Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Luffy orada ağırlığını koyamadı, yarım kalsa bile üstün olan bir taraf yoktu. Naruto ve Sasuke'nin ilk rasengan ve chidori çarpıştırmasına benzetirsek, arka planda Sasuke hangisinin güçlü olduğunu görmüştü. Zoro'nun aklından evet Luffy benden güçlü diyecek en ufak bir düşünce dahi geçmedi.

Yahu bu konuyu tartışmak istemiyorum bana göre çok anlamsız. İsteyen istediği gibi düşünsün.

Luffy zorodan güçlü olmalı zaten yoksa zoro mu ana karakter olacaktı.Adam seri başından beri işliyor bu durumu ama uçurum yok öyle aralarında bana göre.Aralarında fark olduğunu düşünmediğim her zaman luffy yeni bir teknik çıkarıp farkını koyuyor(g2 g3 g4).Zoro efsane olacak adam rayleigh iki olacak herkesin gözünde.Kara kral yakıştırması gibi karizma akan bir yakıştırma görmedim ben daha seride.Üstelik kral yakıştırması da var kelimede daha ne olsun.Zoronun kalibrede belli zaten.Hani futbolda ronaldo dünyanın en iyisi ama messi bu dünyadan değil diyorlar ya ha o messi luffy oluyor işte.Güç kıstası değil amacım luffynin ayrı olduğunu söylemek istiyorum.Adam farklı normal değil yani.Bu değişik adamın altında olmasına rağmen farkını koyabildiği için zoro seviliyor aynı zamanda.

@twei

Arkaşın dediği gibi Zoro'ya atıfta bulunabilmek için Pica'nın yumruğu KKG'den güçlü oluyor.:S Yine Zoro'nun savaştığı rakip daha bitirici oluyor. Yok bir şeyi üstün oluyor. Luffy onun karşısında savaşamazdı oluyor. İşine geldiği gibi savunup MR.1'i Crocodile eşit görenlerde vardı. Sonrasında fikir değişiyor çünkü o anki tartışma bunu gerektiriyor. İşine gelindiği gibi....

Luffy zorodan güçlü olmalı zaten yoksa zoro mu ana karakter olacaktı.Adam seri başından beri işliyor bu durumu ama uçurum yok öyle aralarında bana göre.Aralarında fark olduğunu düşünmediğim her zaman luffy yeni bir teknik çıkarıp farkını koyuyor(g2 g3 g4).Zoro efsane olacak adam rayleigh iki olacak herkesin gözünde.Kara kral yakıştırması gibi karizma akan bir yakıştırma görmedim ben daha seride.Üstelik kral yakıştırması da var kelimede daha ne olsun.Zoronun kalibrede belli zaten.Hani futbolda ronaldo dünyanın en iyisi ama messi bu dünyadan değil diyorlar ya ha o messi luffy oluyor işte.Güç kıstası değil amacım luffynin ayrı olduğunu söylemek istiyorum.Adam farklı normal değil yani.Bu değişik adamın altında olmasına rağmen farkını koyabildiği için zoro seviliyor aynı zamanda.
Zoro neredeyse yan karakter oluyormuş ya Buggy'nin gemisinde kendisine şans verildiğine dua etsin inanmadığı tanrıya d:

Siz kim? Biz kim? Baştan ofsayt giriyorsun konuya. Beni bir gruba dahil etme, saçma oluyor çünkü.

Öyle yazdım çünkü ne zaman yorumuna denk gelsem aynı şeyi yazıyorsun. Filmin sadece sonunu izleyip patavatsız yorum yapanlar olur ya hani, işte ona benzetiyorum biraz. Yüzlerce kişilik forumda bir iki kişinin yazdığını bulup "Aha siz şöyle yapıyorsunuz, böyle seriden soğutuyorsunuz :S" dediğin için ben de trip attığını söyledim. Seriden soğuman millet için pek bir şey ifade etmiyor ayrıca.

Neyse, dikkatimi çektiği için yazayım dedim. İstediğin gibi devam edebilirsin, beni ilgilendirmez bundan sonrası.
Fazla yorum yapmadığım içidir. Yüzlerce kişilik forumda çoğunlukla 10-15 kişinin yorumunu görüyorum zaten burada. Herkes biliyor onların kim olduğunu. O halde kimsenin, hiçbir fikri başka birisi ilgilendirmiyor. Hiç yazmayalım ama sen yaz. Senin fikrin beni çok alakadar ediyor.

Zoro neredeyse yan karakter oluyormuş ya Buggy'nin gemisinde kendisine şans verildiğine dua etsin inanmadığı tanrıya d:
Çıkaracaktı adamı adı gibi karşımıza korsan avcısı diye bizde bekleyecektik bu adamın ne zaman ortaya çıkacağını.Büyük ihtimal yön sorunu yüzünden soktu bunu tayfaya yoksa korsan avcısı olsa takip nedir bilmeyen adam nasıl izini sürsün korsanların:oleyo2:

Onu Zoro söylüyor.

Luffy ne desin? Sen kimsin ayağı mı çeksin? Hadi görelim bakalım dedi. Yani burdan eşit oldukları mı ortaya çıkıyor?

Oda'nın o sözü için bir sürü mitler ortada dolaşıyor? Hangi çeviri doğru ne demek istemiş belli değil. Siz neden Zoro'nun sözlerini kaale almıyorsunuz? Daha geçen arc demedi mi Pica'ya kaptanım seninle uğraşacak adam değil benle derdini paylaş diyen? Ne anlam çıkıyor burdan söyler misin?

Ennies Lobby'de her şey belli olmadı mı? Bu kadar net şeyleri görmüyorsunuz da buralardan mı onları çıkarıyorsunuz?

Ben bir tane Zoro fanının Zoro için Luffy'den güçlü dediğini görmedim. Nedense hep Luffy'e eşit. Çünkü daha fazlasını dersek artık sizinde mantığınızın bunu almayacağını bir şekilde bilinçaltınız da size söylüyor. Ama çoğu kişi net bir şekilde her zaman Luffy tayfasında ki herkesten daha güçlü diyebiliyor.
İşinize gelmeyince hangi çeviri doğru belli değil, efsane vs. :) Luffy kendi ağzıyla aynen, görelim demiş, bir de sayfayı bana atıyorsun ya. Neyse. Pica olayı da Luffy'nin kaptan olmasıyla alakalı. Halbuki Zoro'nun şöyle demesi gerekiyordu: '' Ne pica'sı ya? Ben Dof'u alıcam banane...'' o zaman da zoro karaktersiz olurdu di mi? :) databook'da verilen bilgiyi çürüt sonra yorum yaparız.

Seri başında Luffy'nın söylediğini kabul edip, sonrasında viski tepesinde kapışmadan önce ikisinin de hangimiz daha güçlü görmek için iyi bir fırsat minvalindeki konuşmalarını görmezden gelmek neden? databook'da bizzat oda'nın eşit savaş ruhuna sahipler demesini kabul etmemek neden? Bence herkes birazını görüp, birazını yok saydığı için sorun oluyor.
Heralde kimse Luffy, Zoro'ya tek atar demez burada, Viski tepesindeki küçük çaplı çatışma hiç bir şey ifade etmiyor. Savaş ruhuna sahip olmak farklı, daha büyük güce sahip olmak farklı şeyler.

Franky, Luffy olmasa Lucci hepimizi gebertir iyi ki Luffy var diye konuşurken, veya Luffy seni durdurmazsam herkesi (Zoro dahil) öldürürsün derken buradan ne anlam çıkıyor.

Crocodile'da da daha sonra Doflamingo'da da aynı şey söylenebilir.

Herkes birazını değil doğrusunu görse sıkıntı kalmayacak, şu seride kendi kaptanına denk bir tayfa üyesi bulunmuyor, az biraz denk olsalar zaten bu adamlar özürlü değil ya gidip başkasına biat edip kaptanım çekmezler. Çok basit bir mantığı göz ardı edip, Zoro Luffy denk diyince sorun oluyor.

Şimdi lafı çarpıtmak isteyen arkadaşlar çıkıp, o zaman her kaptan Zoro'dan güçlü mü demesin, Zoro'nun kaptan olarak kabul ettiği kişi (yani Luffy) Zoro'dan güçlü. Bu kadar basit. Aynı şekilde Zoro'nun kaptanının ortak olarak kabul ettiği Law'da Zoro'dan güçlüdür.

onu ben de gördüm. hiç cevap bile vermedim. hadi bu luffy zoro'dan güçlü diyenlerle bir yere kadar tartışılır da, luffy tüm tayfayı alır vs. diyenler farklı bir hayal dünyasında. tartışmanın hiç anlamı yok.
Hakkaten neyin kafasını yaşıyorsun sen çok merak ediyorum, Luffy Zoro'dan açık ara güçlüdür, bunun tartışlacak yanı yoktur. Aksini iddia edenler, artık ya Zoro aşığımı yoksa Luffy düşmanı mı bilmiyorum ama bariz olarak manganın en temel mantığını inkar edecek kadar saçmalamayı göze alanlardır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık