Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde King Punch ile yonkou deviriyolardı. O Elizebalio mudur nedir krallığına gidince övündüğü yumruğun ezikliği üzerine biraz düşünsün. Kaido nasıl bir hayvan oğlu hayvan çıkıcak iyice merak etmeye başladım.

Birde King Punch ile yonkou deviriyolardı. O Elizebalio mudur nedir krallığına gidince övündüğü yumruğun ezikliği üzerine biraz düşünsün. Kaido nasıl bir hayvan oğlu hayvan çıkıcak iyice merak etmeye başladım.
Luffy niye " Hiç böyle bir şey görmemiştim! " dedi ki acaba? :S Yalnız o yumruk ezik değil.O kadar mesafeden yumruğunun şokuyla koca Pica'yı dağıtmak büyük bir iş.Bir ara Datte'yle tartışmıştım bunu.O şok dalgaları teknikten değil de yumruğun gücünden geliyorsa çarşı pazar karışır. :/

Luffy niye " Hiç böyle bir şey görmemiştim! " dedi ki acaba? :S Yalnız o yumruk ezik değil.O kadar mesafeden yumruğunun şokuyla koca Pica'yı dağıtmak büyük bir iş.Bir ara Datte'yle tartışmıştım bunu.O şok dalgaları teknikten değil de yumruğun gücünden geliyorsa çarşı pazar karışır. :/
Şok dalgası lan o :/

Bir de tam hazır değilken dağıttı sanırım.

Pratikliğini tartışmıyoruz ama burada.1 saat de olsa 5 saat de olsa adam eninde sonunda ortaya bir güç çıkarıyor.
Baya güçlü bir yumruk olduğu aşikar ama yonkou indirir mi? Bence imkansız. Onun attığı yumruğa eş değer ki bence çok daha güçlüydü kaç yumruk attı Luffy g4'te. Luffy o formda Pica'ya vursa olduğu gibi orta çıkardı muhtemelen. Hatta son vuruşunda kayanın içinde saklansa bile tek atabilirdi. Zoro da gitti Pica'yı 2'ye böldü. Bu saldırılar da yonkoulara yetmez. O yüzden gaz vermek için yapılan bir yorum bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık