Bakın işte doğru söylüyor adam. Zoro kim ki Sanjiyle bir tutulsun, Zoro haddini bilsin!Zoro ile Sanji'yi bir tutup ardından Zoro ile Luffy bir olamaz demeyin çok komik oluyorsunuz![]()
Bakın işte doğru söylüyor adam. Zoro kim ki Sanjiyle bir tutulsun, Zoro haddini bilsin!Zoro ile Sanji'yi bir tutup ardından Zoro ile Luffy bir olamaz demeyin çok komik oluyorsunuz![]()
O vs sonuca erdide benim mi haberim yok.Yarıda kesilince luffy kazanmış oluyo herhalde.Al o zaman bende 2 dövüştede luffynin amacı zoroyu yenmekti/mahvetmekti ama beceremedi.Üstelik zoro alabastada kılıcını kullanmadı bile :/Usopp bile daha çok zorlamıştı Luffy'yi.Kan getirmişti ve Luffy vs Zoro'dan daha uzun sürmüştü bu vs.Ki + olarak Usopp ağır yaralı idi Luffy ile dövüşürken.Bütün bunlara rağmen bi vsye dayanarak Luffy=Zoro demek son derece komik ve söyleyenleri küçük düşüren bi ifade.O zaman bu saatten sonra Usopp>Zoro diyelim ha?Ne dersiniz?
Kendilerine göre çevirip duruyorlar işte. İşine geleni söylüyorlar.İkisinin hedefleri denk?
Zoro'nun hedefinin ağzından çıkan cumleyide söyleseydin keşke.
Hani Mihawk diyordu ya Kk olmak beni geçmekten daha zor bir iş diye...
Yani yani, az derine inin olayları yakalayın diyorumBakın işte doğru söylüyor adam. Zoro kim ki Sanjiyle bir tutulsun, Zoro haddini bilsin!![]()
Aynen. İbreti alem için konuş.Yani yani, az derine inin olayları yakalayın diyorum![]()
Senin örnekle zoro vs luffy arasında benzerliğin olmadığını sende bende biliyoruz.Böyle örneklere gerek yok.Dayanak dediğin şey mangadan olmasa eyvallah haklısın.Kendilerine göre çevirip duruyorlar işte. İşine geleni söylüyorlar.
Tek dayanakları 2 sayfalık dövüş. Karşılarında ise 800 bölümlük bir seride gösterilenler var.
O 2 sayfalık dövüşü Usopp ve Franky de yapıyor.
@Raiden
Helal olsun.
Yarıda kesilmesi Zoro'yu hayatta tutan şey oluyor kardeş :/ Burada Usopp yaralı hali ile Luffy'den kan alırken,Franky denk giderken Zoro'nun 2 sahnede denk gitmesi mi abes bundan normal ne var diyoruz biz. :SO vs sonuca erdide benim mi haberim yok.Yarıda kesilince luffy kazanmış oluyo herhalde.Al o zaman bende 2 dövüştede luffynin amacı zoroyu yenmekti/mahvetmekti ama beceremedi.Üstelik zoro alabastada kılıcını kullanmadı bile :/
Kanıtlaya bilir misin bunu?Ramazanlık günde saçmalıyorsunuzYarıda kesilmesi Zoro'yu hayatta tutan şey oluyor kardeş
luffi halisünasyon geçiriyoda zoroyu croco sanıp dalıyo ya gerçi o sahne fillerde olabilirAlabasta?