Yoru ondaydı Mihawk'a kaybetti sonra. 
Yada muazzam bir b.haki ile koka yaparak tek bir çizik bile almıyordu bence.
Yada muazzam bir b.haki ile koka yaparak tek bir çizik bile almıyordu bence.
Bronz Luffy olsun.Altın, gümüş, bronze muhabbetidir. Altın Roger, Gümüş Rayleigh, Bronz ... gibi.
Olmaz.Bronz Luffy olsun.
Busoshoku: Koka (武装色 硬化 Busō-shoku: Kōka?, Color of Armaments: Hardening): This technique somehow uses Busoshoku Haki to harden the body (or parts of it) and objects which the user is holding.Luffy g3 yaparken birşey diyordu ama o koka olarak demiyordu sanırım kohkak gibi birşey diyordu?
Neden ?Olmaz.
Luffy yeni altın olur ancak bronz ne.Neden ?
Anladım da animede veya mangada sadece koka olarak geçtiği bir yer var mıydı hatırlayamadım o yüzden sordum. Bildiğim kadarıyla hep Busoshoku Haki olarak geçiyordu.Busoshoku: Koka (武装色 硬化 Busō-shoku: Kōka?, Color of Armaments: Hardening): This technique somehow uses Busoshoku Haki to harden the body (or parts of it) and objects which the user is holding.
http://onepiece.wikia.com/wiki/Haki/Busoshoku_Haki
Bir çok kez ''armament'' şeklinde de geçti.Anladım da animede veya mangada sadece koka olarak geçtiği bir yer var mıydı hatırlayamadım o yüzden sordum. Bildiğim kadarıyla hep Busoshoku Haki olarak geçiyordu.
Busoshoku: Koka animede bir çok yerde biz de kısaltma olarak koka diyoruz işte.Anladım da animede veya mangada sadece koka olarak geçtiği bir yer var mıydı hatırlayamadım o yüzden sordum. Bildiğim kadarıyla hep Busoshoku Haki olarak geçiyordu.