kalır ki amirallere saldırısı uzun sürmez zaten takdir edersin ki. Hatta mantığa kalsa anında onun gemisini devirirler. Diğerleri uzak savaş için bire bir çünkü. Ama iste demin yazdigim logia olayindaki gibi bazi şeylere göz yumacağız. Gene de cok sürmez.
Ancak bu saydıklarım kondusyon ve dayanıklılık ile ilgili. Bunlar da övülecek şeylerdir lakin saldırı gücü çok önemli rakip amiralse. 12 saatte Neko'ya çok ciddi bir şey yapamamış görünen Jack. (ikisi de ilk başta %100 idi) 12 saatte bir amiral Neko Meko bırakmaz ortada. Neko'ya pek bir şey yapamayan Jack de amirale zaten pek bir şey yapamaz. Jozu'dan fazlası olacağını sanmam bu konuda. Halbuki amiral döveceksen g4 Luffy gibi vuruş gücün olacak.
Cracker ise normal Luffy'i folloş ediyor. Normal Luffy'i direkt indirecek fırsatları vardı Dof'un. Sarayda gitti normal yumruk attı, ellerini iple bağladı kesmek yerine. Ama kimse Dof amirale ciddi hasar verebilir deniyor. Çünkü amiral seviyesi denilen g4 Luffy'e pek hasar veremedi. Cracker da aynısı olacak. Hatta aynısı çünkü normal kokalı normal Luffy'i bile delemiyor. G4 Luffy'e ne yapsın? Marco+Vista'nın anca ah dedirttiği adama ne yapsın?
Kurgu diyorsun Garp ve Sengoku'nun aktif olmayışlarını es geçiyorsun

Onlar aktif olsa savaş o kadar sürmez bile la

Hele Kaido'ya dalsalar kaç amiral gider demen... O gücün tek bir yonko tayfasının çok üstünde olduğu ortada iken bu nedir hacı? Kaido'yu iki amiral yese Garp, Sengoku ve artan amiral folloş ederler la yıkımcıları. Bir amiralin ölmesi zor iken sen kaç tane olurdu diyorsun. Bence ilginç olan sensin
Marco yüreğiyle hareket ediyor. Mantıkla hareket eden adam tek kollu Jozu ile, Vista ile o gruba dalmaz. Bir de ekstradan fazla özgüven olayı var. Jack iki amiralden anca babayı alır ancak daldı. Mesele teori değil yani pratik. Ben yaparım demek başka yapmak başka. Bunlar gibilerini döver geri postalarlar ki öyle oldu, manga ortada.
O yüzden bu kurduğun mantık makul değil. Ha Teach'e zarar verecek gücü vardır. 2 y öncesi Luffy de veriyordu. Teach sert bir adam değil ki. Lakin biz amiralden bahsediyoruz. Onlara hasar vermesi zor. Ve veremediği de ortada. Görünen şeylerde varsayım yapmanın manası yok.