Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

kör topal

Aynı mantıkla Kizaru yenilmez olurdu o zaman. Ama dövüşte oyle olmuyo karşındaki fırsatını bulunca birebir yakalayabilirsin. Ozaman Luffyyide yanına yaklaştırmasaydı, eskiden Luffy über hızlı bir karakterde değildi.
Dövüşte Kizaru da rakibini küçük görüp dikkatsiz davranırsa oda yenilebilir. Bende bunu kabul ediyorum ama total olarak güçlü. Bu adama b.haki ver al sana amiral hatta kendini geliştirirse amiral üstü.

Teach o meyve ile yonko oldu. Bak bir meyve daha yemesi dışında ekstra bir şey yok. 2 yıllık çalışma yok, maceradan maceraya atlama yok. Binbir türkü badire atlatıp güçlendim hikayesi yok. Sadece iki meyve yedi ve yonko oldu.

Bu adam zaten Ace yerine tümen komutanı olabilecek güçte meyvesi olmadan. Adam zaten güçlü ama KK olmak için o meyveler üzerinden bir pilan yapmış ve uygulamış. Yani zaten güçlü ama KK seviyesi olmak için o meyvelere ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Ona göre yapıyor işini gücünü.

Shiryu ise Teach gibi zaten güçlü ancak olayı yok. O da Teach'in meyve yeme pilanı gibi gün olur birinin tayfasına katılıcak birini bulurum kafasıyla İD'de takılıyor. Benim demek istediğim bu.
Hacı 2 yıl güçlendim olayı olmasın tabi. Adam Yeni Dünya görmüş WB gibi bir adamın yanında idi. Hakiden haberi var. Her şeyden haberdar. Yaşı 39. Sen Luffy'den dem vuruyorsun da. Luffy yola çıktığında haki nedir ondan haberi yok. Meyvesi lastik meyvesi.

Teach meyveyi yer yemez deprem yumruğu atabilecek bir meyvesi vardı. Yine Karanlık meyvesi sayesinde tuttuğu adamın gücü iptal ediyor? Sen sadece Yonkou oldu diyorsun. O meyvelerden herhangi biri zaten birini Yonkou yapacak kalibrede meyveler.

Bir meyve daha yemesi diyorsun. Adamın yediği ilk meyv bile standartların çok üstünde. 2. yediği meyve olan deprem meyvesi o neslin efsane korsanı WB'ye ait.

Korsanlar Kralı seviyesine ulaşabilmek için mi Yonkou olmak için mi bilmiyorum. Ama mevcut gücü yeterli olmadığı için o meyveler üzerine plan yaptı.

@Eserovic

Ben çıkarmadım.:D

@gyjbsch

Orda ki mevcut kadro o zaman ki Akainu indiremezdi. Şayet hala daha indiremezler. Teach'in tayfasından bir Shiryuu Akainu karşısında varlık gösterebilir. Diğerleri gösteremez.

Oda eğer o zamanki Luffy'i Mihawk'ın karşısına çıkartsa Croco gibi elinde sonunda onu da yener. Ana karakter tabiki yenicek ölücek değil ya. Neyse Enel'in gücünü karşılaştırmak gereksizdi sana katılıyorum seride ada yok edebilicek başka saldırı da görmedik. Bi WB'nin şu denizi döndürdüğü saldırısı var oda yok edememişti. Kendinle çelişiyorsun biliyor musun? Arc Bossu mantığına kurban gitti diyip Mihawk'a Enel'i kestirtmek için Luffy'i örnek veriyorsun. Bi cümle öncesinde de saçma mantıpa kurban gitti demiştin. Neyse her şey Oda'nın elinde ama Enel'in saldırı gücü üstün diğerlerinden gördüğümüz kadarıyla ben onu söylüyorum.
Enel o saldırı ile her şeyi yapar zaten ama dedim ya Enel o zaman ki Luffy'nin rakibi oldu. Mihawk şu an ki Luffy'i bile biçer:fool: bence ama konumuz bu değil. Ama anladın sen dediğimi. Enel ancak dehşet gelişmişse, uzay teknikleri:p falan çıkarırsa o vakit düşünürüm Enel vs Mihawk ancak şu an için rakip değiller.

Dövüşte Kizaru da rakibini küçük görüp dikkatsiz davranırsa oda yenilebilir. Bende bunu kabul ediyorum ama total olarak güçlü. Bu adama b.haki ver al sana amiral hatta kendini geliştirirse amiral üstü.
Bak sonda dediklerini kabul ediyorum ama Kizaru küçük görürse yenilir diyorsun şimdi diyelimki WB geldi Kizaruyla dövüşcek. WB kazanır sanırim tartışmasız. Ama Kizaru onu küçük gördügü içinmi WB kazanır ? Kizaru öyle hız mod açıp herkezi mal etmiyo ne yazıkki. 20 yıldır eline kılıç almayan yatan bi adam gelip Kizariyu mort edebiliyo. Aynı şekilde Enelde ve bu serideki hiç kimsede hızı sayesinde yenilmez olmuyo.

kör topal

Enel o saldırı ile her şeyi yapar zaten ama dedim ya Enel o zaman ki Luffy'nin rakibi oldu. Mihawk şu an ki Luffy'i bile biçer:fool: bence ama konumuz bu değil. Ama anladın sen dediğimi. Enel ancak dehşet gelişmişse, uzay teknikleri:p falan çıkarırsa o vakit düşünürüm Enel vs Mihawk ancak şu an için rakip değiller.
Oda istese işte o zamanki Luffy Mihawk'ı biçerdi. Luffy örneği bence pek değerli değil. Eğer o örneğe göre konuşucak olursak Croco en ezik karakterlerden.

Bak sonda dediklerini kabul ediyorum ama Kizaru küçük görürse yenilir diyorsun şimdi diyelimki WB geldi Kizaruyla dövüşcek. WB kazanır sanırim tartışmasız. Ama Kizaru onu küçük gördügü içinmi WB kazanır ? Kizaru öyle hız mod açıp herkezi mal etmiyo ne yazıkki. 20 yıldır eline kılıç almayan yatan bi adam gelip Kizariyu mort edebiliyo. Aynı şekilde Enelde ve bu serideki hiç kimsede hızı sayesinde yenilmez olmuyo.
Yükseklerden örnek verme. Tam tersini düşün. WB normalde tartışmasız kazanır ama küçük görüp dikkat etmezse yer kafasına ışını ölür gider. Yada Zoro şu anda Kizaru'yu alamaz ama Kizaru biraz gevşek gene başka bir şeye dikkat eder yada gitmeye çalışır Reylight misali ama o çok az kesmişti ya Zoro tamamen keser yenilir Kizaru. Dövüşte her şey olabilir ama handikapları bi yana koyarsak total olarak Enel güçlü.

Hacı 2 yıl güçlendim olayı olmasın tabi. Adam Yeni Dünya görmüş WB gibi bir adamın yanında idi. Hakiden haberi var. Her şeyden haberdar. Yaşı 39. Sen Luffy'den dem vuruyorsun da. Luffy yola çıktığında haki nedir ondan haberi yok. Meyvesi lastik meyvesi.

Teach meyveyi yer yemez deprem yumruğu atabilecek bir meyvesi vardı. Yine Karanlık meyvesi sayesinde tuttuğu adamın gücü iptal ediyor? Sen sadece Yonkou oldu diyorsun. O meyvelerden herhangi biri zaten birini Yonkou yapacak kalibrede meyveler.

Bir meyve daha yemesi diyorsun. Adamın yediği ilk meyv bile standartların çok üstünde. 2. yediği meyve olan deprem meyvesi o neslin efsane korsanı WB'ye ait.

Korsanlar Kralı seviyesine ulaşabilmek için mi Yonkou olmak için mi bilmiyorum. Ama mevcut gücü yeterli olmadığı için o meyveler üzerine plan yaptı.

@Eserovic

Ben çıkarmadım.:D

@gyjbsch

Orda ki mevcut kadro o zaman ki Akainu indiremezdi. Şayet hala daha indiremezler. Teach'in tayfasından bir Shiryuu Akainu karşısında varlık gösterebilir. Diğerleri gösteremez.
Sende demişsin adam zaten biliyor her şeyi. Hakiydi, meyve teknikleriydi.... Bu adamın seviyesi zaten belirli bir seviyede. Ancak kendini yonko veya üzeri görmüyor ki o meyvelere niyetleniyor. Harekete geçmeden önce. Neyse aslında aynı şeyleri diyoruz deminden beri:D

Wapol'un meyve de müthiş, Enel'in meyve de müthiş, Moria'nın meyve de müthiş ama adamlar erken göründüler Luffy'nin ilk haline kaybettiler. Sırf meyve ile olunmuyor. Temel olacak, güç olacak

Birde artık lastik meyvesinden yakınma:D Lastik meyvesi paramecia'lar içinde bir logia gibi hasar alma açısında ki ne teknikler çıktı lastik meyvesinden.

Oda istese işte o zamanki Luffy Mihawk'ı biçerdi. Luffy örneği bence pek değerli değil. Eğer o örneğe göre konuşucak olursak Croco en ezik karakterlerden.

Yükseklerden örnek verme. Tam tersini düşün. WB normalde tartışmasız kazanır ama küçük görüp dikkat etmezse yer kafasına ışını ölür gider. Yada Zoro şu anda Kizaru'yu alamaz ama Kizaru biraz gevşek gene başka bir şeye dikkat eder yada gitmeye çalışır Reylight misali ama o çok az kesmişti ya Zoro tamamen keser yenilir Kizaru. Dövüşte her şey olabilir ama handikapları bi yana koyarsak total olarak Enel güçlü.
İste o işler öyle olmuyo kimse tek ışına gitmez bu saatte sonra. WB kafasına b haki toplayıp ışını her türlü savunur. Enel totalde kime göre daha güçlü çünki benim karşı çıktığım konu bir vs değildide :S

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık