Aynı şekilde Luffy de öyle. Sai ateşlenemeden dövüş dışı kaldığı için numarasını göremedik.Bu İdeo kolezyumda Sai ile eşit gidiyordu.Sonradan biri yöneticiye tek atarken diğeri yöneticinin mezesi oldu.Oda önceden ne çizdiğini unutuyor galiba.
Parası neyse verek.Repliğimi çalmışsın![]()
Garp the Gavat v2'dir.
Yiğenini deşsinler kahve içsin.
Hakuba'nın tek atmasından ziyade İdeo'nun hakkıydı o troyu indirmekAynı şekilde Luffy de öyle. Sai ateşlenemeden dövüş dışı kaldığı için numarasını göremedik.
Burgesste güreş şampiyonu muydu neydi ama.... Şampiyonluklarla gemi yürümüyor :/İdeo boksörlerin yüz karası çıktı.
Böyle şampiyon mu olur yahu.
Sağ tuş menüsü için eklentiler var. Kopya Sepeti'miydi neydi öyle bi şeyler vardı. Örneğin kopyalamak/saklamak istediğin metni sepete atıyorsun yada direk kopyalama kısayolu ile de oluyordu galiba. Sonra bu sepete attığını yine sağ tuş ile görebiliyordun falan. Bir ara kullanıyordum format atınca gitti tabi (win xp içindi benimki).koskoca yazi yazdim bugun yakaladigim bir olayi paylasacaktim, kopyaladim sonrada dinlemek istedigim sarkinin linkini kopyaladim ve hepsi gitti... birdaha kesinlikle yazmam...
Mihawkta en iyi kılıç ustasıda. Neyse...Burgesste güreş şampiyonu muydu neydi ama.... Şampiyonluklarla gemi yürümüyor :/