Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte o haki zoroyu pek bağlamıyor. Zoronun kılıç tekniği çok fazla iyi. Zaten sanjinin diablesi, smokanın normal kokası bile vergodan kan alıyor. Zoronun saldırı gücü ortada. Şişisonson tuttursa tek atar bence. Ama bence vergonun bırak zoroyu sağlam sanjiyi bile tekleyecek saldırı gücü yok.
Bence sağlam karakterdi. Elindeki kötü bambuyla Smoker'a vurduğunda darbenin basıncı ile arkadaki metaller falan hep içine göçmüştü. Baya etkilenmiştim orada. Ha o saldırı elbette Zoro'ya falan yetmez. Zaten Zoro çok zorlanmadan yener diyenlerdenim.

karolla

Vergo da gelen darbeye kafa atan bir adam olduğundan Zoro ilkinde tartıp 2. de yamulturdu.
Vergo zoronun gücünü bilse bambusuz çıkmaz karşısına zaten. Mesela bilseki pikayı zoro indirmiş en ciddi haliyle dövüşür. Zoroyu tanımadan sanjiye daldığı gibi dalsa her zaman ciddi olan zoro tekler geçer vergo da öyle de bakar boş bulundum der.

''Paçavra Vergo''yu bu kadar konuştuğunuza değmez. :p

Şaka bir yana, konuşuldu mu bilmiyorum ama yeni openingdeki tanıtım sahnesinin Zoro'nun gözünü açacağına dair bir işaret olduğu hakkında bir şeyler duydum. Resmini de koyayım hatta. Sırf şekil olsun diye de yapmış olabilirler tabi ama beklenen bir şey olduğu için dikkate almak lazım.

''Paçavra Vergo''yu bu kadar konuştuğunuza değmez. :p

Şaka bir yana, konuşuldu mu bilmiyorum ama yeni openingdeki tanıtım sahnesinin Zoro'nun gözünü açacağına dair bir işaret olduğu hakkında bir şeyler duydum. Resmini de koyayım hatta. Sırf şekil olsun diye de yapmış olabilirler tabi ama beklenen bir şey olduğu için dikkate almak lazım.
Openinglere bakacaksak Sanji, Kizaru ile vs atıyordu şimdiye :( Luffyde 2 Yonkou + Akainu ile kapışmıştı :D

Openinglere bakacaksak Sanji, Kizaru ile vs atıyordu şimdiye :( Luffyde 2 Yonkou + Akainu ile kapışmıştı :D
Onu bildiğim için çekimser yaklaştım zaten ama böyle açıktan değil de mesaj şeklinde verildiği için bi' kafama takıldı. :D

Gözünü açsa bile bu alakasızdır belki de o da ayrı bir durum.

Gerçi o dediklerinin olup olmayacağı belli değil hala. :D

O kadar vur vur keseme sonra bir saldırıda tek atmış ol. Tabi..

Luffy Cracker' in kolunu kesmesinden de korkmuş oldu. Hangi mantıkla yazılıyor anlamadım.

Zeff reyisin de adı çok geçmeye başladı.

Germa'ya nereden bağlayabilir diye düşündüm.

Germa 66 oluşumu Baratie'yi çoktan yok etmiştir. Oda karakterleri harcama'yı sevmediğinden olmaz ama düşük bir ihtimal Zeff ölür.

Germa Baratie'yi dağıtır. Zeff'i Big Mom arc içinde esir olarak görürüz. Sanji kurtarır.

Zeff ve Baratie takımını esir düşerek ya da herhangi bir şekilde Big Mom arc'a dahil eder. Sanji'nin öncesi Judge ile sonrası Zeff'in kapışması olur. Zeff babası benim deyip Judge'ı yamultur. Karanlık geçmiş geride kalır. Bu arc komple Sanji'ye ayrıldığı için bana çok muhtemel bir senaryo gibi geldi. Ortada iki baba figürü var konu'yu burdan işleyebilir :D

Son ihtimal en güzeli gibi geldi bana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık