Google'den "Wb'nin ölümü" diye yazdım ve çıktı. Yaklaşık yarım dakika sürdü.O kadar saat onu mu aradınSana masal uydurmuyoz heralde dedim sana :/ Karizmadan değil çok vahşi ve kanlı olmasın diye olması lazım.
Google'den "Wb'nin ölümü" diye yazdım ve çıktı. Yaklaşık yarım dakika sürdü.O kadar saat onu mu aradınSana masal uydurmuyoz heralde dedim sana :/ Karizmadan değil çok vahşi ve kanlı olmasın diye olması lazım.
Cracker'in bisküvisinin kırıldığını gördük, Barto'nun ki sağlam. Açık ara Barto'nun meyve, en baba savunma meyvesi.savunma derken, gelen saldırıya karşı ışınlanma falan değil onu bir şekilde durduracak.
Crakerin püskeviti,
Bartonun bariyeri,
Dofun ipleri,
Luffynin fuuseni,
gibi.
Yoksa en iyi savunma amirallerden. Geç elemente kurtul.
Tekka ve kokayı bu kapsam dışında tutuyorum.
Aşık oldum fotolara.Güzel olmuş
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bir arkadaşın konusu vardı. O hazırlıyordu. 1.cildi çevirmişti.Renkliyi nereden okuyorsun?
Çizimler şahaneBir arkadaşın konusu vardı. O hazırlıyordu. 1.cildi çevirmişti.
Bu ingizlicesi. Çoğu renklendirilmiş herhalde.Çizimler şahane
![]()
721'e kadar sanırımBu ingizlicesi. Çoğu renklendirilmiş herhalde.
1vs1 de en yıkıcı, iş bitirici teknik. Akainu'dan ötesi yok bu konuda. Muhtemelen Akainudan oturaklı bir darbe alıpta sağ kurtulan tek kişi Kaidou ve Aokiji. Akainu ile karşılaşıp hayatta kalan diğer herkes ya saldırının odağında değildi ya da en iyi ihtimalle ömür boyu beraberinde taşıyacağı bir yarayla kurtuldu.Serideki en güçlü teknikleri sıralasak ilk sıraya hangisini koyarsınız? Benimki;
Law - Gamma
Enel - Amaru
Diye gider