Bi Luffy fanına görüşümü söledim sadeceYanlış alıntı?![]()
Bi Luffy fanına görüşümü söledim sadeceYanlış alıntı?![]()
Enel'in o ada yok eden saldırısı şu seride gördüğümüz en güçlü saldırılardan biri. Şu an bana ada yok edebilecek bir saldırı söyleyebilir misin Enel'in ki dışında. O çok uç bir örnek. Çıkıpta slash'la karşılaştırılacak bir saldırı değil.Nasıl yakalayacaklar? Mihawk'ın slashından Jozu bile hızlı. Magellan desen saldırılarının bir sınırı var olmasa Luffy zaten kaçamazdı. Enel istese uzaktan saldırabilir. Egosuna yenilmiş bir karakter işte Enel.
Bu adamın egosu olmasa karşısındakini küçük görmese yanına yaklaştırmaz. Karakteri sebebiyle küçük görebilir ama güç olarak bence üstün. Bu adam bildiğin ışınlanıyor bazı yerlerde yahu.Luffy nasıl yakaladıysa g2 bile olmadan onlarda öyle yakalayacak.
Sanji>ZoroBi Luffy fanına görüşümü söledim sadece![]()
Aynı mantıkla Kizaru yenilmez olurdu o zaman. Ama dövüşte oyle olmuyo karşındaki fırsatını bulunca birebir yakalayabilirsin. Ozaman Luffyyide yanına yaklaştırmasaydı, eskiden Luffy über hızlı bir karakterde değildi.Bu adamın egosu olmasa karşısındakini küçük görmese yanına yaklaştırmaz. Karakteri sebebiyle küçük görebilir ama güç olarak bence üstün. Bu adam bildiğin ışınlanıyor bazı yerlerde yahu.
Bana göre zaten herkese karşı şansı var.Bi Luffy fanına görüşümü söledim sadece![]()
Oda eğer o zamanki Luffy'i Mihawk'ın karşısına çıkartsa Croco gibi elinde sonunda onu da yener. Ana karakter tabiki yenicek ölücek değil ya. Neyse Enel'in gücünü karşılaştırmak gereksizdi sana katılıyorum seride ada yok edebilicek başka saldırı da görmedik. Bi WB'nin şu denizi döndürdüğü saldırısı var oda yok edememişti. Kendinle çelişiyorsun biliyor musun? Arc Bossu mantığına kurban gitti diyip Mihawk'a Enel'i kestirtmek için Luffy'i örnek veriyorsun. Bi cümle öncesinde de saçma mantıpa kurban gitti demiştin. Neyse her şey Oda'nın elinde ama Enel'in saldırı gücü üstün diğerlerinden gördüğümüz kadarıyla ben onu söylüyorum.Enel'in o ada yok eden saldırısı şu seride gördüğümüz en güçlü saldırılardan biri. Şu an bana ada yok edebilecek bir saldırı söyleyebilir misin Enel'in ki dışında. O çok uç bir örnek. Çıkıpta slash'la karşılaştırılacak bir saldırı değil.
Enel zaten Tanrı ne egosuAdam Luffy ile uğraşmak istemedi fırlattı gemiden. En son boss yenilir arc biter mantığına kurban gitti. Ancak Mihawk Enel'i biçer arkadaşım. Luffy'nin o halinden şamar yiyen Enel Mihawk'tan nasıl kaçacak. Öyle ya da böyle Enel orada kaybetti. 2 yıl önceki Luffy'e kaybeytti. Mihawk Luffy'i kesemedi muhabbetine girmeyeceğim bile
![]()
Teach'in tüm tayfası 1 amiral bile etmiyorsa iyi yonkou olabilmiş, helal olsun. İd'den aldığı adamlar boş değildir. Amiraller büyük bir güç ama tek başına bir adamlar fazla abartmamak lazım. Bir yonkou tayfasını alamazlar.Ya Akainu'ya o tayfada zarar verebilecek tek kişi Shiryuu'dur. Burges'ı gördük. Bu adam kim Akainu'yu almak kim.:S
Ace dediğin adam zaten Teach'in rakibi olacak nitelikteydi. Yine Marco dediğin Teach'e karşı savaşmış. Ve inan ona karşı Teach'in kendisi savaşmıştır.
Teach o meyve ile yonko oldu. Bak bir meyve daha yemesi dışında ekstra bir şey yok. 2 yıllık çalışma yok, maceradan maceraya atlama yok. Binbir türkü badire atlatıp güçlendim hikayesi yok. Sadece iki meyve yedi ve yonko oldu.Teach yeteri güçte olsa çıkardı yola. Teach yeterli gücü yok ve güçlenebilmek için meyveyi en iyi bulacağı tayfaya yamanmış. İkisi farklı şeyler. He bunu Shiryu'ya uygularsan o da aynı olur.