Ben ona hiç bir zaman laf etmedim zaten. 2. rolleri dahil edersen Sanji baya baya vasıflı bir eleman.Tayfanın beyni Sanji öyle demeyin.Zoro gibi tek yönlü değil yemek filanda yapıyor
Ben ona hiç bir zaman laf etmedim zaten. 2. rolleri dahil edersen Sanji baya baya vasıflı bir eleman.Tayfanın beyni Sanji öyle demeyin.Zoro gibi tek yönlü değil yemek filanda yapıyor
Luffy %30 alıyor, Law %70. Law=2Luffy+x. :SDof %30 da imiş, Law Doftan %70 almış. Luffy zar zor kalan %30 u aldı. Law = 2x Luffy. Law kk olucak dağılın.
Herhalde Lufy ' nin g4'ün yetemeyeceğini ve biteceğini başkalarının kucağında kaçacağını falan hepsini gördü. Film gibi izliyor galiba.Biz fujiyi küçük görüyoruzda adam belki Enel gibi geleceği görüyor.
Hatırlatırım enel zamanında finalde 5 kişi kalacak demişti.
Zoro - Robin - Wiper - Ganfal + Enel [ tabi Yılanın yuttuğu Luffy hariç ]
Büyük ihtimal Luffy'nin yeneceğini önceden görmüştü kimsenin ölmeyeceğini felan bu yüzden karışmamış olabilir.
Yada bildiğin noob'un önde gideni mevyede zaten Kılıçtadır eziğin tekidir![]()
Hmm.Fikrim değişti zaten. Gücüne laf etmicem artık. Visums ikna etti beni :/ Ama hala soytarı Sanji :/
Yuvarlayarak yazdık işte niye trollüyon ki? 2.333333333333 mü yazaydım :/Luffy %30 alıyor, Law %70. Law=2Luffy+x. :S
Law %5-10 larına getirdi. Dofy ilk yardımla %30 lara ancak çıktı işte.:SLuffy %30 alıyor, Law %70. Law=2Luffy+x. :S
Math. :SYuvarlayarak yazdık işte niye trollüyon ki? 2.333333333333 mü yazaydım :/
PuhahahLaw %5-10 larına getirdi. Dofy ilk yardımla %30 lara ancak çıktı işte.:S
matematikte iyi degilim amaDof %30 da imiş, Law Doftan %70 almış. Luffy zar zor kalan %30 u aldı. Law = 2x Luffy. Law kk olucak dağılın.