Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Shiyu'yu Teach gibi düşün. Teach nasıl güçlü olduğu halde meyve bulmak için WB'nin tayfasında arka pilanda takılmışsa sessiz sessiz, Shiryu'da güçlü olduğu halde ilgisini çeken bir durum olmadığı için İD'de arka pilanda takılmış. Magellan'dan çekiniyor gibi bir havası yoktu.

Adam zaten umursamıyordu ne olduğunu gir dediler girdi, çık dediler çıktı. Teach gibi tayfasına katılabileceği birini bulana dek böyle devam edecekti ki ettide.
Teach yeteri güçte olsa çıkardı yola. Teach yeterli gücü yok ve güçlenebilmek için meyveyi en iyi bulacağı tayfaya yamanmış. İkisi farklı şeyler. He bunu Shiryu'ya uygularsan o da aynı olur.

Ben korkaklıktan bahsetmedim.Anlık tırsmaktan bahsediyorum.Shanks karşısında gördüğümüz durum buydu.Yoksa kafasına göre adam öldürüp Coby'i harcamaya çalışan adam emir komuta mı dinler sanıyorsun.Bunlar korsan bunlar şerefsiz diye dalar istediğine.Hep böyle yaptı hep böyle yapacak bu adam.Kendini tutamıyor yapısında var.Boşuna mutlak adalet değil.Orada da yapacaktı ama bu kez içgüdüleri baskın çıktı. :)
İlk başta alttan alttan korkak diyorsun dediğimde karşı çıkmadığın için öyle yazdım. Yoksa tabii hayatta kalma içgüdüsü önemli herifi suçlayamazsın :D

kör topal

Senin bu mantığınla Sugar>>>All. O saldırıyı yapmasına izin verecekler mi Enel'in:(
Nasıl yakalayacaklar? Mihawk'ın slashından Jozu bile hızlı. Magellan desen saldırılarının bir sınırı var olmasa Luffy zaten kaçamazdı. Enel istese uzaktan saldırabilir. Egosuna yenilmiş bir karakter işte Enel.

Teach'in yanında ki İd mahkumları 1 amirali alamıyor mu yani, Teach bu adamlara rağmen iyi yonkou olmuş o zaman. Ya sen hayal edebiliyor musun, Marco-Jozu-Ace gibi adamlara karşı 1 amiral gidecek? Luffy'nin gücünü salla, h. haki saldığını görmedi mi 2 sene önce. Onu bırak Law'ı elleriyle Shichi yapmışlar gücünü hiç mi bilmiyorlar. Daha Dof'u söylemiyorum bile.

Herhalde Akainu, Fuji'yi sevmiyor ve ölsün diye yolladı ama işte ölmediğini öğrenince de Luffy'leri bahane edip bizim yanımıza bir daha gelme dedi.:D Başka mantıklı açıklaması yok gibi.
Aynen yoksa akainu da biliyordur ne kadar vasıfsız olduğunu.İçinden bundan amiral olmaz diyordur. :D
Doflamingo + Law + Luffy ve tayfaların hepsini iki tane ezik koramiral ile tek başına halledeceğine o da inanmamıştır eminim.

Teach'in yanında ki İd mahkumları 1 amirali alamıyor mu yani, Teach bu adamlara rağmen iyi yonkou olmuş o zaman. Ya sen hayal edebiliyor musun, Marco-Jozu-Ace gibi adamlara karşı 1 amiral gidecek? Luffy'nin gücünü salla, h. haki saldığını görmedi mi 2 sene önce. Onu bırak Law'ı elleriyle Shichi yapmışlar gücünü hiç mi bilmiyorlar. Daha Dof'u söylemiyorum bile.

Herhalde Akainu, Fuji'yi sevmiyor ve ölsün diye yolladı ama işte ölmediğini öğrenince de Luffy'leri bahane edip bizim yanımıza bir daha gelme dedi.:D Başka mantıklı açıklaması yok gibi.
Ya Akainu'ya o tayfada zarar verebilecek tek kişi Shiryuu'dur. Burges'ı gördük. Bu adam kim Akainu'yu almak kim.:S

Ace dediğin adam zaten Teach'in rakibi olacak nitelikteydi. Yine Marco dediğin Teach'e karşı savaşmış. Ve inan ona karşı Teach'in kendisi savaşmıştır.

Mihawk'ın slashını Jozu durduruyor. Peki ada yok eden bir saldırıyı Jozu durdurabilir miydi? Enel > Magellan. Adamın tek saldırısına bakar. Bence Enel >= Mihawk > Magellan.
İşte ben de bundan bahsediyorum.Mihawk'ın slashını Jozu durduruyor.Jozu.Jozunun Magellan'ın saldırısını durdurmasına gerek yok sıyrılsa yeter.Zaten bir omuz darbesiyle hayattan soğutur Magellan'ı.''Keşke Beyazsakal Korsanları'na katılsaydım da bu darbeyi hiç yemeseydim.''

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık