kör topal
Ne yazıkki olucak şey değilAynen. Olursa şaşırmam. Koskoca Yonkou'ya bulaştıktan sonra bu tarz sahneler görmeliyiz ki biraz gerçekçilik katsın seriye. Güle oynaya herkesi yenecekseler ne anladık o işten.

Ne yazıkki olucak şey değilAynen. Olursa şaşırmam. Koskoca Yonkou'ya bulaştıktan sonra bu tarz sahneler görmeliyiz ki biraz gerçekçilik katsın seriye. Güle oynaya herkesi yenecekseler ne anladık o işten.
Bir ümit işte. Bekliyorum ama böyle bir şeyi.Ne yazıkki olucak şey değil.
Ne hakkinda?Edward ve Roger'in Garp'tan gucludur demeleri mi?Şu Garp'ı ezenler trollse komik de gerçekse can sıkıcı. Keyfim kaçtı yorumları okurken. Tamam sevmezseniz sevmeyin de adamın hakkını verin.
Öyle olmadığını bile bile niye insan aksini savunur ki? :/
Garp>>Roger>WBRoger>=WB>Garp . Sıralama bu şekilde.Ama Garp'ı da gömmenin alemi yok. :S Baya baya yamultmuştur Roger'ı. Aralarında milimlik farklar vardır.
Canları sıkılıyor.Şu Garp'ı ezenler trollse komik de gerçekse can sıkıcı. Keyfim kaçtı yorumları okurken. Tamam sevmezseniz sevmeyin de adamın hakkını verin.
Bunu söylemelerinin sebebi Garp'ı sevmemeleri. Daha alt seviyelere düşürenler de var.Ne hakkinda?Edward ve Roger'in Garp'tan gucludur demeleri mi?
Eee napalım aldıysa,alamaz mı yani magma ile.Onu yapamaması saçma olurdu.@Millennium Wizard
O küçük çocuk böğrünü ve kafasını deldiBir de Akainu yenildi diyorlar ya o zaman kahkahayı patlatıyorum. Adam 2 dakika sonra geldi atar gider çekti geri kalanına
![]()
Gerçekler can sıkıcıdır.Peşin hüküm verip kk gücü demek aksi yorum kabul etmemek ise daha can sıkıcı.İnsanlara troll diyenler önce dönüp kendine baksın.Şu Garp'ı ezenler trollse komik de gerçekse can sıkıcı. Keyfim kaçtı yorumları okurken. Tamam sevmezseniz sevmeyin de adamın hakkını verin.
Garp'i severim kereta nasil eglenilecegini biliyor ama bana gore de sanki oyaji bir adim daha onde gibiBunu söylemelerinin sebebi Garp'ı sevmemeleri. Daha alt seviyelere düşürenler de var.