Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Dof olayını aştım ben:D Dof geçti gitti önümüze bakalım ve önümüzde Dof'tan fersah fersah önde olan bir Kaido var. Ben Oz dövüşü gibi bir şey bekliyorum tahmin olarak. Son vuruşu da Luffy yapar çünkü esas çocuk. Yoksa fırsatçı sinsi şahıs demedim:p Baş karakter vuracak elbet. Başkasına vurdurmazlar tabiki de. Benim üzüntüm tüm zafer Luffy'e kalacak her zamanki gibi. Azıcık ötekilerde nemalansın zaferden çok mu :oops:
Luffy'ye kalacak tabii.Şu ana kadar Luffy Dof hariç kime yanında Law gibi bi güçle daldı?Ki Law'ın en güçlü saldırılarının etkiside en aza indirilmeye çalışıldı mangaka tarafından.(Tam olarak 0 hasara indirilmesede).

Bu yüzden Luffy'nin aslan payını alması normal Dof hariç vslerinde.Dof'a gelirsek bu konuda konuşmaya hakkı olan en çok kişi Law.Ama o da işi Luffy halletti diyor.Ha bunu derken Luffy tek başına aldı demek mi istiyor yoksa işin çoğunu o gördü mü demek istiyor bilemem ama Law bile aslan payının Luffy'ye ait olduğunu kabul ediyor.

Ya tamam dedigne katiliyorum ben teke tekte yener demiyorum zaten ama zarar verir yoksa kac kisi dalsalar kaido'yu yenemezler.
Zoro'nun göstermediği gücünü hesaba katarak katılıyorum. 3-4 kişi dalarlar işte Kaido'ya. Ancak bu savaş Marineford'dan daha büyük olacak. O yüzden sadece 3-4 novanın bir araya gelip Kaido'yu indirecekleri bir senaryo beklemiyorum.

Luffy'ye kalacak tabii.Şu ana kadar Luffy Dof hariç kime yanında Law gibi bi güçle daldı?Ki Law'ın en güçlü saldırılarının etkiside en aza indirilmeye çalışıldı mangaka tarafından.(Tam olarak 0 hasara indirilmesede).

Bu yüzden Luffy'nin aslan payını alması normal Dof hariç vslerinde.Dof'a gelirsek bu konuda konuşmaya hakkı olan en çok kişi Law.Ama o da işi Luffy halletti diyor.Ha bunu derken Luffy tek başına aldı demek mi istiyor yoksa işin çoğunu o gördü mü demek istiyor bilemem ama Law bile aslan payının Luffy'ye ait olduğunu kabul ediyor.
Benim dediğim BalıkAdam adasında herkes canını ortaya koyup dövüştü ama çocuklar hasırşapka takıyor, Dressrosa'da yine herkes dövüştü ama halk kahramanımız Luffy diye bağrıyor. Diğer Arc'larda da görüyorsun bunu. Adam zaten baş karakter ama sürekli bunu gözümüze sokmaları gerekmez ama Oda'nın her arc zorda olanlara Luffy bizi kurtar dedirtme fetişti var:p Hele o balık adam adasında yapmış olduğu tüm balıkadamlar ahalisinin "hasırşapka ortaya çık" diye tezahürat yapması falan:D

Benim dediğim BalıkAdam adasında herkes canını ortaya koyup dövüştü ama çocuklar hasırşapka takıyor, Dressrosa'da yine herkes dövüştü ama halk kahramanımız Luffy diye bağrıyor. Diğer Arc'larda da görüyorsun bunu. Adam zaten baş karakter ama sürekli bunu gözümüze sokmaları gerekmez ama Oda'nın her arc zorda olanlara Luffy bizi kurtar dedirtme fetişti var:p Hele o balık adam adasında yapmış olduğu tüm balıkadamlar ahalisinin "hasırşapka ortaya çık" diye tezahürat yapması falan:D
Dof arc daha kötüydü, Geri sayım yaptırdı birde :hhh:
Adam yeteneğini kaybediyor :artiz:

Çünkü en güçlüyü Luffy dövüyor.Ve kaptan yani Luffy.İnsanlar diğerlerinin yani Luffy hariç tayfanın orada bulunmasına neden olarak Luffy'yi görür.Ki bunda haklılarda.

Tekrar en güçlüyü Luffy'nin dövmesine gelirsek bence Luffy'nin tayfası arasındaki fark ile diğer kaptanlarının arasındaki fark aynı oranda değil.Bu fark Luffy'nin tayfada daha az.Şİmdi Dof'u,Croco'yu,Lucci'yi yenen Luffy varken millet niye bunların çok daha az güçlüsü olan kişileri yenen Zoro'ya yahut Sanji'ye kahraman olarak baksın.Durum şöyleki en güçlüyü yenmediğin sürece birini yenmen seni kahraman yapmıyor.Bunun için extra bişey yapman lazım.Mesela Usopp Sugar'ı bayılttı millet peşine takıldı,adamın heykelini diktiler :S

Çünkü en güçlüyü Luffy dövüyor.Ve kaptan yani Luffy.İnsanlar diğerlerinin yani Luffy hariç tayfanın orada bulunmasına neden olarak Luffy'yi görür.Ki bunda haklılarda.

Tekrar en güçlüyü Luffy'nin dövmesine gelirsek bence Luffy'nin tayfası arasındaki fark ile diğer kaptanlarının arasındaki fark aynı oranda değil.Bu fark Luffy'nin tayfada daha az.Şİmdi Dof'u,Croco'yu,Lucci'yi yenen Luffy varken millet niye bunların çok daha az güçlüsü olan kişileri yenen Zoro'ya yahut Sanji'ye kahraman olarak baksın.Durum şöyleki en güçlüyü yenmediğin sürece birini yenmen seni kahraman yapmıyor.Bunun için extra bişey yapman lazım.Mesela Usopp Sugar'ı bayılttı millet peşine takıldı,adamın heykelini diktiler :S
Sıkıntı Luffy'nin yenmesi değil sıkıntı illa tüm gözlerin aynı yere çevrilmesi örneğin Croc olayı biraz daha iyiydi ama o bile yerden çıktıktan sonra tüm kalabalığın ortasına düşüyor. Tüm arclerde bi izleyici kitlesi var ve bu bildiğin adamın fetişi galiba ne yapmak istiyorsa insan içinde yapmak istiyor :oleyo2:

Luffy tam halk kahramanı halk onu kahraman olarak gördükten sonra kahraman olmak istemiyorum falan hikaye.İki elin parmağını geçmeyecek ekiple kaç tane ada kurtardı adam babadan geliyor işte devrimci ruhu.

Sanji'nin şeytan meyvesi kitabını okuması hakkında ne düşünüyorsunuz yani ailesi'nin şeytan meyvesiyle falan bağlantısı çıkar mı ?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık