JamesLogan
Harbiden Law'un tayfa ne kadar boş gelse hoş olurdu.Violet değil Law gelsin tayfaya.![]()

Harbiden Law'un tayfa ne kadar boş gelse hoş olurdu.Violet değil Law gelsin tayfaya.![]()
Bakalım Luffy tayfamın bir parçası olacak dedi.Harbiden Law'un tayfa ne kadar boş gelse hoş olurdu.![]()
Law tayfaya gelirse Luffy ile denk diyecekler diye korkuyorsun değil mi? İtiraf et. Bırakın Law gelsin, Luffy şöyle bir bakış attığında Law ile Zoro'ya onlarda ortalığı kasıp kavursa ne güzel olur. Luffy ise çöplerle uğraşmayıp yavaş adımlarla bossa doğru yürüse, birazcık hayal et sadce.Violet değil Law gelsin tayfaya.![]()
Tayfa zaten hep erkek.Violet gelsin danscımız yok zaten.Gözcümüz ise Zoro.Artık ilerleme kaydetmeliyiz.Oda Kraliçe Matriarch'ı unutmaz.Gerçek kraliçe ortaya çıkar Doffy'nin adamı Violet tayfaya gelir diye düşünüyorum.Violet değil Law gelsin tayfaya.![]()
Başka hangi tayfada bu kadar kız var?Bundan sonra tayfaya gelecekse çirkin biri gelsin isterim.Sanji'ye aşık olsun Sanji -kyun diye peşinde dolaşsın kıvırcık kaş kaçsın.Tayfa zaten hep erkek.Violet gelsin danscımız yok zaten.Gözcümüz ise Zoro.Artık ilerleme kaydetmeliyiz.Oda Kraliçe Matriarch'ı unutmaz.Gerçek kraliçe ortaya çıkar Doffy'nin adamı Violet tayfaya gelir diye düşünüyorum.
Anlayamadım ? Ne alaka var nasıl kurdun böyle bir alaka anlamadım.:S Bu arada zaten denk değiller.Law tayfaya gelirse Luffy ile denk diyecekler diye korkuyorsun değil mi? İtiraf et. Bırakın Law gelsin, Luffy şöyle bir bakış attığında Law ile Zoro'ya onlarda ortalığı kasıp kavursa ne güzel olur. Luffy ise çöplerle uğraşmayıp yavaş adımlarla bossa doğru yürüse, birazcık hayal et sadce.
Neyi anlamadın. Denk değiller zaten. Ben kinaye yapmıştım. Law tayfaya karizma katar demek istedim.Anlayamadım ? Ne alaka var nasıl kurdun böyle bir alaka anlamadım.:S Bu arada zaten denk değiller.
Neyse de ben Law'ın gelmesini arc'ın başından beri istiyordum.Neyi anlamadın. Denk değiller zaten. Ben kinaye yapmıştım. Law tayfaya karizma katar demek istedim.