Ben de 20 bölüm boyunca Sanji diyeyim çıkarsa tutturmuş olurum.Büyük ihtimal 800.bölümde gözükür.Bir onlar kaldı gözükmeyen iki yılın ardından.

Ben de 20 bölüm boyunca Sanji diyeyim çıkarsa tutturmuş olurum.Büyük ihtimal 800.bölümde gözükür.Bir onlar kaldı gözükmeyen iki yılın ardından.
Magellan, yoldan geçerken tekliyor onuda söyleyeydin.Seride kaçan 1 tane Yonkou göster? Teachi takan yok gibi gözüküyor. Shanks yeni KK adayı bekliyor onun dışında etliye sütlüye pek karışmıyor, Linlin'in tek derdi yemek, Kaidoda kendini öldürmeye yer arıyor. Hiç biri KK lık ile ilgileniyor gibi gözükmüyor. Ama hiç biri daha geri adım atmadı. Teach Yonkouların yüz karası bu açıdan. Birde sözde meyve avcılığı yapıyor ama en iyi meyvelerden biri ayağına gelmişken tayfasıyla beraber 1 amiralden kaçıyor herif. Söyliyebileceğim tek şey yazık.
Sanji'yi görmeye az kaldı. Yakında buluşurlar.Ben de 20 bölüm boyunca Sanji diyeyim çıkarsa tutturmuş olurum.![]()
Tayfaya gelmeliydi. Ayrıca gücünün kaynağını cidden merak ettiğim bir adam.Şu adamdaki asalet çok az kişide var ya. Bacağını geri alsada eski günlerine dönse. Bu varken bir daha yaklaşan olmaz Dressrosaya zaten.
![]()
Kurgu gereği: Baş karakterin sırf serinin ilerleyişi daha heyecanlı olsun diye, seyirciyi gaza getircem diye kendinden daha güçlü adamları dövmesidir. Croco, Enel, Lucci gibi gibi. Dayak yediği halde, her seferinde (azim,kararlılık bahanesi altında) kendinden daha güçlü adamı dövmesidir.Abi tamam Akainu'yu seviyorsun tamamda kurgu gereği ne?
Tayfa için fazla olgun bir karakter. Diğer bütün tayfa üyelerinin aksine troll denebilecek bir kişilik özelliğide yok. Komutanlık yakışıyor hem kalsın böyle şanı yürüsün.Tayfaya gelmeliydi. Ayrıca gücünün kaynağını cidden merak ettiğim bir adam.
İşte bir tane de aklı başında biri lazım. Yaş sıkıntı değil, Brook 90 yaşında.Tayfa için fazla olgun bir karakter. Diğer bütün tayfa üyelerinin aksine troll denebilecek bir kişilik özelliğide yok. Komutanlık yakışıyor hem kalsın böyle şanı yürüsün.
Dediğin gibi Kyros'da iyi olurdu. Ama şuan için hiç umut yok gibi.İşte bir tane de aklı başında biri lazım. Yaş sıkıntı değil, Brook 90 yaşında.
Yok, gelmez artık. Keşke gitmeden adama bir bacak ayarlasalardı.Dediğin gibi Kyros'da iyi olurdu. Ama şuan için hiç umut yok gibi.
Hahaha yine harika bir tespit.Sanji'yi görmeye az kaldı. Yakında buluşurlar.