Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Seçenekleri varmıydı, yokmuydu, ne zaman öğrendi çocuğu vesaire vesaire gibi olayın iç yüzünü bilmiyoruz belki seçeneği olmayacak bi durumdaydı neden hiç bi ihtimal vermiyorsun bu düşünceye ?
Hem çocuğu Garp'a verdide ne oldu gidip dağ haydutlarına bıraktı :artiz:
Tamam öyle olsun. Roger dostuz diyor ama onu da laf olsun diye mi demiş :\

Tamam öyle olsun. Roger dostuz diyor ama onu da laf olsun diye mi demiş :\
Ben dost değiller mi diyorum :) Adam belki ölmeden önce öğrendi yada teslim olduktan sonra gidip Akainu'ya mı verecek çocuğu.
Luffy denizcilerin elinde olsa çocuğunu Smoker'e verir. Ama bu illa çocuğu herkesin arasında götürüp Smoker'e verdi anlamına gelmez öyle değil mi ? Burda önemli olan ne zaman öğrendiği yanı olayın iç yüzü.

Adam savaş sırasında düşünceliydi ve ağladı zaten ama sen savaşa gelmeseydi diyorsun yani.Anladım eyvallah.
Yoo yeri geldi cesedimi çiğnemeden alamazsınız dedi Marinecilik oynadı.
Yeri geldi Luffy'e geçit verdi Ailecilik oynadı.
Yeri geldi oturdu ağladı düşünen adam oldu.
Yani herşeyden bi parça oldu ama hiç bişeyden tam olamadı tıpkı adamlığı gibi...

Garp mı dedi git Ace korsan ol diye , çok matah birşeymiş gibi özgürlüğünü peşinden gitmiş , korsan olanların %90'ı sivil halkı yağmalayıp ot tıkıyor mezarına.
o kadar dil dökmesine rağmen ace kendi yolunu seçip öldüyse bunda Garpın zerre suçu yok.
Hatta yardım etse hain damgası yiyecekti.
Sen yıllardır denizci kahramnı olarak tanın güven ver sivillere sonra korsanın kaçmasına yardım et.
Kurtarsa bu defa Garp ne karaktersiz korsanın kaçmasına yardım etti olacaktı.

Roger'de biliyordur Garp'ın ideallerini.Çocuğu korsan olduysa sonucuna katlanacak.

Seride en çok iç çatışma yaşayan karakter Garptır.

Adalet ile aile arasında kalan bir adamın gelgitini çizmiş mangaka. Herkesin yaşayabileceği bir şey. Psikolojik karakter analizi yapmış bildiğin.

Forumda tartışılan ise adam mıdır, değil midir. :/

Garp savaşa gelerek hata yaptı, aileye ihanet olmaz. Adamlığı burada sorgulanır yoksa görev adamıyım diyorsa ona göre davranmalıydı.

Yoo yeri geldi cesedimi çiğnemeden alamazsınız dedi Marinecilik oynadı.
Yeri geldi Luffy'e geçit verdi Ailecilik oynadı.
Yeri geldi oturdu ağladı düşünen adam oldu.
Yani herşeyden bi parça oldu ama hiç bişeyden tam olamadı tıpkı adamlığı gibi...
Adamın duygular olmuş karmakarışık ne yapacağını şaşırmıştı orada garp.İnandığı şeyler bir tarafta torunu olarak gördüğü ace bir tarafta.Adamın ne yapacağını belirleyememesini işledi oda bana göre orada.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık