Olabilirdi doğrusuEvet bakalım bekliyoruz. Ama Kidlerin adasına bir amiral atlasaydı ölürdü heralde![]()

Olabilirdi doğrusuEvet bakalım bekliyoruz. Ama Kidlerin adasına bir amiral atlasaydı ölürdü heralde![]()
Çok fark yok aralarında,karakterleri farklı diye güçlerini tam sergilemiyorlar bence Fujitora rölanti takılıyordu.O adam filo amirali yalnız bunu hatırlatayım.Filo amiralleri bb tayfasını tek hareketle ayağa kaldırıyor.Yada kaçırtabiliyor bile.Bırakta amirallerden bir farkı olsun.Öyle olmasa Kuzan hala bacağa sahip olurdu.
Yahu uyguladığı etki diyorsun, sonuçta sen Luffy'nin saldırısının temas etmediği bir yer için nasıl bir etki oluşturacağını nasıl biliyorsun? Diğer taraftan Lucci ve Crocodile'ın son atakları yemeden önce ki yedikleri teknikleri de tartarsan arada ki farkı görebilirsin. Lucci o atağı yedi öyle yenildi. Artık sonrası arkasını ben bilemem. Crocodile'da aynı şekilde. Ki attığın video da Crocodile o kaya zemin parçalanana kadar o darbelerin hepsini bilinçli olarak alıyor mu belli değil. Luffy Lucci'den sonra hareket edecek takati bulamıyor kendinde. Croco'dan sonra ise söyledim neler olduğunu.İki saldırının etkisi belli, ayrıca nisbi konuşulunca ona göre anlayın be Alpacan şimdi alt yazı mı geceyim bi de hepsine
Sonuçta sahneler ortada. Ben g3ü falan da yazdım ilk yorumumda. Luffy tekkaiyi aşmak için g2 kullandı ve vücudunu o hale getiren kendi tekniği idi. Çok net söylediğim şey duvarı parçalayamaz demedim duvarı parçaladığı ana kadar uyguladığı toplam kuvvet -tam duvar yıkılınca Lucci de bilincini kaybetmiş oluyor- Lucciye bitirici darbe oldu ama Storm yer kabuğunu parçalayana kadar kuvvet uyguladı. O an istemsiz ortaya haki çıkmış ise belki de stormda daha fazla haki çıktı böyle bi sonuç oluştu orasını bilemem ama yanıt ortada, sahneler çok net.
Law tek kollu kalmış kaçar normaldirLuffy olmasa Law,Zoro,Barto,Cavendish gibi şahısların olduğu bi güruh kaçıyordu mesela.Tamam amiraller artık eski ağırlığında değil ama daha zamanları var tam bitmelerine.
Kid'i sevmem değil. Biraz şeylik var. Yeteneğini boşa harcıyor gibime geliyordu 2 yıl önce. Onun dışında bir sıkıntım yok Kidle. Daha devam eder o. En azından omurgası var adamın. Saygılar Kid :/Olabilirdi doğrusu2y öncesi Apoo dalma cesaretini gösterebilen sayılı karakterlerdendi. Hawkins desen yeteneği ile amiral saldırısını bir şekilde atlatmıştı. Kid desen, sen pek sevmesen de potansiyeli çok yüksek. Umarım Kaido hayvanı hayata küstürmemiştir
Kalkıp savaşabilir umarım.
Ee o hasta haliyle en güçlüyse ?O biraz sıkıntı işte. En tepe amiral yaşlı hasta bi yonkou ile anca eşleşebiliyor.
Kizaru o adaya duştu diyelim,her iddasına varım,Kizaru ölse(bence olmezde) bile yanında,en az ikisinide götürür,birinide kötürüm bırakır.Evet bakalım bekliyoruz. Ama Kidlerin adasına bir amiral atlasaydı ölürdü heralde![]()
Zoro birazda Luffy'den cesaret buldu. :/ Kendisini göremedik bile nedense Luffy gelene kadar.Law tek kollu kalmış kaçar normaldirZoro hiç kaçmadı yahu :/
İmkansız bence.Ee o hasta haliyle en güçlüyse ?
E tamam biri ölüyor biri hala sapa sağlam :/Kizaru o adaya duştu diyelim,her iddasına varım,Kizaru ölse(bence olmezde) bile yanında,en az ikisinide götürür,birinide kötürüm bırakır.
Kaido çizik bile almadı.
Kaptanını dinliyor işte uslu çocuk :/Zoro birazda Luffy'den cesaret buldu. :/ Kendisini göremedik bile nedense Luffy gelene kadar.![]()