bildign baska varsa söyle.?En güçlü shici olduğunu nereden çıkardın?
bildign baska varsa söyle.?En güçlü shici olduğunu nereden çıkardın?
Ne adamı allasen, bizim tayfada kaptan, adamları gibi bir durum mu var. Kaldı ki zoro ve luffy arasında ki durum gon, killua gibi geliyor bana. Bir caps vardı 9gag'da aradım bulamadım, keşke zamanında kaydetseydim.Teach'i 20 kılıç kullanıcısısı da olsa geçemeyeceğini düşündüğüm için karıştırdım. Cidden Zoro Teach'i yenecek güce erişmeyi bırak ona denk olabilir mi?
Ve hayatımda bu kadar yanlış bir denklem görmedim :/ Gon-Killua arkadaşlar,Naruto-Sasuke ise rakipler ve arkadaşlar. Zoro ise Luffy'nin adamı. Aradaki farkı kavramak pek zor olmasa gerek.
Yav böyle bir terim kullanılmadan en güçlü shicibukai nasıl diyebiliyorsun ki sen?bildign baska varsa söyle.?
Mihawk'ın en güçlü Shic gösterilmesine yetecek delil bulamadın ama Law'ın Zoro'dan üstün olduğuna yetecek delil buldun öyle mi.Yav böyle bir terim kullanılmadan en güçlü shicibukai nasıl diyebiliyorsun ki sen?
Weeble var o olabilir. Sen gelmişsin seride kesinleşmemiş bir şeyi kesinmiş gibi söylüyorsun.
Law baştan buyana Zoro'dan üstün gösteriliyordu. Bu Shabondy' de de böyleydi. Şuan da öyle Zoro 2. adam Law ise Luffy ile ittifak ve eşit konumdalar.
Mihawk en güçlü shici kabul ediliyor demişsin. Benim öyle bir şey kabul ettiğim yok sen kendin söylüyorsun kendin inanıp kabul ediyorsun.
Daha gücünü gösterimedi heMihawk'ın en güçlü Shic gösterilmesine yetecek delil bulamadın ama Law'ın Zoro'dan üstün olduğuna yetecek delil buldun öyle mi.
Tanrıdan utan Zoro gücünü bile göstermedi daha...
Ya bırak konuyu değiştirmeDaha gücünü gösterimedi he
Yav bunu anlamayacak ne var.
Shabondy'de 3 adamı resmen mangaka anlayın diye ayırdı. Luffy,Law,Kid bu adamların elinde şekillenecek Yeni Dünya, sen gelipte Luffy ile eşit konumda olan biri için Zoro yener dersen ben saçma bulurum hele ki Mangaka Luffy ve Law'ın ödüllerini bile eşit yapmışken.
Mihawk'ın en güçlü shici olarak geçmedi bir yer de ben ona takıldım böyle bir şey geçmiş gibi kesin yorum yapıp bunun üzerinden gidilmesine.
Adamı la işte. Zoro Luffy bir şey buyurduğunda yapıyor mu? Yapıyor. Luffy'nin doğrulutusunda ilerliyor mu? Evet. Luffy Hachi'yi kurtar dedi kurtardı,Smoker'ı kurtar dedi kurtardı. Hachi teşekkür ettiğinde kaptanın emri diyor. Smoker niye kurtardın beni dediğinde yine kaptanın emri diyor. Daha ne ? İyicene fanlığı ele aldın ha. :SNe adamı allasen, bizim tayfada kaptan, adamları gibi bir durum mu var. Kaldı ki zoro ve luffy arasında ki durum gon, killua gibi geliyor bana. Bir caps vardı 9gag'da aradım bulamadım, keşke zamanında kaydetseydim.Teach kafamı karıştırdı, karıştırmayalım şimdi teachi.
![]()
![]()
Yav Dof'a göre değerlendiriyorsun Zoro'yu koy Dof'un önüne 10 dk dayanamaz. Onun üzerinden Law'a dayanıyorsun Zoro fanlığın kabardı yine. Ne dersen de kendine göre yorum yapıyorsun. Zoro'nun karşısına kim gelmiş yeni dünya da zorlu rakip. Law dediğin adam Vergo'yu yenip geldi Doressrosa'ya ek olarak o kadar darbeye rağmen Ada kadar room açıp açık bekliyor.Zoro 1 yönetici ile uğraşırken Law Dof'a da zarar verdi ek olarak da gitmeden Trebol'ü götürdü. Robin bile diyor ikisinin bile shici olmasına rağmen Doflamingo^nun gücüne atıfta bulunuyor yani orada Law zayıf değil Dof güçlü.Ya bırak konuyu değiştirmeZoro'nun Law gibi yerde sürüklendiğini kolunu bacağını kaybettiğini gördün mü ?
Zoro'nun şimdiye kadar yaptığı dövüşlerden yaralandığını gördün mü ?
Hayır ama Zoro'nun Law'dan güçsüz olduğu vahisi gelmiş sana.
Law'ın yaptığı en büyük saldırıyı Luffy sayesinde yaptı. Dof'u yenemeyeceğini anladığı için her nasılsa senin denk tuttuğun Luffy'e güvendi.
Her yerden kaçırırsın Law'ı Luffy dengi gösterme lüften adam kendisi böyle bişeyi kabul etmiyor.
Law rezil bi adam ismi D lafta en kötü jenerosyandan lafta Shicbukai lafta
İsmi D başka bir D'ye güveniyor
Adı en kötü jenerosyanda ama başka bir jenerasyon üyesine umut bağlıyor
Kendisi Shicbukai ama bir Shicbukai'ye karşı şansı olmadığını biliyor.
Yani hikaye boş adam.
Beni olaya niye katıyorsunYav Dof'a göre değerlendiriyorsun Zoro'yu koy Dof'un önüne 10 dk dayanamaz. Onun üzerinden Law'a dayanıyorsun Zoro fanlığın kabardı yine. Ne dersen de kendine göre yorum yapıyorsun. Zoro'nun karşısına kim gelmiş yeni dünya da zorlu rakip. Law dediğin adam Vergo'yu yenip geldi Doressrosa'ya ek olarak o kadar darbeye rağmen Ada kadar room açıp açık bekliyor.Zoro 1 yönetici ile uğraşırken Law Dof'a da zarar verdi ek olarak da gitmeden Trebol'ü götürdü. Robin bile diyor ikisinin bile shici olmasına rağmen Doflamingo^nun gücüne atıfta bulunuyor yani orada Law zayıf değil Dof güçlü.
Yav dediğin yine saçma burada ittifak yaptılar. Sen o zaman Kid ittifakına da laf yap bu gerekli bir şey Dof'u yendiler şimdi Yonkou'ya gidiyorlar. Luffy tek başına olsa yonkou indirebilecek mi? Kim bilir daha kimler gelecek.
Yani sen Zoro'yu herkesten üstün görüyorsun.
Şöyle düşün.
Luffy,Law,Kid eşit konumdadır. Güçleri tam olarak eşit olmasa da çok yakındır.
Zoro sadece Luffy'nin adamıdır. Hedefi en iyi kılıç ustası olmaktır.
Law'ın hedefi ise Dof'du onu indirdi şuan, artık en yukarılara oynayacak olan adamdır. Yani şöyle söyleyeyim.
Luffy,Law,Kid üçlüsünün seri sonunda gelecekleri nokta en üst mevkilerdir. Zoro ise en iyi kılıç ustası olup KK tayfasında olmanın havasını atar.