Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Mangaka;

• Luffy ve Zoro'yu denk gösterir.
  • Datada denkler der.
  • İkisinin de hedefleri için zamanında denk dövüştüler dedirtir.
  • Birini yonkou diğerini dünyanın en iyisi yapar.
  • Bu mevzunun eskide kaldığı muhabbetini edenlere karşı, konunun güncelliğini sağlamak adına, çok değil sadece iki yıl öncesinde Mihawk Shanks'a kendisiyle işinin olmayacağını söyletir. Bu kısım yanlış anlaşılmasın. Shanks değersiz bir rakip olduğundan ya da Mihawk Shanks'tan çok daha güçlü olduğundan değil, mesejı vermek manasında.. Çünkü Mihawk bir amiral kadar güçlü olsa (ki bazılarına göre o kadar da değil) bir yonkouya böyle cevap veremez. Çünkü bu boş bir havadan ileri gitmez. Mihawk daha kılıcını çekmeden karşısındakinin gücünü bilen biri olduğu için böyle bir havaya ihtiyaç duyacak birisi de değil ki zaten şu ana kadar mangakanın koskoca seride verdiği 3 ünvandan birine sahip herif :good:
  • İki yıl sonrasında Luffy kral haki kullandığı için Zoro'ya ''eğer bunu yapmasaydı..'' cümlesini kurdurtur. Yani aralarındaki tek fark kral haki minvalinde bir konuşmadır bu. Hatta işin aslı, kral haki seviyeleri farklı olduğu için öyle konuşturmuştur Zoro'yu....
  • Kaptan olmamasına rağmen Zoro'ya 320m ödül verir vs. vs.
Bu adamlar sadece serinin başında değil, başından sonuna kadar denk güçte gösterilmeye devam edilecek ;)
Senin düşüncen diyecek insanlar gelir birazdan.Hazır ol.:D

Mangaka;

• Luffy ve Zoro'yu denk gösterir.
  • Datada denkler der.
  • İkisinin de hedefleri için zamanında denk dövüştüler dedirtir.
  • Birini yonkou diğerini dünyanın en iyisi yapar.
  • Bu mevzunun eskide kaldığı muhabbetini edenlere karşı, konunun güncelliğini sağlamak adına, çok değil sadece iki yıl öncesinde Mihawk Shanks'a kendisiyle işinin olmayacağını söyletir. Bu kısım yanlış anlaşılmasın. Shanks değersiz bir rakip olduğundan ya da Mihawk Shanks'tan çok daha güçlü olduğundan değil, mesejı vermek manasında.. Çünkü Mihawk bir amiral kadar güçlü olsa (ki bazılarına göre o kadar da değil) bir yonkouya böyle cevap veremez. Çünkü bu boş bir havadan ileri gitmez. Mihawk daha kılıcını çekmeden karşısındakinin gücünü bilen biri olduğu için böyle bir havaya ihtiyaç duyacak birisi de değil ki zaten şu ana kadar mangakanın koskoca seride verdiği 3 ünvandan birine sahip herif :good:
  • İki yıl sonrasında Luffy kral haki kullandığı için Zoro'ya ''eğer bunu yapmasaydı..'' cümlesini kurdurtur. Yani aralarındaki tek fark kral haki minvalinde bir konuşmadır bu. Hatta işin aslı, kral haki seviyeleri farklı olduğu için öyle konuşturmuştur Zoro'yu....
  • Kaptan olmamasına rağmen Zoro'ya 320m ödül verir vs. vs.
Bu adamlar sadece serinin başında değil, başından sonuna kadar denk güçte gösterilmeye devam edilecek ;)
-Denk göstermedi. Bir sürü kez Zoro ağladı Luffy halledemezse ölürüz diye. Ama tek sahneye tutunmaya devam. Franky ile Luffy'yi de denk gösterdi.

Tüm bunları atlayıp tek şeyden denk de. Şunu yapmanızdan gram hoşlanmıyorum ya. Ama hala devam ediyorsunuz. Nasıl bir çelişki bu???? Sinir bozucu bir davranış bu cidden. 800 bölümü çöpe atıp tek bir şeye tutunmaktan vazgeçin.

-Databook'ta ruh diyor ruh. O ruh da Mihawk'tan sonra gitti zaten. :artiz:

-Luffy'nin hedefi tüm korsanlara kendini kabul ettirmek ve onları geçmek. Zoro'nunki ise en iyi kılıç ustası olmak. Gene uydurma bir şey bu kusura bakma.

-Cevap yazmama gerek kalmadı buna. Luffy'nin üstün olduğu adam sayısı Zoro'dan fazla olacak. Roger-Raysan da olduğu gibi. Luffy'yi KK yapmak için Zoro kendi hedefini çöpe atıyor. Mihawk'ı çöpe atıyor yani.

-O söz yorum işi değil mi? Geçiyorum bunu da. Yani gerek yok bunu tartışmamıza.

-Bunu da geçtim.

800 bölümlük mangada Franky gibi denk dövüştüğü sahne haricinde tutunacak dalınız yok.

Şuna cevap verdiğime bile pişman oldum. Seninle alakası yok. Yani şu yazılanlara cevap vermem bile kendi adıma aptallık. Bariz olan bir şeyi tartışıyorum.

Ana karakter ile yan karakteri tartışıyoruz ya şaka gibi. La sevin karakteri de tartışılmayacak şeyleri tartışmayın. Sıktı valla.

Öyle zaten. Erinmesem cilt cilt cevap yazardım. :/
Yazacağın mesajlar belli. Mihawk Luffy'yi öldürmek istedi, kendisini tutmadı ama yine de Luffy'ye zarar veremedi. Bu adam mı Shanks'a denkmiş ?

Mihowk en güçlü saldırısını yaptı Jozu tuttu. Bu adam mı Shanks'a denk de ordan Luffy-Zoro denkliği kuruyorsun bla bla bla :)

@Monkey D. Luffy

Bu düşünceler senin şahsi fikirlerin ve yorumların :oleyo: Benim yazdıklarım ise yoruma açık şeyler değil.

Yazacağın mesajlar belli. Mihawk Luffy'yi öldürmek istedi, kendisini tutmadı ama yine de Luffy'ye zarar veremedi. Bu adam mı Shanks'a denkmiş ?

Mihowk en güçlü saldırısını yaptı Jozu tuttu. Bu adam mı Shanks'a denk de ordan Luffy-Zoro denkliği kuruyorsun bla bla bla :)

@Monkey D. Luffy

Bu düşünceler senin şahsi fikirlerin ve yorumların :oleyo: Benim yazdıklarım ise yoruma açık şeyler değil.
1 kere denk gösterdi 100 kere denk göstermedi. Aynı Franky gibi işte. Franky de denk senin mantığa göre.

Diğerleri de senin fikrin. Luffy'nin hedefi KK, Zoro'nunki en iyi kılıç ustası. Sen hedef muhabbetini istediğine göre çevirmişin.

Bu dediklerim mangadan fikir mikir değil. 1 kere denk gösterildi diye denk mi olurlar yoksa 1000000 kere denk olmadıkları gösterildiği için denk olmazlar mı?

Bu kadar basit bir şey.

Tartışılmaması gereken bir konu. Adamın fanı olun, sevin ama gerçekleri saptırmayın.

Ana karakter ile onun yancısının tartışmasını yapmak ayıp.

Roger-Wb denk. Ray-san ise Roger'ın yancısı. Luffy ile başkalarını denkleştirin yancısını değil. :/

@Monkey D. Luffy

Yoo aklıma bile gelmedi. Uydurmuşsun tamamen. :S Luffy>Zoro demem için Mihawk'a falan gitmeme gerek yok. Luffy=Zoro diyebilmek için kılı kırk yarması gereken sensin, ben değil.

Yoo aklıma bile gelmedi. Uydurmuşsun tamamen. :S Luffy>Zoro demem için Mihawk'a falan gitmeme gerek yok. Luffy=Zoro diyebilmek için kılı kırk yarması gereken sensin, ben değil.
Biraz önce cilt cilt mesaj yazardım diyen de benim zati :)

Luffy'yi abartmanız sonucu bu kadar dil dökmek zorunda kalıyoruz. Bizi yoran sizsiniz yani :flaugh:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık