Pusuda bekliyor o, Biri Garp'a bişey desede fırlasam diyeBenim üzerimden mi basıyon? :S Söylerken bile ..:S

Senin damarın Dof'un Luffy'le yüzde kaçıyla savaştığıyla ilgili

Pusuda bekliyor o, Biri Garp'a bişey desede fırlasam diyeBenim üzerimden mi basıyon? :S Söylerken bile ..:S
Hahah iyi biliyon.Pusuda bekliyor o, Biri Garp'a bişey desede fırlasam diye
Senin damarın Dof'un Luffy'le yüzde kaçıyla savaştığıyla ilgili![]()
Ben gayet sakin cevap veriyorum lan, asıl çıldıran sensin. İyi ki WB eziktir muhabbetine girmedim. Kiralık katil salarsın peşimize@ch3rl0b11n ne kızacam la sanadamarını buldum basıyorum işte
@darkspeed bile senden daha sakin Garp mevzusunda.
@ch3rl0b11n ne kızacam la sanadamarını buldum basıyorum işte
@darkspeed bile senden daha sakin Garp mevzusunda.
%30Pusuda bekliyor o, Biri Garp'a bişey desede fırlasam diye
Pusuda bekliyor olsam Aydın'la her gün tartışırdık, adamın iki lafından biri Garp The Gavat.Pusuda bekliyor o, Biri Garp'a bişey desede fırlasam diye
Gözümden kaçmadı bugün HQ tartışması ayağına WB tayfasını eziklediğin ama @Alpamis cevap attıydı ben cevap atmadımBen gayet sakin cevap veriyorum lan, asıl çıldıran sensin. İyi ki WB eziktir muhabbetine girmedim. Kiralık katil salarsın peşimize![]()
Bırak ya kim olduğunu bilmesek yutturacan, sakinmiş
bu sitedeki en sakin fanın ben olduğuma iddiaya bile girerim![]()
Tartışmıyon sankiPusuda bekliyor olsam Aydın'la her gün tartışırdık, adamın iki lafından biri Garp The Gavat.![]()
Açmayın hiç bence. Yemek yiyeceğim şimdi.:SGözümden kaçmadı bugün HQ tartışması ayağın WB tayfasını eziklediğin ama @Alpamis cevap attıydı ben cevap atmadımSenin kadar heyecanlı değilim
Tartışmıyon sanki
@Millennium Wizard %30 çok değil mi yaadamın iç organları gitmiş sonucta
![]()
Cevap veremiyon diye susuyon o konuda, yeme bizi.Gözümden kaçmadı bugün HQ tartışması ayağın WB tayfasını eziklediğin ama @Alpamis cevap attıydı ben cevap atmadımSenin kadar heyecanlı değilim
Tartışmıyon sanki![]()
eskidendi o. Gençtik heyecanlıydık zorocuyduk. Şimdi büyüdük kaşarlandık başka başka yapımlar gördük.Gözümden kaçmadı bugün HQ tartışması ayağın WB tayfasını eziklediğin ama @Alpamis cevap attıydı ben cevap atmadımSenin kadar heyecanlı değilim
Tartışmıyon sanki
@Millennium Wizard %30 çok değil mi yaadamın iç organları gitmiş sonucta
![]()