Yonkou yemez daa.Hadi amiral belkide.La o teknik ultimate işte kime yapsa öldürecek bir teknik iç organlarını koruyamazsın. Amiaral yonkou fark etmez ucu ölüm. Ne diyelim o zaman Law > yonkou mu?
Yonkou yemez daa.Hadi amiral belkide.La o teknik ultimate işte kime yapsa öldürecek bir teknik iç organlarını koruyamazsın. Amiaral yonkou fark etmez ucu ölüm. Ne diyelim o zaman Law > yonkou mu?
Sen hala anlatıyormusunLa o teknik ultimate işte kime yapsa öldürecek bir teknik iç organlarını koruyamazsın. Amiaral yonkou fark etmez ucu ölüm. Ne diyelim o zaman Law > yonkou mu?
Mangadan cevap ver. Öyle laf anlatıyor musun deyip de geri çekilme. Mantıklı bir şekilde mangadan bir ibare bir şey gösterin. Biz he diyelim.Sen hala anlatıyormusun
Luffy fanları çıtayı çok yükselttiler![]()
Evet Luffy Akainudan kol alır falan demeye başladık.Sen hala anlatıyormusun
Luffy fanları çıtayı çok yükselttiler![]()
Hadi o zaman bırakalım mangayı Law ' ın söylediğini senin çıkarımlarını kabul edelim. WB sadece iradesi ile biraz daha savaştı yarım kafayla yaşayacak hali yoktu herhalde. Law ne diyor içten savunma yok daha ne deyim . Bana demiştin ya hani Dofy ' i savunmak için mangada dediğini kabul etmiyorsun diye. Şimdi sen de aynı durumdasın kabul et.O tekniğkten çok daha ağır teknik gördük biz. Luffy'nin son vuruşu daha ağır bir teknik. Bu arada Mangaka ordan bir ışık yaktı. Law'a dedirtiyor ki tekniğim kesinlikle işe yarayacak. Çünkü içten bir savunma yok. Ama sonrasında Dof'un intihar saldırın için sağolasın diyerek alaycı bir şekilde üslubu Dof'un az çok ne kadar etkilendiğinin göstergesi.
Ama g4'ten sonra ki ruh halini hatırlatmama gerek yok. Dof'a demek çok koydu ki o kadar sinirleniyor. :S
Ve bu arada Yonkou olan WB böğrüne kafasına magma yedi. Ve bununla birlikte bile Teach'i alabiliyordu. Ki dediğimiz adamdan haki savunmasına dair bir şey de görmedik. Law bir Yonkou karşısında olan şansı için % 30 gibi bir rakam söylüyor.
Ama sana göre Law'ın o tekniği bir Yonkou veya Amirali öldürebilecek güçte. Law çok büyük bir hesap yanlışlığı yapmış o zaman.
Law o teknikten kurtuluş yok diyor. Ama Dof'u ayakta görünce adamın dünyası yıkılıyor. Bu yanıldığının bir göstergesi değil mi ? Bir abes durum göremedim anlattığım mevzu da ?Hadi o zaman bırakalım mangayı Law ' ın söylediğini senin çıkarımlarını kabul edelim. WB sadece iradesi ile biraz daha savaştı yarım kafayla yaşayacak hali yoktu herhalde. Law ne diyor içten savunma yok daha ne deyim . Bana demiştin ya hani Dofy ' i savunmak için mangada dediğini kabul etmiyorsun diye. Şimdi sen de aynı durumdasın kabul et.
Abi çamur atmaktan başka bişey değil senin şu yaptığın.Resmen önce sen de Marco'yu şöyle yüceltiyorsun dedin sonra ha pardon iftira atmışım deyip utanmadan başka soru sormuşsun.Ayrıca evet bi dof herkese tek atar demediğin kaldı.Hayır oyunu kime verdin beni bağlamaz ama. Forumda 100 tane Zoro ' yu uçuran adam 100 tane Mihawk' ı veya başka kişiyi uçuranlar var. Onlara bir şey demeyip , bana gelip sanki Dofy one piece evrenine tek atar dermişim gibi bir algı yapıyorsun.
Bu çok mu yanlış bir laf o zaman sen boşuna forumda takılıyorsun. Bu sözün 10 kat ağırları kimler için söyleniyor. Onları da gör. Tabi karşında 40 kişi olur o zaman, tek Dofy savunanlara yürüme.Evet Luffy Akainudan kol alır falan demeye başladık.
@AlpamisAbi çamur atmaktan başka bişey değil senin şu yaptığın.Resmen önce sen de Marco'yu şöyle yüceltiyorsun dedin sonra ha pardon iftira atmışım deyip utanmadan başka soru sormuşsun.Ayrıca evet bi dof herkese tek atar demediğin kaldı.