Tamam bende handikapa değinmezlerse Lufy'nin hakkını vereceğim. Tek başına da yenermiş diyeceğim.Tamam eğer handikapa dair bir ibare geçerse ben de bunu kabul edeceğim.![]()
Tamam bende handikapa değinmezlerse Lufy'nin hakkını vereceğim. Tek başına da yenermiş diyeceğim.Tamam eğer handikapa dair bir ibare geçerse ben de bunu kabul edeceğim.![]()
İyi o zaman.Tamam bende handikapa değinmezlerse Lufy'nin hakkını vereceğim. Tek başına da yenermiş diyeceğim.
tabi ki , öyle bir şey olsun Lufy ' nin askerleriyiz diye dolaşacağım.İyi o zaman.Anlaştık di mi ?
Hahaha .tabi ki , öyle bir şey olsun Lufy ' nin askerleriyiz diye dolaşacağım.2 numaralı müridi olacağım.
1. sensin nasıl olsa.
Bu arada %30 falan muhabettleri dönmüş handikap için. Ben dofun lawla olan kapışmasından dolayı handikapı var diyorum oransız.Değinirseler kabul edeceğim ben sözüm orda.![]()
Bakacağız artık. Ben şu an için kabul etmiyorum.Bu arada %30 falan muhabettleri dönmüş handikap için. Ben dofun lawla olan kapışmasından dolayı handikapı var diyorum oransız.
Senin kabul etmemen Law'ın ölümcül saldırılarla handikapa soktuğu gerçeğini değiştirmez ki.Bakacağız artık. Ben şu an için kabul etmiyorum.![]()