Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim bir düşüncem vardı. Luffy'nin eli lastik ve yumuşak olduğu için, normal bir insan kadar güçlü vurması için normal bir yumrukta diğer insanlardan daha fazla güç uygulaması lazım. Tabi böyle yaratıldı mı bilemiyoruz :/
Sadece şu dediğinle fizik olarak ciddi bir seviyede olmalı. Tabi Oda böyle mi tasarladı bilinmez.
Ace ve Sabo ile aynı ormana atıldı, aynı tehlikelerden geçti ama meyvesini kontrol etmesi çok zamanını aldı. Bu da senin dediğini destekler nitelikte bence.

Ben tayfası önemsiz demedim. Ama kaptan ile tayfa arasında ciddi fark var dedim.

Katıldım bu konuda sana :(
Tayfa ile kaptan arasında fark var zaten. Bunu inkar etmedim ki ama bizim tayfada bu diğer tayfalara oranla daha az.
Ufff, bugün kaçıncı ya. :(
Kullandı orada, arenaya girişte yıktığı elemanı da meyvesiyle yıktı. Luffy meyvesiz çok güçsüz. Zaten çocukken hayvan gibi şey yapmadı Garp bunu. Doğdu meyve yeni ve fiziksel gücü sıfır.
Doruki normal insanda 9 Luffy'de 8.39. :S
Luffy meyvesiyle öğreniyor neredeyse dövüşmeyi. Zaten meyveyi yediğinde 7 yaşında falan.

Deneyimi kabul ettim. Deneyim sayesinde Luffy g2 ve g3 çıkardı ama bu Luffy fiziksel olarak eskiden olduğundan çok farklı bir durumda demek değil. Aktif olarak en çok gelişen tayfa üyesi Zoro. Demek ki başladığında en güçsüz oymuş :(
Nereye bağlayacağını çok merak ediyordum. En sonunda Zoro'ya bağladın. Evet Zoro başladığında çöptü hatta Usopp bile ondan güçlüydü ama çok çalıştığından onları geçti.

Tayfa ile kaptan arasında fark var zaten. Bunu inkar etmedim ki ama bizim tayfada bu diğer tayfalara oranla daha az.

Luffy meyvesiyle öğreniyor neredeyse dövüşmeyi. Zaten meyveyi yediğinde 7 yaşında falan.
Neden diğer taygalara oranla daha az? Pls mantıklı bir açıklama, nolur? :S
Bir önceki mesajıma bakabilirsin dövüşmeyi öğrenmesiyle ilgili fikrim için.

Nereye bağlayacağını çok merak ediyordum. En sonunda Zoro'ya bağladın. Evet Zoro başladığında çöptü hatta Usopp bile ondan güçlüydü ama çok çalıştığından onları geçti.
Almıyor kafa sanırım haklı olduğum yerleri geyik yaptığım yere kaydırıp inkara geçiyorsun. O da olmuyorsa önceden kafana takılan yeri tekrar gündeme getiriyorsun. Zagretten betermişsin.

Deneyimi kabul ettim. Deneyim sayesinde Luffy g2 ve g3 çıkardı ama bu Luffy fiziksel olarak eskiden olduğundan çok farklı bir durumda demek değil. Aktif olarak en çok gelişen tayfa üyesi Zoro. Demek ki başladığında en güçsüz oymuş :(
Bunu ben de savundum.
Sanji gemide yemek yapıyor, Luffy de yaptıklarını yiyor. Zoro vücut çalışıyor güçsüzüm diyip. Sonuç olarak Luffy daha güçlü Sanji ise denk güçte rakipleri yeniyor Zoro'ya kıyasla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık