Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte Doflamingo'nunda sizin bahsettiğiniz gibi bir handikapı yok. Size göre yorumlamayalım manga sayfalarını . Kaç bölüm üst üste karşılaştı Dof-Luffy ? Hepsinde Dof bu bitik halinle ,ayakta duramıyorsun felan demedi mi ? Eee bu da handikap o zaman. Kim ne saldırı aldığı önemi yok . Sonuçta tam güç çıkmadılar ikiside değil mi ? Ayrıca önemli olan o değil . Dof gamma knife yesin yemesin önemli değil lafımız sözü edilen % bilmem kaç gücünde laflarınadır. Adamın öyle bir durumu yok daha bu hafta birbirlerine zaten tam güçte olmadıklarını söylediler. Ama organsız dövüşüyormuş gibi de davranmayın Doflamingo'ya . Güçten düşmüş olabilir ama ölü hali ile vs atmıyor adam. Organları yerinde ve herhangi bir eksikliğini çektiği sahne yok. Olsa bende söylerim. Wb gibi yarasını belli ettide haberimiz mi yok ? Organları yok diye kan kusa kusa bi hal mi oldu ? Yok öyle sahneler o yüzden organsızmış gibi davranmayın şu adama başka birşey dediğimiz yok :) Sözüm herkese :D Zaten Doflamingo organsız savaşıyor diye düşünenler sanırım Dof>WB diyorlar . Sonuçta adamın tüm organları yok değil mi :)

Ki diğer bir mesele Doflamingo'yu artık savunmak bile abes. G4 Luffy ye tek bir zarar veremedi ,gözüyle takip edemeyecek derecede K.Hakisi düşük ve hızı yetersiz kalıyor.İsterse %200 artışında vücut direnci olsun, Luffy 2 tane King Kong Gun çaksa zaten hayata küstürecek. King Kong gun ile Luffy ne yaptı bu bölümde ? Gök İblisi lakaplı Doflamingo'yu göklerde karşıladı. Spider Web defansının arasından 16 Sacred bullets of assasins god thread adındaki tekniğini gönderdi. Luffy King Kong Gun ile hem onun gelen tekniğini+spider web defansını+kalan fiziksel dayanıklılığına beraber vurdu. Yeri yardı herif :D Doflamingo'nun ne yazık ki bu saldırıları atlatacak tekniği yok ,gösterilmedi dostlar . Elden bir şey gelmez :(
Adam dikişle tutturmuş organı gidiyor, organları dikişli kişilerin öyle dövüşlerden ve ağır kaldırmaktan sakınmaları gerek :p birde yeni baştan organ yaratmıyor yaaa, hasarlı organı tutturuyor.

Ayrıca doflamingo, luffy G2 ve G3 modunda ikende bir şey yapmadı, boyuna konuşuyor, gamma knife vuruşunuda bu yüzden yedi, yakalamışın her ikisi içinde fırsatları. Halbuki G4'e geçemeden pert etsene adamı, senaryo işte akıyor gidiyor. :artiz:

Adam dikişle tutturmuş organı gidiyor, organları dikişli kişilerin öyle dövüşlerden ve ağır kaldırmaktan sakınmaları gerek :p birde yeni baştan organ yaratmıyor yaaa, hasarlı organı tutturuyor.

Ayrıca doflamingo, luffy G2 ve G3 modunda ikende bir şey yapmadı, boyuna konuşuyor, gamma knife vuruşunuda bu yüzden yedi, yakalamışın her ikisi içinde fırsatları. Halbuki G4'e geçemeden pert etsene adamı, senaryo işte akıyor gidiyor. :artiz:
Yeni baştan organ yaratmıyor ama anında müdahale yaptığı için büyük bir hasar almaktan kurtarıyor kendini Orada bir kaç darbe alıp sonra onarmaya başlasaydı işi pertti. Orada darbeyi alıyor ve Law tekniği açıklıyor ,açıklamayıp bir kaç darbe indirseler Dof burayı bile göremezdi. Herşey senaryo işte akıyor gidiyor yapıcak birşey yok :D Yoksa aman aman kötü bir duruma düşmedi bu herif işte Oda'nın çizimine göre. Her bölüm birbirlerine kötü durumlarını söyleterek olsun, Dof'u dimdik çizerek olsun bunu bize anlattı. Gönül isterdi ki kan kussaydı bu hale gelmeseydi Dof , Adamı yerin dibine soktu :D

Avatardan anlayan online gardaşlarım son bölümün renkli kapağındaki Sanji'yi bana avatar yapacak yardımsever üye yok mudur

Lan olum sıkıntılı mısın sen :D Adam kendisi demiş Zoro hakkında kötü konuşmayın diye.
Biraz şu Sanji'ye gömeyim havasından sıyrıl da bir aç Dressrosada ilk gemiye yardıma kim gidiyordu ona bak.Zoro yardıma gidecekken bir bakıyoruz Tvye dalmış sonrada 790 bölümdür birbirinin lafını dinlemeyen adam laf dinliyor.Oda'nın ne yaptığı bariz ortada yani.
En iyisi burdan devam edelim :D
Zoro gitse ne olcaktı lan :/ Adam uçamıyor ki gemiye nasıl gitçek? Zoroyu kayırdığını kabul etsek bile bunun Sanji ile ne alakası var ki? :/
Hem Sanjiyi ben sadece güç ve şu düştüğü malca hallerinde gömüyorum. Başka bir şeyde gömmüyorum :/ Adam gibi dövüşeydide gömmeyeydik. Nerde 2 yıl öncesinin Sanjisi nerde şimdiki Sanji? Battıkça batıyor herif. Millet ne savaşlara giriyor Sanji anca dayak yesin. Tayfada 3. güçlü konumunda olan adam tayfanın geri kalanı ile aynı statüye düştü. Hani Zoro Luffy savaşsın, geriye noob birileri kalırsa biz dövüşürüz. Birde kafa çalıştıyorlar işte. Sen diyebiliyor musun 2 yıldan sonra Sanji akıyor diye? :artiz:

En iyisi burdan devam edelim :D
Zoro gitse ne olcaktı lan :/ Adam uçamıyor ki gemiye nasıl gitçek? Zoroyu kayırdığını kabul etsek bile bunun Sanji ile ne alakası var ki? :/
Hem Sanjiyi ben sadece güç ve şu düştüğü malca hallerinde gömüyorum. Başka bir şeyde gömmüyorum :/ Adam gibi dövüşeydide gömmeyeydik. Nerde 2 yıl öncesinin Sanjisi nerde şimdiki Sanji? Battıkça batıyor herif. Millet ne savaşlara giriyor Sanji anca dayak yesin. Tayfada 3. güçlü konumunda olan adam tayfanın geri kalanı ile aynı statüye düştü. Hani Zoro Luffy savaşsın, geriye noob birileri kalırsa biz dövüşürüz. Birde kafa çalıştıyorlar işte. Sen diyebiliyor musun 2 yıldan sonra Sanji akıyor diye? :artiz:
20 bölüme Sanji reis akacaktır . Kurgu gereği bazen karakterlerin gücünü göstermiyor ve nedense hep Sanji yi eziyor.Ama arkasındayız reisin gelsin de bi okama kenpo yapsın :D

Saldırı yapmasına gerek yok. Tüm şehir halkının hayatı tehlikede ve kafesin durdurulması veya mümkünse yok edilmesl gerekiyor. Herkes olaya müdahil oluyor lakin bırak kafesi kırmayı durduramıyorlar bile. Kafesi kırabilme ihtimali varken durdurmaya çalışmazsın zaten. Kafesi kıramıyorsan durdurmaya oynarsın. Yoksa Luffynin dövüşü ile kafesin imha edilmesi farklı mevzular. Eğer Fuji kafesi kırsa veya durdurabilse kendi kendine oynadığı kumara ihanet etmiş olmayacaktı. Bildiğin gücü yetmedi işte başarısız oldu.
Dofy handikaplar da belki %30 da. Biz böyle söyleyince, nerede kan kustu, nerede lanet olsun Law senin yüzünden hareket edemiyorum dedi gibi vb laf söylemi oldu deniyor.
Fuji kafesi ittirmeye çalışıp onu bile beceremeyince kurgu oluyor.
Sonra Dofy > Fuji denilince herkes ayağa kalkıyor.

Dofy handikaplar da belki %30 da. Biz böyle söyleyince, nerede kan kustu, nerede lanet olsun Law senin yüzünden hareket edemiyorum dedi gibi vb laf söylemi oldu deniyor.
Fuji kafesi ittirmeye çalışıp onu bile beceremeyince kurgu oluyor.
Sonra Dofy > Fuji denilince herkes ayağa kalkıyor.
Arkadaşım kafesi bir ton adam ittiriyor ve beceremiyor ama Luffy tek başına bu adamı dövmedi mi bu son bölüm de ? Tüm adamların gücü bir Dof etmiyor mu o kafesi ittirenlerin ? Kurgu işte görmek bu kadar mı zor. 10 dan geriye sayıcak,zaman az olucak ki Luffy G4 açsın. Tek bir saldırıda bitireceğim dedi son bölümde Dof '' Ben sana göstereyim tek bir saldırı da bitirmeyi '' dedi ve en güçlü saldırısını göndermesine rağmen sümsüğü yedi daha neyini savunuyorsun anlamadım :D

Doflamingo tam güç savaşmıyor olabilir ama organsız savaşıyor muamelesi yapıyorsunuz adama. Bu herifin tam gücü WB seviyesinde bir güç mü o zaman ? WB ki dünyanın en güçlü adamı hastalığından kan kusuyorken, Doflamingo organları gitti ya hani neden kusmuyor denilir tabiki. Law'ın o saldırısından sonra herhangi bir tekleme veya yere kapaklanma olmadı . Luffy hep bayılttı bu adamı. Her seferinde de ikisi de karşılıklı olarak birbirlerinin kötü durumunu yüzlerine vurdu zaten ama abartmayın şu kadar da :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık