Zoro'nun Teach'i geçebileceğini düşünüyor musun cidden?Bende öyle düşünüyorum, Luffy'den sonra Zoro olur en güçlü tahminimce ki aralarında pek de fark olmaz.

Zoro'nun Teach'i geçebileceğini düşünüyor musun cidden?Bende öyle düşünüyorum, Luffy'den sonra Zoro olur en güçlü tahminimce ki aralarında pek de fark olmaz.
Niye, Luffy'nin yenmesi gereken adamlar Yonko gücünde olacak, tayfa elemanı Zoro kalkıpta hangi fırsatta Yonko gücünde birisi ile karşılaşması gerecek ? Amiral desen neyse, Marineford da olduğu gibi 2 ye 1 sıkıştırıyorlar bazen, Yonko dediğin apayrı bir dünya demek. Zoro, Yonko sağ kollarını geçecek desen mantıklıdır, ama Yonko kaptanı ile yonko sağ kolu arasında baya bir fark var, Luffy ile Zoro arasında da baya bir fark kalacak, kalmaması gibi bir ihtimal yok.Luffy kk olacaksa Zoroda younko olmalıdir.
Öyle olursa Luffy'nin KK olmasının hiç bir değeri kalmaz. Luffy ile Zoro arasında her zaman bariz bir fark olacak, bunu Zoro severler göremesede diğer takipçiler görmeye devam edecek ve mangaka da belli etmeye devam edecek. Zoro'nun yendiği en güçlü adamlar Daz Bones, Kaku, Pica gibi karakterler olurken, Luffy'nin yendiği isimler ile Zoro'nunkiler kıyas kabul edilecek adamlar olmayacak. Mangaka bunu değiştirmez.Bende öyle düşünüyorum, Luffy'den sonra Zoro olur en güçlü tahminimce ki aralarında pek de fark olmaz.
Luffy vs Sanji+ Zoro desen Luffy. Luffy vs Sanji+Zoro+Law olursa üçlü kazanır. Sanji vs Zoro desen yüzyıl geçse kazananı olmaz ancak Sanjiye iki kaliteli mutfak bıçağı verirsen Sanji yener. Law vs Sanji ya da Law vs Zoro dersen Law kazanır.Luffyle roger birçok yerde benzerlikler göstermiş, reyligh tepkileri olsun shanksın olsun vs. Zoro olur kim olacak, lawın olacağını sanmıyorum. Adamın tayfası bir kere tırt, o tayfayla ne yapsın.
Sanji vs luffy, zoro, law ne olur sence.Adil bir vs oldu sanki.
Sağlam vsler.Luffy vs Sanji+ Zoro desen Luffy. Luffy vs Sanji+Zoro+Law olursa üçlü kazanır. Sanji vs Zoro desen yüzyıl geçse kazananı olmaz ancak Sanjiye iki kaliteli mutfak bıçağı verirsen Sanji yener. Law vs Sanji ya da Law vs Zoro dersen Law kazanır.
Şu anki nesilden 2 numara ancak ve ancak Sabo olur. 60 yıl geçse marimo geçemez Saboyu ayrıca ilk beşe bile giremez de neyse.
Teachi nerden karıştırdın.Zoro'nun Teach'i geçebileceğini düşünüyor musun cidden?![]()
Yahu Roger büyük ihtimal herkesi indirerek ilerlemiş ama Luffy öyle mi, herkesi etrafında toplayarak bossa toplu dalıyor. Law'dan neden bir şey beklemediğimi açıklayayım. Bu şahıs tüm hayatını Dofy üzerine kurmuş ve onu aşamayacağını anlayınca da ittifakla bitirmeye çalıştı. 20 sene bekeyen adam 6 ay daha bekler amiral üstü olur ve kendi intikamını kendi alırdı. Law'ın tüm planı gerçekten yonkou olsaydı size hak verirdim, çünkü Luffyler gibi ilerler ve bu seviyeyi aşar derdim.Şey gibi düşün ama Rogerdan sonraki en güçlü kişi Wb idi. Rayleightinde bir o kadar gücü vardı fakat bence bir WB etmez.
Seri sonunda o yüzden Law daha güçlü olacak diye tahmin ediliyordur çünkü bilemiyorum bana özellikle Punk Hazardda Roger-WB-Garp üçlüsünü anımsattı Luffy-Law-Smoker üçlüsü.
Tabi seride her şeyin önceki düzeni tekrarlaması zorunlu değil. Oda isterse der bu sefer öyle bir KK tayfası olacak ki KKnin sağ kolu kendisine yakın en güçlü korsan tayfası kaptanından güçlü olacak falan diyebilir tabi.
Teach'i 20 kılıç kullanıcısısı da olsa geçemeyeceğini düşündüğüm için karıştırdım. Cidden Zoro Teach'i yenecek güce erişmeyi bırak ona denk olabilir mi?Teachi nerden karıştırdın.![]()
Gon, Killiua; Naruto, Sasuke; Luffy, Zoro benim denklem.![]()
Mihawk en güclü shichibukai olarak kabul ediliyo ve zoro'nun hedefiLuffy vs Sanji+ Zoro desen Luffy. Luffy vs Sanji+Zoro+Law olursa üçlü kazanır. Sanji vs Zoro desen yüzyıl geçse kazananı olmaz ancak Sanjiye iki kaliteli mutfak bıçağı verirsen Sanji yener. Law vs Sanji ya da Law vs Zoro dersen Law kazanır.
Şu anki nesilden 2 numara ancak ve ancak Sabo olur. 60 yıl geçse marimo geçemez Saboyu ayrıca ilk beşe bile giremez de neyse.
En güçlü shici olduğunu nereden çıkardın?Mihawk en güclü shichibukai olarak kabul ediliyo ve zoro'nun hedefi
bu adami gecmek. Adam yillarca shanks'la düello yapmiş Shanks
kolunu kaybedene kadar aradan 12 yil gecmiş bir birleriyle düello
yapmiyali sirf kolunu kaybetti diye artik shanks'ı kendine rakip
görmüyo senin dedigne bakarsak law mihawk'u da yener
dofu yenememiş adam en en güclü shichibukai yenecek
law zoro ya rakip olamaz güc haki bakımından zoro
law dan üstün ope ope olmasa ama var kabul ediyorum law
dofa cizik bile atamazdı haki'le zoro lawin ope ope sadırılarıni
dof nasil engellediyse engelyebilir. Luffy olmasa law
doffa vuramıyodu bile.