Alpamis
Neyse. Luffy Dof'u gömsün de dua edek.
Şimdi durduk yere Doflamingo ' ya nerden geldin. Garp sistemde yanlış var diye istifa mı edecekti. Elinden geldiğince korsanlarla savaşıyor , kendince masumları koruyor.Neyse. Luffy Dof'u gömsün de dua edek.![]()
Ortamı gevşetiyoruz. Neyse Garp adamdır. Dof'da ölüdür.Şimdi durduk yere Doflamingo ' ya nerden geldin. Garp sistemde yanlış var diye istifa mı edecekti. Elinden geldiğince korsanlarla savaşıyor , kendince masumları koruyor.
Wb yi bende severim ama durum bundan ibaret :/ Koruyamadı işte 1 kişiyi :/Ortamı gevşetiyoruz. Neyse Garp adamdır. Dof'da ölüdür.
Tyrion
Yürü be hemşerim. WB'ye de laf atmasaydık iyiydi ama.![]()
Tabi öyle ama ağaç yaşken eğilir ve Akainu mutlak adaleti bu misyon altında gerçekleştiriyor gibi.İdeallerine de ama söz konusu Akainu gibi karakterler olunca onları tatlı sözlerle veya ideallerle etkileyemezsin. Veya her şeyi kabullendiremezsin elinde sadece ideallerin varsa.
Kesinlikle bu kadar net adımlar atmasından belli yeri gelince. lakin benim üzerinde durduğum benimsediği misyonunu özgürce yerine getirememesi.Tabi öyle ama ağaç yaşken eğilir ve Akainu mutlak adaleti bu misyon altında gerçekleştiriyor gibi.
Olabilir tabi geçmişini bilmiyoruz veya olayların nasıl geliştiğini, ama herşeyin bir zamanı yeri var yapabileceklerininde bir sınırı var kizaru aokiji akainu üçlüsünden en son amiral olan belkide sakazuki belkide fuji gibi biriyken geldi denizcilere. Oda bir sbsde Sakazuki'yi eli bıçaklı üstü kirli bir şekilde tasarlamıştı geçmişi tamamen denizci akademisi filanda olmayabilir. Sengoku devrinde Ohara olaylarına göre daha bir sakindi sanki MF'de emirleri tamamen yerine getirdi. Şimdi ise Filo Amirali altında imzası olan her hareket tüm denizcileri etkiliyor bence özgürce hareket edememesinin nedeni bunlar olabilir.Kesinlikle bu kadar net adımlar atmasından belli yeri gelince. lakin benim üzerinde durduğum benimsediği misyonunu özgürce yerine getirememesi.
Mutlak adaleti amaç hedef olarak gören bi isim şu Dof olayında çok başka tutum sergilerdi.(tabii sadece biz bi kaç konuşma sahnese gördük işin perde arkasını bilmiyoruz) Bağımsız olsa tam hakkıyla. Yani onu idealleri ile değil varlığı ile hapseden objeler var. Çünkü Akainun ideallerinde lordların oluşumu yoktur. yada ben öyle düşünüyorum.
Hatta Fujinin istediğinden haberdardır belkide Fujinin amiral olmasını o önerdi.