Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Eski kafasına göre davranan Luffy gitmiş, ''kahraman'' Luffy gelmiş. Nasıl bir ciddiyet anlayışı bu? Önüne çıkan adadan prenses kurtarıyor. Kahraman olmak istemeyen adam şu anda Dressrosa'nın kahramanı olarak anılıyor.

Sen seriyi 5.hissinle mi takip ediyorsun? Nerede ciddiyet adam benim ailevi meselem diyip haber vermeden gitti nerede sordu yoksa ben mi görmedim? Zoro da zaten haber vermeden gittiği için kızıyordu Sanji'ye. Görmek istediğinizi görüp istemediğinizi görmeyip unutuyorsunuz.
Luffy şimdi de kafasına göre davranmıyor mu yani? :D

Eski kafasına göre davranan Luffy gitmiş, ''kahraman'' Luffy gelmiş. Nasıl bir ciddiyet anlayışı bu? Önüne çıkan adadan prenses kurtarıyor. Kahraman olmak istemeyen adam şu anda Dressrosa'nın kahramanı olarak anılıyor.

Sen seriyi 5.hissinle mi takip ediyorsun? Nerede ciddiyet adam benim ailevi meselem diyip haber vermeden gitti nerede sordu yoksa ben mi görmedim? Zoro da zaten haber vermeden gittiği için kızıyordu Sanji'ye. Görmek istediğinizi görüp istemediğinizi görmeyip unutuyorsunuz.
Alabastada da bu böyleydi.
Skypede de böyleydi.
Belamy altınları çaldığında da bu böyleydi.
2Y sonrası bunlara çok takmışsınız Luffy önceden de herkesi kurtarıyordu yani hiç bir fark yok.

Apoo hawkings kid cahilikten meydan okumaya kalktılar shanksa
shanks kaiydo'nun wb ye saldimasini engelleyip marinford da geliyo üsteli kisa bi süre de. shanks'in
wb den sonra en güçlü yonku oldugnu bilmedikleri icin aptal cehaleti
gösterdiler.

Davranmıyor. Eski Luffy hiç plan yapar mıydı? Planları bozan kişi olurdu genelde :D. Neyse BM arcında Luffy'den umutluyum BM'ye atarlanırsa çok güzel olur :D.
Bozmadı mı zaten. Planları bu arc neydi neler oldu? Law şaşırıp kalmadı mı? :D Ki canını sıkan bir durum olursa yine durmaz. Dressrosa arc'ta bile Luffy gitti arenaya girdi.:D O bakımdan yine kafasına eseni yapar. Neyse dediğin gibi bakalım bu arc ne edecek.:D

Ah adas ah kolay mi bu cocugun hali.Babasi bunlari terk edip gitmis,annesi bunun gozleri onunde hasta yataginda gun gectikce tukenmis,ölüp gitmis.Dof reyizinde yasadiklari temelde bununkine benzer o haliyle yanlis yola sapti ama bu cocuk hayata isyan edip karanliga gömülmedi.Kalbinden hasta olan sevdigi kizi neselendirmek icin surekli aptal gibi davranip yalanlar soyluyor.Neden?Sadece onu guldurebilmek icin.Luffy'nin yaninda abisi,dadan ve haydutlar,kasaba halki,dedesi varken,Zoro'nun hocasi,Sanji'nin Zef'i,Nami'ye icten ice sahip cikan ve seven tum ada halki,Chopper'in moruk doktoru varken bu cocugun elinden tutan biri oldu mu hic?Zor gunlerinde destek alabilecegi,kendisini sevdigini hissettigi biri oldu mu?Bunca seye ragmen gecmisinde en az zirlayan karakter usopp yani acikli oykusunde pekte aglamadigi icin usopp'un gecmisi hemen unutuluyor.Diger karakterlerin acikli flashbackleri akillardan hic cikmazken usoppun ki hatirlanmiyor bile...
Yahu biraz daha konuşursan Usopp fanı olacağım. Neyse artık Usopp için nefret beslemiyorum, inşallah babasını görünce öldürür deyim o zaman.

Luffy,eskiye nazaran ya daha ciddiyetsiz yada aynı bence hatta daha ciddi davranmasını,olgunlaşmasını gerektiren bazı olaylar yaşamasına rağmen,belki de kendine ve tayfasına olan inancından dolayıdır.

Bu arada Mihawk'ın unvanı en iyi kılıç ustası değil mi?Eğer en güçlü kılıç ustasıysa çok sakat bir durumla karşı karşıyayız.

Bildiğim ve gördüğüm şey hakkında yorum yapıyorum. Adamlar Shanks'ın gücünü nereden bilsinler? Cahil cesareti işte. Hawkins'in tahminlerinden ve ihtimallerinden yola çıkarak indirmeyi düşünüyorlardır. O sahneden sonra ne olduğunu biliyoruz. Biri ağzı burnu yer değiştirmiş hapiste uslu uslu oturuyor. Diğeri Kaido samaa diyerek biat ediyor. Kısaca Kaido yenmiş öyle yada böyle.

Önceki mesajımda ne düşünüyorsun demiştim?
Kaido'yu Kid, Hawkins, Apo ve tüm tayfaları karşısında gördük.

Sonra Apo'yu biat edereken ve Kid'i dayak yemiş olarak gördük.

Bilinenler bu kadar. Fazlası hayal gücü.

2Y sonrası daha ciddi tabi bunu görmediyseniz bir şey demeye gerek yok zaten.
2Y öncesi Zoro ve Sanji'nin kafasına göre iş yapıyorlardı şimdi Luffy'e soruyorlar en azından.
Yani az çok da olsa Kaptan ağırlığı gelmiş ne kadar bir şeyler söyleseniz de bu böyle.

Senin rüyalarına serinin gizli sayfaları geliyor heralde bizim göremediğimiz sayfaları görüyorsun :D
Zoro 2 defa H.Haki kullanmış he :D :hhh:
Valla ben göremedim o ciddiyeti ya :( Belki de ciddiyet anlayışlarımız farklı olabilir. Etrafta böğürerek dolaşması ve bana ciddi olduğu izlenimini vermiyor. Bir de abisini öldürenler hakkında konuşulduğunda hiç oralı olmaması falan... Ciddi diyorsan ciddidir tabi yine de :D

Yaaaa gül sen gül. Son gülen iyi güler ;)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık