Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

En üzücü olan kısım da bunun Mihawk ile değil Zoro ile alakalı olması. Zoro'nun muhtemel tüm rakipleri aşağılanıyor bir şekilde, onu gözlemledim bu forumda.
2009'dan beri forumu takip ediyorum 2010'dan beridir de aktifim.Zoro'nun küçümsenen 2 rakibini gördüm.Pica ve Monet.Ha Hyozu'da varsa bilemem sonuçta Luffy'i kesmiş.Sen kimleri gördün?

2009'dan beri forumu takip ediyorum 2010'dan beridir de aktifim.Zoro'nun küçümsenen 2 rakibini gördüm.Pica ve Monet.Ha Hyozu'da varsa bilemem sonuçta Luffy'i kesmiş.Sen kimleri gördün?
Geçen Anime bölüm yorumuna bakayım dedim yorumların yarısı Amiral'in muazzam gücü varmış üzerine dönüyor sonra ne etti diye izledim bölümü Pica'dan kalan molozları havada bekletiyormuş :hhh:
İş aynı cüssede Pica'ya gelince Kaku ile dövüştürdüler :oleyo2:
2009'dan beri saydığın rakipler çıktı zaten Zoro'nun karşısına başka kim çıktı :bilmem:

Geçen Anime bölüm yorumuna bakayım dedim yorumların yarısı Amiral'in muazzam gücü varmış üzerine dönüyor sonra ne etti diye izledim bölümü Pica'dan kalan molozları havada bekletiyormuş :hhh:
İş aynı cüssede Pica'ya gelince Kaku ile dövüştürdüler :oleyo2:
2009'dan beri saydığın rakipler çıktı zaten Zoro'nun karşısına başka kim çıktı :bilmem:
Bu kadar boş konuşan bir adam değildin sen Red git bi silkelen:good:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık