Z dışında hiçbir filmini sevmemiştim.Biraz da Strong World idare ederdi ama gerisi çöptü bence. :/filmler güzel oluyor. Sorun olmaz yani toeinin yapması. Tabii eski filmleri de mi toei yaptıydı.
Z dışında hiçbir filmini sevmemiştim.Biraz da Strong World idare ederdi ama gerisi çöptü bence. :/filmler güzel oluyor. Sorun olmaz yani toeinin yapması. Tabii eski filmleri de mi toei yaptıydı.
3d2y dan çok ümitliydim aslında ama o da pek iyi değildi. Filmleri çok başarılı olmuyor one piecein.Z dışında hiçbir filmini sevmemiştim.Biraz da Strong World idare ederdi ama gerisi çöptü bence. :/
Devrimciler artı Kutsal Ejder ailelerinde çok güçlü karakterler görücez.Açıkçası istemem. Bütün kilit adamlar çıkmasın devrimci. En azından böyle seriye yön verecek bi karakter. Dragon sende, Sabo sende birde üstüne zekanın dibi sende(adam şeytan meyvesi çözecek tam hakkıyla utanmasa) İstemem ben.
Başka kilit adamlarda çıkacaktır ileride birde
3d2y film sayılmazdı pek.Tv'de gösterime girdi ne de olsa.Z gibi özene bezene yaparlarsa on numara olur ama.3d2y dan çok ümitliydim aslında ama o da pek iyi değildi. Filmleri çok başarılı olmuyor one piecein.![]()
Aynen. O kadar eğitim dediler. 6.Seviye dediler. Schibukailer dediler. Gram zevk almadım desem yeridir.3d2y dan çok ümitliydim aslında ama o da pek iyi değildi. Filmleri çok başarılı olmuyor one piecein.![]()
Seri bitiyormus büyük haberbuyuk haber geliyormus one piece'e Oda'dan.
http://www.animenewsnetwork.com/dai...s-in-30th-shonen-jump-issue-on-june-22/.89139
artik ayda 1 bolum cikacakSeri bitiyormus büyük haber![]()
En azından kaliteli bölüm cıkarır ama seri en az 20 sene gec biterartik ayda 1 bolum cikacak
2 hafta aradan sonra 3. hafta bolum![]()