Sugoi doğum günün geçtiğine göre dikkat et kendine kanımca.Bence reis sigarasını yakamadan elektriği yer, Enel vs Sanjiye döner![]()

Sugoi doğum günün geçtiğine göre dikkat et kendine kanımca.Bence reis sigarasını yakamadan elektriği yer, Enel vs Sanjiye döner![]()
Teori :/Kaynak?
Geçmedi ki, 5 saat 50 dakika daha dokunulmazım :/Sugoi doğum günün geçtiğine göre dikkat et kendine kanımca.
![]()
Elektrikten ölen mi olmuş. Bizim dünya ile kıyaslamayın :/Bakkaldan sigara alır, abi sigaranı aldım der en fazla. :S
Doffy o elektrikle hayatının film şeridi gibi gözlerinin önünden geçmesini izlerken Sanji gelir Killua'nın aldığı sigarasını yakar.![]()
Hmm peki devam edebilirsin şimdilik.Geçmedi ki, 5 saat 50 dakika daha dokunulmazım :/
Elektrikle öldürmüyoruz ki kimseyi, etkisiz hale gelince altıpatlar devreye girecek.Elektrikten ölen mi olmuş. Bizim dünya ile kıyaslamayın :/
Doffy ' kürkünü bile geçemez.
Olabilir tuttum , tek gözle bu ezik adamların eğitimiyle bu sevy. gelmiş. 2 gözlü sağlam birinin eğittiği Doflamingo yonkou üstü olurmuş.:/Teori :/
Korsan simgesinde sol gözünde çizik bir bayrak var. Flaşbekte binaya asılmış ve gözleri kapalı kanlar içinde.
Kabusdan uyandığında sağ gözü gösteriliyor. Sol gözü ise geçmişi hatırlıyor gözlüklü bir biçimde.
![]()
Ayrıca , kardeşinin sağ gözünde dövme var. Mingoya bir gönderme gibi
Gözlüğü takmasının sebebi o yara izi olabilir. Görmeye dayanamıyordur.
Kenbonshoku kasaymış, kör müymüş? :SOlabilir tuttum , tek gözle bu ezik adamların eğitimiyle bu sevy. gelmiş. 2 gözlü sağlam birinin eğittiği Doflamingo yonkou üstü olurmuş.:/
O ezik dediğin adamlar o meyveyi verdi Dof'a.Olabilir tuttum , tek gözle bu ezik adamların eğitimiyle bu sevy. gelmiş. 2 gözlü sağlam birinin eğittiği Doflamingo yonkou üstü olurmuş.:/
Dof'a yemesi için verilen meyveden bahsediyorum. Trebol verdi di mi ?Kimlere verdi meyveyi?![]()