Dragonun Monkey D. ailesi desteği var. Babadan oğula nesil herifler. Belli bir standartın üstünde olması gerek. Sen dersin amiral ben derim yonkou bu kişisel görüştür. Ben fikir adamı şeysinin karşısında duruyorum sadece.Kimse Dragon'u görmedi ama Kaido'dan alınıp unvanı neredeyse ona verilecek. Yonkou altı deyince hakaret sayılıyor. Aynı mantık her yerde var.
Dofun tayfasındaki kılıç ustası 2. en güçlü müydü? Onla kim eşleşti?Öyle bir kılıç ustası Zoro'nun muhtemel rakibi. Seride genel olarak 2. en güçlü tayfanın sağ kolu olur. Teach tayfası bizim tayfanın en büyük düşmanlarından. Hepsinin bire bir rakipleri hatta karanlık versiyonlar gibi bir şeyler. Zoro gibi bir karakter o tayfanın en güçlü 2.adamı ile eşleşecek. Bu bakımdan Shiryu her türlü diğer tayfa üyelerinden üstte. Diğerleri Zoro'ya rakip olamaz bence.
@Millennium Wizard
Yahu ne efsanesinden bahsediyorsun. Sanırsın WB'den bahsediyorlar.:S Sabo şu an daha efsane bir konumda o adamlardan. Devrimcilerin 2.Komutanı. Nasıl tepkiler veriyorlar sen gördün. Bu adamlar dediğiniz kadar güçlü olacak ama Teach 2 sene öncesinde o adamlar ile tek bir Amiral geliyor diye topuk yapacak?Yok bana sırıtıyor. Ne kadar karı olmayan bir durum olursa olsun. Hadi Teach öyle düşünüyor olsa bile diğer tayfa üyeleri hiç mi sorgulamaz bu durumu? Biz salak mıyız her birimiz ayrı ayrı o adam gücündeyiz diyerekten.
Dragon hakkında bahseden, Dragondan Luffy e pay çıkaran Ivankov bizzat yanında bulunmuş biri ama Magellan denktir Shiryu diyen kişi sadece bir duyumdan bahsediyor... Yapmayın etmeyin. Luffy 8 metrelik bir dev.Kimse Dragon'u görmedi ama Kaido'dan alınıp unvanı neredeyse ona verilecek. Yonkou altı deyince hakaret sayılıyor. Aynı mantık her yerde var.
Yukarda bahsettim sana. Dof'un olayı ayrıydı. Çünkü direk husumeti bulunan kişi Luffy değildi. Gittin tek bir istisna üzerinden örnek veriyorsun. Teach tayfası bizimkilerin karanlık versiyonu gibi bir şeyler. Hep eşleşmeler bire bir olacak. Diğer taraftan Vergo haricinde Pica diğer tüm üyelerden güçlüydü.Dragonun Monkey D. ailesi desteği var. Babadan oğula nesil herifler. Belli bir standartın üstünde olması gerek. Sen dersin amiral ben derim yonkou bu kişisel görüştür. Ben fikir adamı şeysinin karşısında duruyorum sadece.
Shiryuda ise hiç bişi yok. Adam sıfıra sıfır :/
Dofun tayfasındaki kılıç ustası 2. en güçlü müydü? Onla kim eşleşti?
O zaman sen değil diğerleri yapıyor deyim. Zoro üzerinden beklenti meselesi.Dragonun Monkey D. ailesi desteği var. Babadan oğula nesil herifler. Belli bir standartın üstünde olması gerek. Sen dersin amiral ben derim yonkou bu kişisel görüştür. Ben fikir adamı şeysinin karşısında duruyorum sadece.
Shiryuda ise hiç bişi yok. Adam sıfıra sıfır :/
Yahu Dragon amiral diyorum ben ve hater sayılıyorum, İvankov ve diğerlerinin dedikleri onu en güçlü yapmıyor. Dragon bu çağın Roger'ı diyen var, diyebilir ama Shiryu için de diyorlar işte. Garip bir şekilde bu konuyu Zoro'cular falan değil çoğu kişi diyor.Dragon hakkında bahseden, Dragondan Luffy e pay çıkaran Ivankov bizzat yanında bulunmuş biri ama Magellan denktir Shiryu diyen kişi sadece bir duyumdan bahsediyor... Yapmayın etmeyin. Luffy 8 metrelik bir dev.
Dofun alt yapısı taaa Mock Townda atıldı o zamandan söylendi ''seni yerinden edecekler'' vs diye. Ama sen öylesine bir tayfaymış gibi bahsediyon. Eşleşmeleri çok tek düz düşünüyorsunuz olmuyor. Her tayfada 2. adam kılıç ustası mı olacak yani?Yukarda bahsettim sana. Dof'un olayı ayrıydı. Çünkü direk husumeti bulunan kişi Luffy değildi. Gittin tek bir istisna üzerinden örnek veriyorsun. Teach tayfası bizimkilerin karanlık versiyonu gibi bir şeyler. Hep eşleşmeler bire bir olacak. Diğer taraftan Vergo haricinde Pica diğer tüm üyelerden güçlüydü.
Hayır işte bence diğer amirallerden güçsüz değil. Millet beğenmese de demek istiyorum sadece. Fakat Fuji sadece konumu için dövüşen bir adam. Bunu defalarca gördük. Hatta Fuji'yi dövüşmeye teşvik eden kişi SaboFujiyora beğenilmiyor diye gücü mü düşüyor da ordan yol yapıyorsun anlamadım :S Sabo Amiral indirme derdinde değildi, e Fujitora'nın da gitmeye pek niyeyi yoktu. İkisi de biraz oyalanıp dağıldı. Sanki Allah ne verdiyse giriştiler :/
Muhtemelen rakipleri yüzünden olduğundan fazla gösteriliyor bence Şirliliyar.
Bu arada, bence tek meyveli Karasakal ı da alamazdı![]()
Peki. Shili kral. Niye? Niyesi yok kral işte. Adamın tipinden belli kral olduğu. Kılıç tutuyor bir kere. Birde BB nin tayfada oooo. BB nin tayfası yenilmez armada. (!) Nede olsa BB seçmiş hiçbiri güçsüz olamaz. Fuji, Saboya çok çizik attı evet. Sabo en son yerlerde sürünüyordu topladılar.